Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Z kim zostawić dziecko jak będę w pracy????

Polecane posty

Gość gość
Tu autorka, dziękuję za odpowiedzi. Po pierwsze nie narobiłam nie wiadomo ile dzieci bo mam jedno. Swojej mamy jak i teściowej do niczego nie zmuszam. Dla nich widocznie to jest przyjemnością skoro same wyszły z taką inicjatywą. Przykro mi że nie każdy ma taką możliwość. Żłobek lub niania odpadają w takim wypadku, mam swoje zdanie na ten temat i widziałam jak jest w żłobkach, oczywiście nie wszystkie są takie same. Mój syn będzie miał rok, do przedszkola planuje go wysłać w wieku 3 lat. Póki co nie uważam że rocznemu dziecku trzeba fundować żłobek żeby miało kontakt z dziećmi. Większość mam robi to dlatego że to dla nich jedyna opcja lub niania. Co do mojej decyzji to jeszcze nie wiem co postanowię. Na pewno wezmę pod uwagę też to czy moja mama podejmie się opieki przez 5 dni w tygodniu i czy teściowa przyjmie do wiadomości że będzie musiała trzymać się zasad które ustalimy z mężem. Zresztą biorę też pod uwagę że może wszystko wyjdzie w praniu.

Gość gość
Moja teściowa nastawiała dziecko przeciwko mnie więc skończyło się na niani. Jestem bardzo zadowolona. Mówię co ma robić, jak z jedzeniem, słodyczami i ona robi tak jak chcę. A tak wieczne użeranie się z teściową.