Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tego się nie spodziewałam... Jedno zdanie zmieniło mój dzień

Polecane posty

Gość gość

Robiłam dzisiaj zakupy w Lidlu. Kupiłam też wino. Pani przy kasie- poproszę dowód. Myślałam, że ją uściskam! Mam 37 lat :-D

Gość gość
Tylko na kafeterii 40 latki wyglądają jak 15 latki. Szkoda, że w realnym świecie tego nie widać.

Gość gość
Moja siostra też wygląda jak nastolatka, nawet ładniejsza niż gdy była nastolatka bo teraz ma tluszczyku gdzie trzeba, aż podejrzewam że robi operacje plastyczne.

Gość gość
Daj spokój autorko, owszem figurę możesz mieć nastolatki, sama tak mam(35 lat) więc wierzę, ale twarz juz nie ta, więc obudź się i nie pieprz farmazonów. Mimo wszystko, miłego dnia.

Gość gość
Zadna trzydziestolatka nie wyglada na dwudziestolatke To widac..

Gość gość
Pracuję w sklepie. Teraz są takie przepisy, że trzeba sprawdzać wszystkich którzy nie wyglądają na 30 lat. Wiec autorko pewnie nie wyglądasz na 30. Gratuluję to też spory sukces. Ja ma 37 podobno wyglądam na 32 ale to problemy i zmartwienia dają znać o sobie.

Gość gość
Tu autorka. Ale ja wcale nie mam super figury! Wręcz przeciwnie- mam nadwagę. Do sklepu skoczyłam rano, jak mąż zawiózł córkę do przedszkola- to tylko krem BB na twarz i t-shirt, plus bluza i dżinsy :-)

Gość gość
dziś a moja siostra ma własne nadal twarz jak nastolatka

Gość gość
12:17 A dlaczego wątpliwości do 30 lat? To raczej do mnie pasuje ;-) Autorka

Gość gość
Autorko nie jesteś na topie. Teraz jest nakaz sprawdzania dowodów wszystkim którzy wyglądają na czterdzieche w zwyż bo palemka odbija po alko. Tak że nie masz co się cieszyć.

Gość gość
Starsze kobiety po trzydziestce wlasnie probuja sie odmlodzic strojem Dzinsy,bluzy,trampki,wlosy w kitke,delikatny makijaz To pozornie odmladza,ale tylko pozornie Nie ma co sie podniecac ;-)

Gość gość
A ja się podniecam :-) To cholernie miłe, jak twoje myśli krążą wokół obiadu, dziecka, sprzątania, prania i nagle musisz pokazać dowód by kupić w sklepie wino. A masz prawie 40 lat :-)

Gość gość
O kurde ale odpowiedzi haha. Juz pozalowalyscie autorce, ze sie poczula milo i mlodo. A te 'starsze kobiety po 30' mnie zabily:) To sa na pewno fajne sytuacje autorko, sama lubie jak mnie ktos wezmie za smarkule, ale chyba rzadko mi sie juz to zdarza, a mam dopiero 29:)

Gość gość
Haha, to jest zawsze miłe, super autorko! Te "starsze panie" po 30-tce też mnie rozbawiły :D A co do odmładzania się ubiorem - mam 40 lat i dokładnie tak robię, tz. noszę dżinsy, proste koszulki, makijaż minimalny, włosy niefarbowane (o zgrozo!) - ale wcale nie po to, żeby się odmłodzić, tylko po to, żeby było wygodnie i dlatego, że w końcu dojrzałam do tego by mieć gdzieś opinie innych. Nie muszę się podobać nikomu poza sobą. Naturalny wygląd jest naprawdę najpiękniejszy. Tona tapety, tipsy, farbowane włosy - co kto lubi, jednak zauważyłam, że mnóstwo młodych i naprawdę ładnych dziewczyn tak robi, moim zdaniem zupełnie niepotrzebnie

Gość gość
Dzięki wszystkim, które mnie rozumieją :-) Miłego dnia dziewczyny! :-D

Gość gość
Autorko, doskonale cię rozumiem. :) Fajnie się poczuć tak młodo i nie przejmuj się komentarzami. Zgryźliwe baby, które muszą koniecznie komuś popsuć humor.

Gość gość
A ja mam 26 lat i czesto pytają mnie o dowod. A jak bym tak nie zrobila makijażu to nawet pielęgniarki w spzitalu mowily ze wyglądam na nascie. Nie naskakujcie na autorkę i jej nie wysmiewajcie. Bo sa osoby które maja np tzw baby face. I wygladaja dlugie lata bardzo bardzo mlodziutko wrecz dziecinnie. Wiadomo ze wtedy musza sie malowac, podkreslac rysy twarzy itp ale to tylko powod do radosci.

Gość gość
Ja mam40 lat i też niedawno pytano mnie o dowód, wyglądam młodo ale żeby aż tak?co prawda jakiś czas temu kolega męża pytał ile mam lat to ten powiedział że 40a on wielce zdziwiony bo dawał mi góra 30.jednak zgadzam się ze minmo super figury twarz już nie będę a no coz

Gość gość
Gdzie wy sie chowacie?W sklepach,rosmanach,na rynkach widze zmeczone,podtyte czterdziechy z dziecmi Wyjatkowo zadko zdarzy sie bardzo atrakcyjna mama.. A tu wszystkie mlode I piekne ;-)

Gość gość
dziś Starsze kobiety po trzydziestce wlasnie probuja sie odmlodzic strojem Dzinsy,bluzy,trampki,wlosy w kitke,delikatny makijaz To pozornie odmladza,ale tylko pozornie Nie ma co sie podniecac oczko.gif xxxxxx padłam, starsze kobiety to raz a ty myślisz, ze po 30stce to już kitki nie można nosić?, bo pewnie zawsze i wszędzie rozpuszczone włosy długie maja być, bo to wypada tylko tak nosić włosy przedszkolakom masakra jakie pustoty chodzą po swiecie czy trampki, spoko, tylko nastolatkom

Gość gość
Patologia! Rano kupować wino! ;) :D

Gość gość
Ale fakt,w slepach,biedronce czy lidlu widac zmeczone smutne mamy I nie za mlode...

Gość gość
Ostatnio mnie tez w biedronce babka pytala o dowod i ja wybrechalam mowiac pani chyba sobie jaja robi, nie zamierzalam jej pokazac dowodu i nie pokazalam. Rozumiem ze mozna wygladac mlodo ja mam 28 lat moze mnie tez odmladzac tradzik mlodzienczy ale bez przesady na pewno zadna kobieta ktora ma powyzej 25 lat nie wyglada na 18 lat. , a juz na pewno nie po prekroczeniu 30 lat nawet majac operacje plastyczne. Czy slawne celebrytki po przekroczeniu 30 wygladaja na natolatki mimo ze sztan ludzi dba o ich cere? Np doda, socha, rosati itd cery maja piekne jednak na 18 lat nigdy nie beda wygladac tak samo jak inne kobiety.

Gość gość
Nie dziwię sie autorce..odprowadzałam ostatnio córkę 7 latkę do szkoły i na wyjściu zatrzymała mnie nauczycielka z krzykiem czemu bez rodzica chcę opuscić szkołę ! zamkneła mnie w świetlicy szkolnej i poszła szukać kontaktu do moich rodziców .I coś tam krzyczała że krnąbrna jestem i w tym wieku kto to widział żeby taka mała dziewczynka miała makijaż :D

Gość gość
18.24 dobre :D Ja czytałam też na kafe że jedna młoda mama też tak młodo wyglądała że jak pojechała rodzić swoje pierwsze dziecko to na porodówce pomylono ją z noworodkiem i wsadzono do inkubatora :D

Gość gość
Hahahahah ..... :D

Gość gość
Czasami tak bywa :) kiedyś pracowałam w osiedlowym sklepiku i przyszła kobieta która bardzo młodo wyglądała, kupowała piwa a ja ją poprosiłam o dowód, ona zdębiała i powiedziała" proszę panią jestem mężatką i mam dwoje dzieci,mam 31 lat!!!

Gość gość
To ja 40 stka, wyglądam super bo od lat jeżdżę rowerem, teraz z dzieckiem i mam gdzieś opinie innych,pisze bo niejedna osoba da Ala mi mniej niż 30;ubieram się normalnie nie muszę się odmladzac żadne tam tenisowki czy mini,ważne że sama się sobie podobam

Gość gość
mnie też poprosiła, ja mam 27, a Ona na moje oko 23max.... Poproszę dowód Tutaj, przy ludziach?(chwyciłem za rozporek) Uśmiechneła się i zaczerwieniła: Wierzę, innym razem jak będziemy sami

Gość gość
Ja niestety juz w wieku 30 lat, wg tych nowych przepisow, wygladalam na 40 bo nikt nie prosil o dowod.mieszkam za granica, te przepisy zeby legitymowac ponizej 30 sa od dawna, babki kupuja piwo na test a potem placa i placza, bo nikt im nie rekwiruje i musza kupic