Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tego się nie spodziewałam... Jedno zdanie zmieniło mój dzień

Polecane posty

Gość gość
21:46 to od jazdy rowerem nie ma zmarszczek?

Gość gość
ja miałam rekord 35 lat jak mnie spytali o dowód, a raz jeden facet mnie wyzwał od gówniary... do 30 mi dawali ze nie mam 18 czesto... mam b niski wzrost- tzn 152 cm, wąskie biodra i twarz o takich b drobnych, delikatnych rysach. Kazdy do 30 jak sie odzywal w miescie to mi gadał na per ty. Ale powiem wam, ze to tylko funkcjonuje jak sie na serio nei wie, ile kto ma lat. Bo te osoby co mnie znały, i wiedziały ile mam, to nie słyszałam komplementów, zreszta za młady wygląd to tez problem. Tesciowa z kolezanka nawet stwierdziły, ze wyglądam staro... lol Nawet raz usłyszałam wprost od jakiegos pijaka w sklepie " nie wiem czy to dziewczynka czy dorosła kobieta". Ksiązke mogłabym napisac o tych sytuacjach roznych, jak chodziłam z dzieckiem z wózkiem to widziałam pełne zgorszenia miny przechodniów. Ludzie sa tępi. I sa osoby co wyglądaja znacznie młodziej, nie wiem dlaczego to tak niektórych boli.

Gość gość
A pytaja was o bilety mpk cale czy ulgowe?ale to moze w koncu ktos kupowac swojemu dziecku nie sobie lub ulgowy znaczy emerycki

Gość gość
Mi kiedyś fajek nie sprzedała,też byłam po 30-tce, jechałam rowerem na działkę, więc w krótkich spodenkach i koszulce, w upał. Ja serio młodo wyglądam, wiele osób mi to mówi, chociaż dają mi kilka lat mniej a nie -20 ;-)

Gość gość
Bylam w jednym miejscu pracy gdzie "goowniara lat 20" tak myslelismy kiedys zapytana o rodzenstwo powiedziala ze ma mlodsza siostre lat 34.wszyscy zdebieli i spytali ile ona ma-38.ale gruba dziewczyna, wiec ma okragla buzie i zadnych zmarszczek.to nie zart.do tego bardzo niesmiala i malomowna wiec myslalam ze dlatego ze ze starymi babami (jestem 2 lata mlodsza, ale tylko metrykalnie, nie wizualnie) nie ma wspolnych tematow

Gość gość
a ja kiedys słyszałam historię jak babka lat 41 otworzyła drzwi strazy pozarnej, a oni do niej "czy w domu jest ktos dorosły? "

Gość gość
Moja mama zawsze wyglądała młodo. jak ja miałam jakoś 10-12 lat, czyli mama miała wtedy 34-36, to otworzyła drzwi bo ktoś zadzwonił, i facet pyta moją mamę "czy jest tata?" (nie znal jej). a mama " mój tata już nie żyje, zaraz zawołam męża"

Gość gość
to ja 22:45 ja w 2016 zaczęłam nową pracę, generalnie mało się maluje, mam jasne proste włosy, dość szczupła jestem. po paru tygodniach okazało się, że dwie kobiety- młodsze ode mnie - po cichu dziwiły się, że jak to, ja mam 8-letnie dziecko?? myślały, że mam max 25 lat. a mialam wtedy 33.

Gość gość
Zasłyszane kiedyś w kolejce przy kasie do klientki przede mna: Kasjer: Pani ma piwo Klientka rozanielona, samotnie zapytala: a co nie wyglądam na 18 lat? Kasjer: Nie, to nie jest kasa do alkoholi. I pozamiatal :D

Gość gość
dziś -tak na marginesie, co tymi durnymi sklepami kieruje, ze robia osobna kase do kupowania piwa?? kiedys w jednej biedronce tka było, myslałam ze poupadali na głowy. Czesto kupuje, wiec robiłam zakupy w dwóch kasach... Na szczęscie szybko chyba zrozumieli swój bład i sie wycofali z tego

Gość gość
Mój kolega 17-letni kiedyś przyszedł do kumpla z klasy otworzyła mu jego mama a on pyta "Cześć, jest Dawid ?"bo myślał że to jego siostra ...:) ale mama młodo go urodziła,miała 18 lat.

Gość gość
Ktoś tu pisze czy od jazdy na rowerze nie ma zmarszczek. nie .nie ma .nawet mój brat ostatnio powiedział ze zauważył że wszyscy kolarze zawodowi nie mają zmarszczek ,sam się dziwił bo ma dwóch kolegów którzy jeżdżą wyczynowo na rowerze i oni nie mają zmarszczek. Jak to możliwe? I co ma do tego jazda na rowerze? nie wiadomo.

Gość gość
12.33 - normalnie, jak jeździsz szybko to wiatr ci mordę wygładza :D

Gość gość
Moze cos w tym jest. Jezdze na rowerze I wugladam na 10 lat mniej :-)