Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o facetach, którzy omijają szerokim łukiem samotne mamy?

Polecane posty

Gość gość

I mówią, że nie chcą mieć dzieci, a jak chcą to swoje.

Gość marawstala
Maja do tego prawo, są szczerzy

Gość gość
Mają do tego prawo.

Gość gość
Myślę że to dobrze ze o tym mówią a nie udają osób którymi nie są. Uważam że do osoby z dzieckiem najprędzej pasuje również osoba z dzieckiem.

Gość gość
Nie każdemu pasuje wychowywanie cudzego dziecka

Gość gość
20:15 - A co sądzisz o opini, że jedni faceci są do płodzenia, drudzy do wychowywania?

Gość gość
Bardzo dobrze ze stawiają sprawę jasno!

Gość Ruddaa
Związek z samotna matka jest trudny. Zawsze mimo wszystko żyje się w trójkącie jeśli ojciec uczestniczy w życiu i wychowaniu dziecka. Nie każdy się nadaje do takiego układu. Faceci mają do tego prawo tak samo kobiety które wybierają facetów bez zobowiązań.

Gość gość
A co sadzisz o kobietach ktore nie chca facetow wielokrotnych rozwodnikow z masa dzieci? Choc z drugiej strony smiesza mnie takie buchaje co sami narobi dzieci a pozniej mowa ze nie chca maciory z bekratami :D

Gość Ruddaa
To się nazywa hipokryzja :) ktoś kto ma zobowiązania a szuka najchętniej dziewicy jest hmm.. nienormalny delikatnie ujmując ;)

Gość gość
20:19 Myślę że ta opinia ma biologiczne podłoże, bo niektórzy rzeczywiście posiadają mocne cechy zwiększające szanse przeżycia ich potomstwa a jednak są kiepscy w roli ojca. I na odwrót, są tacy którzy wydają się gorszym materiałem genetycznym ale wspaniale odnajdują się w roli opiekuna. Ja jednak jestem za płodzeniem i wychowywaniem własnego dziecka. Nie podoba mi się ten podział ról.

Gość Ruddaa
W sensie hipokryzja w stosunku do rozpłodowych buchajów szukające wolnej kobiety :) Sama bym nie chciała faceta z dzieckiem tudzież dziećmi.

Gość gość
Nauczyciel bez powolania to leszcz...podobnie z Ojcami...

Gość gość
Naprawdę nie macie większych zmartwień?

Gość gość
Nie,szczelamy se z luku

Gość gość
21:20 - Oj to bedzie SZCZAŁ w dziesiontke

Gość gość
Muwi siem w dyche,nie celowalem w Kryche

Gość gość

A co to za problem. Ktoś nie chce kobiety lub mężczyzny z dzieckiem, to nie chce. Na siłę chcecie? Potem problemy, bo taki ojczym ma dawać kasę, ale co do wychowania dzieciaka to won. Najgorzej tylko jak taki facet z pogardą podchodzi. I po..ru..chałby mamuśkę, ale dzieciaka to by w studni utopił. 

Gość Gość

Karyna l.26 - Siema, szukam łobuza, bo pamiętaj ksienrzniczko, łobuz kocha najbardziej. Frajerzy mogą spi.er.dalać!!

Karyna l.30 - Samotna mamusia dwójki uroczych dzieciaczków pozna statecznego, ułożonego pana z dobrą pracą.

Gość Hooy
Dnia 16.05.2018 o 23:05, Gość Ruddaa napisał:

To się nazywa hipokryzja 🙂 ktoś kto ma zobowiązania a szuka najchętniej dziewicy jest hmm.. nienormalny delikatnie ujmując 😉

Jest znacznie lepiej. Rozwodnicy-alimenciarze szukają panny, bezdzietnej, najlepiej z własnym mieszkaniem i dobrą pracą. Bo są tak szlachetni, że wszystko co mieli zostawili swoim byłym. A co mają do zaoferowania kolejnej partnerce? Siebie. Oskubanych jak koguty do rosołu. No okazja, że można klęknąć z wrażenia. 

A dlaczego omijają samotne matki? Bo one w większości nie szukają sobie partnera tylko frajera, który będzie jednocześnie mężem, ojczymem, bankomatem i szoferem, ale bez prawa odezwania się w sprawie wychowania, bo matka go zagryzie. No i większość facetów nie ma ochoty oglądać efektów cudzych wytrysków. Utrzymywanie cudzych genów jest ewolucyjnie nieuzasadnione. 

Gość gość
10 godzin temu, Gość Gość napisał:

Karyna l.26 - Siema, szukam łobuza, bo pamiętaj ksienrzniczko, łobuz kocha najbardziej. Frajerzy mogą spi.er.dalać!!

Karyna l.30 - Samotna mamusia dwójki uroczych dzieciaczków pozna statecznego, ułożonego pana z dobrą pracą.

młodą Karynę łobuz szmaci,
na starą Karynę frajer płaci 😛