Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Infekcja pochwy w 39 40 tygodniu

Polecane posty

Gość gość

Termin mam na 21 mają. Zauważyłam że mam żółte upławy l. Nic mnie nie piecze ale to chyba infekcja? Do gin mam w poniedziałek. A jeśli do tego czasu urodze? Martwię się ze dziecko złapie jakaś infekcje

Gość gość
Posiew GBS juz pewnie robiłaś? Coz, Mozesz sie posiłkować globulkami, ale warto powiedzieć o tym personelowi, ze infekcja przed porodem Cie dopadłam.

Gość gość
Ja bym.pedzila do gina. W razie czego da globulki i tyl2e.

Gość gość
A mogę użyć lactovaginal? Niestety gbs wyszedł dodatni. Do gin niestety nie mige umówić się wczesniej

Gość gość
Lactovaginalem nie wyleczysz infekcji. Lepiej idz po globulki, mozesz przy porodzie dziecko zarazic, objawi sie to np plesniawkami

Gość gość
Tak jak pisałam najbliższa wizyta dopiero w poniedziałek. Nie da rady bym poszła wcześniej niestety. A może IP?

Gość gość
Tylko jak pojadę na IP to mnie nie Pogonią? A może gin poleci jakieś globulki przez telefon? Mam koleżankę w aptece to na pewno mi sprzeda bez recepty. Tylko jakie?

Gość gość
Na IP z upławami? tak, raczej pogonią, bo tam się zjamują nagłymi, potencjalnie groznymi przypadkami jak przedwczesne skurcze, krawienia, plamienia a z infekcją odeslą cię do swojego lekarza.