Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobiecykarol89

czy bank da mi kredyt na budowe domku

Polecane posty

Gość gość
Rodziców poproś o kasę

Gość gość
Nie można mieszkać w domku rekreacyjnym przez cały rok, to jest niezgodne z prawem, nawet nie można się zameldować na działce rekreacyjnej.

Gość gość
Srynik. xD Byłeś gdzieś za granicą poza UK i Polską? xD

Gość gość
Karol, a jak się do kanalizacji podłączysz? Skoro to ma być ta działka rekreacyjna za 15000 na odludziu.

gość dziś Nie rekreacyjny, nie doczytałeś/łaś że tam można zmienić nazwę na budynek gospodarczy i nikt mi nie zabroni postawić go na działce budowlanej i mieszkać w nim. A niech spróbuje, to będzie mnie miał na sumieniu jak się zabiję i napiszę w liście pożegnalnym że to wina jakiegoś urzędnika który robił mi w życiu pod górę.. 🖐️

Gość gość
Działki budowlane nie kosztują 15000 zł, a ty pisałeś o takiej.

gość dziś Nie rekreacyjna tylko budowlana. Na "odludziu" już takich nie ma?? Jakoś widzę w swoim powiecie pełno takich i ludzie budują tam domy jednorodzinne, mieszkają z rodzinami, dziećmi, itd. kilka km od centrów wsi :o Gdzie Ty żyjesz, chyba mało ogarniety/a w temacie jesteś 🖐️ Nie mam zamiaru podłączać się do kanalizacji, bo w takim miejscu i tak ona nie będzie przewidziana 🖐️ wolę mieć POŚ i chromolę abonamenty i Wasze systemy...

Gość gość
srynik był w belgii, i francji

Gość gość
Karol, nie dziwię się, że jesteś sam, głąbie. :D

Gość gość
Karol będzie kopał fundamenty pod dom swoimi zębami łopatami i przerzucał glebę łysiną. xD

Mój ojciec nigdzie nie był i nie takiego domu, bo 2 pietrowego 170m2 dorobił się tu w Polsce 🖐️ jako fizol za 2 netto majac jeszcze 4 osoby na utrzymaniu w PRL. Więc ja miałbym nie postawić sobie takiego domku? :o

Gość gość
Klocka postawisz co najwyżej w tej swojej latrynie. xD

Gość gość
Ja się wyłączam, bo Karol nie ma szacunku do rozmówcy i nie umie zachować kultury wypowiedzi. Ale ci co po nim jadą też by mogli przystopować.

Gość gość
gość dziś Karol będzie kopał fundamenty pod dom swoimi zębami łopatami i przerzucał glebę łysiną. xD x x x x x hahahahahaah :D:D:D:D

gość dziś A kim Ty niby jesteś? Ja tu widzę ciagle ten sam "gość" bo jak niby odróżnić czy to pisze ta sama osoba czy inna? :o Zaloguj się albo puknij w czoło.

Gość gość
W przerzucaniu łysiną pomoże mu Srynik. xD

Gość gość
Karol, da się poznać, że jesteś ze wsi. xD

Kredytu na samą budowę by trzeba ze 70tyś.zł skoro ludzie dostają po 300tyś. zł kredytu na budowy domow jednorodzinnych, gdzie zwykle bank udziela kredytu 2 wierzycielom (zwykle malzenstwu) to czemu mniej jak 3x mniejszego mialby nie udzielic 1emu? Single to spora spolecznosc Polski zyje ich 7mln i stale ta liczba wzrasta. Nie kazdy bedzie cale zycie mieszkal z rodzicami, bo nie kazdy chce taką patologie sobie gotowac, identycznie jak ludzie ktorzy zyją w parach i maja dzieci, rodzine, proste. Nie kazdy chce mieszkac z kims i w tym kraju na szczescie nie ma takiego paragrafu ktory by zmuszal ludzi do mieszkania z kims.

Gość gość
Lepsi, bo ty zachowujesz się jak wieśniak. xD

Gość gość
Bo czytam co tu piszesz. xD