Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MastemaSatanael

Tak się wygrywa w Polsce :D

Polecane posty

Gość gość
Ty przegrałeś życie robolu niestety ;)

Gość gość
Nooo, niektórzy mają szczęście.

Gość gość
Oj tam, tips jej się podwinął, a wy zazdrośnicy od razu się doszukujecie skrętki w ręce.

Gość gość
No bo dwa tipsy się zahaczyły o siebie, co miała robić, przecież ich nie oderwie w trakcie nagrywania na żywo :classic_cool:

Gość gość
Już musiał dorzucić skwarki do tematu, jakby to nie można po prostu o tipsach i różowym sweterku porozmawiać. Eh te chłopy tylko im żarcie i seks w głowie :D

Zboczuchu "skwarki " dotyczyły Ciebie :) Tylko moj słownik w telefonie próbuje być mądrzejszy i przekręca słowa :O

Gość gość
Raz człowiek coś tam pomyłkowo napisał (w sumie to wina słownika ;)) i już zboczuch, eh....

Gość gość
żałosne przegrywy.

Gość gość
Wątpię, ja mam dalej klawiszowca i nie zamienię go na inny model :) /MS a kojarzysz Albert Rychard?/

Gość gość
Wiedziałeś że to ja, bo tylko ja z gościa z Tobą pisze :classic_cool: Nieeee..... to nie jest mój nick :D Dziś mnie TT zablokował, za niewinność oczywiście/

Gość gość
Nie, to nie jego sprawka, to przez "podejrzane ruchy z mojego konta" :D A Ciebie nie szukałam, nie mam czasu na uganianie się za facetami w necie - czy to jest przekonujący argument?

Gość gość
Na tyle, że już mam nowe konto :) Rany, kończą już mi się pomysły na nazwy, maile i nr telefonów. Chaos w notatkach też nie pomaga, ale co zrobić jak człowiek wstydzi się swojego imienia i nazwiska :classic_cool:

Gość gość
MastemaSatanael dziś Nie nie bardzo, tymbardziej iż wiesz, że jestem Ci rzucony przez los jak diament ubogiej osobie cool.gif ..... e tam, pewnie każdej tak piszesz .... /i co łapią się na to laski?/ :D

Gość gość
MastemaSatanael dziś Nazwisko moge Ci dać swoje, a z imieniem się męcz jezyk.gif Ale tak to nie da rady, taki wybrakowany pakiet. Jeśli masz mi składać tylko połowiczne propozycje, to chyba jednak zostaniemy tylko przyjaciółmi :classic_cool:

Gość gość
Zuzio, Zocha .... a co tak mnie wywaliłeś na sam koniec alfabetu, rozumiem że to oznacza moje miejsce w szeregu na samym końcu. No to teraz zabolało 😭