Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MastemaSatanael

Tak się wygrywa w Polsce :D

Polecane posty

Gość gość
Taaa.... Anna-wanna, żeby mnie tak przezywali. Weź jak Ty coś zaproponujesz :D to żal.pl

Gość gość
Że co, ja mam Ci składać propozycje? Czy ja dobrze rozumiem :D /sorry za dużo cukierków z aklo :D/

ja tez chce cukierki z aklo! :D Dobrze przczytałaś. Tylko nie maja byc zbyt śmiałe, bo jeszcze mało się znamy :P

Gość gość
Sorry ale cukierki się skończyły :classic_cool: za to zaczyna się pocukrowa faza :D ale zaraz se zrobię kawę i mój umysł się ogarnie

Gość gość
Tylko raz w zyciu miałam zgagę, czy to znaczy że jesten jakas inna? Zresztą dużo by można wypiemnać ale po co, to mi notowań nie podniesie.

Gość gość
Ide sobie tą kawe zrobić bo wyniknął pewien poważny problem, a mianowicie literki mi się mieszają. Jakby nie czerwony korektor, to już w ogóle by było katastrofejszyn :)

Gość gość
Okej, czekaj tam gdzie zwykle ;)

Gość gość
.... idę ..... idę .....idę ..... ręce się trzęsą jak to u alkoholika :p .... herbata się wylewa, no ale sam tego chciałeś. Trza se było piwa zażyczyć, to bym całe doniosła w zamkniętej butelce. Dobra, to teraz porozmawiajmy poważnie, czy zauważyłeś, że nikt nie chce z nami w tematach gadać? Brok była ale się szybko zmyła, gość, też. To dziwne jak na tutejsze zwyczaje.

Chyba boją się Ciebie i dlatego nie przeszkadzają :) Wiesz jak to jest... kobieta pijana to pewnie ciężką rękę ma :)

Gość gość
No patrz, człowiek sobie zjadł kilka cukierków ogólnodostępnych, gdzie pani kasjerka nawet o dowód nie pyta, a po paru godzinach kończy jako pijana kobieta. Życie mnie ciągle zaskakuje. Chociaż ja i tak sądzę, że to Twój nick robi barierę, że tak zapytam nic innego Ci nie przyszło do głowy? Trza się było mnie poradzić, coś bym zaproponowała :classic_cool:

Zaproponowała byś mi pewnie swoje imię i nazwisko, a później bym się wstydził :classic_cool: Ty się nie boisz, wiec mysle, że nie on jest problemem :) PS. naprawde masz ukończone 18 lat? :P

Gość gość
- No w sumie jakbyś miał kobiece imię, to byłby to powód do wstydu (i tu przypomniał mi się "kobiecykarol" i "JanMariaRokita" takie tam skojarzenia na które nie mam wpływu) - Boję się, ale jestem już tak zdesperowana, że idę na całość :classic_cool: - p.s. - i to zostawię bez odpowiedzi, zasiejmy ziarno niepewności.

Coś tam z kobiety w znaku zodiaku mam... ale fakt kobiece imię, to coś nie tak :) Dobrze desperatko, kiedy oddasz duszę i ciało szatanowi? :classic_cool:

Gość gość
Czyli panna z Ciebie, a nie kawaler :D

Gość gość
No ale to było odnośnie tego co napisałeś o znaku zodiaku.

Gość gość
Jasne że możesz, dawaj i tak nie odpowiem :)

Gość gość
To miało być to pytanie, człowieku a ja tu już zabezpieczenia budowałam :D Na drugi raz bluze z kapturem sobie załóż, a dziś już musisz przecierpieć.

Gość gość
Jakbym powiedziała jakie zabezpieczenia, to już by straciły swoją funkcje zapobiegawczą. "idźmy na hardcore".... no co się z Tobą dzieje :D Ty lepiej idź na główną, bo wizjonerka Cię zagaduje, a Ty nic.

Gość gość
Chyba jeszcze nie zrozumiałeś, kto tu jest czyją ofiarą :classic_cool: Idź tam się podrocz z wizjonerką, a ja sobie poobserwuję w ciszy. Patrz jaka jestem fajna, daję Ci wolną rękę w necie :D