Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj facet wysmiewa sie ze mnie w zartach a to boli

Polecane posty

Gość gość

Witam. mamy po 30 kilka lat. Mieszkam za granica, nie znalam jego jezyka , porozumiewalismy sie po angielsku,. Pierwszy raz kiedy bylismy na pikniku z jego znajomymi(bylo nas 6 osob) to rozmowy byly w jego jezyku (choxiaz wszyscy znali angielski) .Moj facet nie zadawal sobie trudu aby mi chociaz przetlumaczyc z czego sa zarty kiedy wszyscy sie smiali .Kiedy on powiedzial - dobrze ze ona nie rozumie to moge mowic co chce i sie zaczal smiac (to mial byc zart w moja strone) i wszyscy sie na mnie popatrzyli i nastala cisza. ja juz wiedzialam ze bylo cos o mnie, bo wszyscy popatrzyli na mnie.zapytalam sie potem dziewczyny co kolo mnie siedziala co sie stalo[-a ona -no wiesz m twoj facet powiedzial to i to. ... powiem szczerze, ze dziwnie mi sie zrobilo i strasznie przykro.nieomal sie rozplakalam. Ostatnio poprosilam go aby swoje ubrania dawal do pralki a nie rozrzucal a on-ty je daj.Albo kiedy mieszkanie bylo brudne (podloga wymagala juz chociazby pozamiatania) powiedzialam ze moze by mi pomogl -a on ze wie, ze ja posprzatam bo lubie sprzatac. duzo bylo tego, smieje sie np ze ubieram sie jak stara baba, nie potrafie seksownie sie ubrac, ze nie to co jego kolezanka, co ma seksi cialo a ja powiennam troche zrzucic kg (175 cm - 64 kg wagi wtedy). Czy moj facet ma taki charakter czy cos innego? prosze o rady Doswiadczonych.

Gość gość
Tak, taki ma charakter że nie powinien być w związku.

Co Ty jeszcze z nim robisz? Znalazl sobie gosposie i masz zaszczyt, ze w ogole on chce sie z Toba gdzies pokazac. No Pana Boga za nogi zlapalas czy co sobie wyobrazasz? Odejdz, bo bedzie robil z Ciebie jeszcze wieksze posmiewisko

Gość wia
ktos kto kocha nie bedzie sprawial drugiej osobie przykrosci poprzez glupie zarty i kpiny :o

Gość gość
do Madoro - on tez pomaga nie powiem,gotuje dla mnie, wstaje o 5 rano do pracy to jak mial wolne to mnie podwozil (moglam pospac dluzej). Mowi mi ze mam sobie seksowna bielizne kupic, a ja powiedzialam by skarpety starte wyrzucil to powiedzial ze on w nich nie spi tylko biega. Na wszystko zawsze ma odpowiedz.Wczoraj chcialam psu dac jajko to powiedzial ze zatruje psa, a sam dal jakis sos po ktorym pies wymiotowal. Ogolnie z seksem jest tez tragedia, bo kladziemy sie do lozka, on gra w gry na telefonie /9wczsoraj spac nie umialam przez to , niby koldra sie przykryl ale to nic nie dalo bo sie ruszal jak klikal). Potem mowi-a gdzie moj specjalny pocalunek?(chodzi oseks oralny). ja chcialabym by mnie przytulil, popiescil ....jak ja mam potem mu cokolwiek robic.

Gość gość
22:31 Podtrzymuję opinię, gość się do związku nie nadaje.

Polki mówią, że Polakom nie będą usługiwać, bo je zagraniczniacy traktują jak księżniczki. Widać na załączonym obrazku jak.

Gość gość
Powiedzial mi ,ze lubi seksowne brzuchy ze powinnam troche popracowac nad brzuchem i nogami. Lubi jak jestem umalowana i "zrobionA". Jesli chodzi o bielizne seksowna to mu powiedzialam aby sam mi kupil a on na to ze zarabiam pieniadze wiec sama powinnam sobie kupic a nie liczyc na niego

Gość gość
Kolejna zakompleksiona polka z IQ rozwielitki...żałosne:o

Gość gość
Arab ?

Myślisz, że tylko Arabowie tak traktują Polki? Polka dla zapadniaka jak Ukrainka dla Polaka - zawsze się na nią patrzy z góry. Czy to w związku czy poza. Szczegolnie jeśli nie zna dobrze lokalnego języka.

Gość gość
nie, nie arab.

Gość gość
Nie szanuje Cie i nie widać z jego strony miłości. Gdyby Cie kochal i szanował nie smialby sie z Ciebie w obecności znajomych! Celowo mówił w swoim języku żebyś sie nie polapala jak Cie obgaduje. Jakiej narodowości on jest? Zaraz, to nie Ty zakladalas tu temat ,,mój facet mówi o swojej przyjaciółce ze jest sexy"?

Gość gość
dla niego opinia innych/rodziny,przyjaciol /jest bardzo wazna. kiedy staral mi sie wmowic, ze calodzienna wycieczka z przyjaciolka nad morze nic nie znaczy /jest w jego typie, jest seksowna, niska, szczupla,wycwiczona/ skoro nie znaczy zapytalam sie jego znajomych /bo ja narazie nie mam swoich, chociaz chcialabym/ czy ta sytuacja byla w porzadku -wszyscy powiedzieli ze nie.Potem zrobil mi awanture ze specjalnie tak zrobilam by inni mysleli ze jest zlym czlowiekiem . Poszlam na spotkanie w sprawie Cv , ze znajomym /batdzo dobry czlowiek bardzo zajety ,wiec bylam zadowolona gdy poswiecil m i swoj czas/ to moj facet mi wytknal ze sie z facetami umawiam

Gość gość
gość dziś Nie szanuje Cie i nie widać z jego strony miłości. Gdyby Cie kochal i szanował nie smialby sie z Ciebie w obecności znajomych! Celowo mówił w swoim języku żebyś sie nie polapala jak Cie obgaduje. Jakiej narodowości on jest? Zaraz, to nie Ty zakladalas tu temat ,,mój facet mówi o swojej przyjaciółce ze jest sexy"?- TAK , TO JA.

Gość gość
Bardzo Ci współczuję :( ja jestem takim człowiekiem, żebym od razu zrobiła awanturę swojemu i nawet do rękoczynów by doszło z mojej strony, jeśli by mi powiedział, że jego przyjaciółka jest sexi, gnębiłabym go, byłabym zła, smutna, płaczliwa dopóki dla świętego spokoju urwałby kontakt z tą swoją "przyjaciółeczką", na szczęście nie ma przyjaciółek i koleżanek. Też mój tak niby na luzie powiedział, że z brzucha powinnam schudnąć i że nie mam przerwy między nogami, niby nie pamięta tego bo potem mi zapewniał, że mu się podobam jaka jestem, ale ja to wzięłam sobie do serca i zaczęłam ćwiczyć i przeszłam na dietę dukana, na razie nie widzę efektów bo dopiero w maju zaczęłam... Nie jestem gruba tylko mam brzuch wydęty i boczki... Postanowiłam odmienić swoje ciało, żeby być smuklejsza i zgrabniejsza... Może miałabyś ochotę się przyłączyć? A co do Twojego... Nie rozmawiaj z nim, bądź z nim, ale chłodna, on ewidentnie widzi, że jesteś zakochana, rób swoje ćwicz, zajmij się sobą... To nie ty powinnaś mieć wyrzuty sumienia tylko Twój facet!

Gość gość
Ja pier...e znowu ta desperatka. Jesteś jego zapchajdziura i sluzaca a on jest wręcz zachwycony swoja ,,koleżanką" z która biegał na randki gdy nie bylo Cie. Teraz w dodatku Cie wyśmiewa. Mówi Ci to cos? Dalej tracisz czas na niego? Głupia bylas i głupia zostałas. Co za naiwność...

Gość Sanitas prawdziwa
Nie rozumiem, jak po takim traktowaniu możesz z nim jeszcze być. Powinnaś go boleśnie wyśmiać, a następnie z nim zerwać i znaleźć sobie kogoś, kto cie będzie szanował.

Gość gość
gość wczoraj bardzo ci współczuję smutas.gif ja jestem takim -tak u mnie podobnie jest.ja nie jestem gruba i otyla ale mam wlasnie problem z brzuchem jest jakby wydety u murzynka.ogolnie jestem szczupla widze po ubraniach,faceci sie ogladaja za mna.wracam do domu o 19/20z pracy (godz 5 .15 pobudka)wiec jakas silownia odpada.ale mozemy sie motywowac i moze w domu jakies brzuszki porobic.moze 10 na poczatek?

Gość gość
Co do tej kolezanki to on sie z nianie kontsktuje bo jej facet z nia zerwal a to byla dziewczyna jego kolegi z pracy

Gość gość
Nagasuka dzieki

Gość gość
On z ta ,,kolezanka" nie tylko sie kontaktował ale i ciągle umawial gdy Cie nie bylo w kraju, zachwycał się nia a teraz pewnie facet wcisnal Ci scieme ze juz się nie kontaktują taaa :D a ty wszystko Łykasz. Pewnie juz Ci odprawił rogi. Ale Ty zalosna jesteś i bez honoru, dawno takiej idiotki tutaj nie czytalam do której nie dociera ze facet jej nie kocha tylko traktuje jak wór na spermę i Służąca, za to slini się do kolezaneczki, w dodatku Cie wyśmiewa, nie szanuje. Taa odchudzaj się dla misia, on tylko będzie miał satysfakcję jak Ci zależy, ze cokwiek on zrobi i powie to wszystko wybaczysz i jeszcze nogi rozlozysz, facet widać wie jaka jesteś desperatka i sobie pozwala na wszystko, a ze szacunku do Ciebie nie ma ani nosci z jego strony, to w końcu on kopnie Cie w d...e i pewnie wtedy jeszcze będziesz wydzwaniala i prosiła Się żeby cie nie zostawiał. Zero godnosci