Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ta miłość ma sens?

Polecane posty

Gość gość

Mam chlopaka od 1,5 roku. Spedzamy razem mnostwo czasu, on oczekuje ode mnie deklaracji wiem ze chce mi sie oswiadczyć... Nie chce podejmowac tej decyzji, boje sie odmowic, wiem ze dla niego wtedy wszystko bedzie jasne. Bedzie mowil ze on nie chce takiego zwiazku, skoro ja nie jestem pewna i boje sie ze sie ugne i przyjme te oswiadczyny. Moze z litosci moze z rozsadku.. nie wiem. Wiem ze zrobilby dla mnie wszystko i bardzo mnie kocha ja to doceniam ale nie wiem czy jestem na to gotowa i czy tego chce. Tak naprawde ciezko bedzie mi podjac taka decyzje jaka chce, tak bardzo nie chce go ranić. Nie wiem czy go kocham czy nie, nie jestem egoistka po prostu moje uczucia i to ze chce spedzic zycie z wlasciwa osoba tez jest dla mnie bardzo wazne.

Gość Matkapolka69
Myślę, że powinnaś się przespać z innym, żeby sprawdzić czy to na pewno ten jedyny.

o mamo zielona sukienka i do tego te nowe sandalki, czy lepiej tenisowki, a moze spodnie cygaretki i wtedy pelne buty na obcasie??!! ale co z torebka, wiem ze ta czarna nie bedzie pasowac a zielona ma w ogole inny odcien, boje sie ze sie bedzie gryzlo. help!

Gość gość
Brawa dla chłopaka. Nie każdy czuje się gotowy aby się zadeklarować. Uporzadkuj swoje uczucia. Zadaj sobie pytania czy to kochasz, czy wyobrażasz sobie zeb y go przy tobie nie było, czy to tylko sympatią i przyzwyczajenie?