Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego jak kobieta nie chce miec faceta to faceci ja obrazaja ??

Polecane posty

Gość gość
byle nikomu przy okazji nie uwlaczac. bo mozna dostac dokladnie to samo. chociaz wlasciwie to tylko tego mozna sie spodziewac... taki klimat, trudno. Xxx W tamtym wątku nikt ci nie uwłaczał, i szybko zrezygnowałeś z dyskusji z osobą na poziomie.

Gość gość
gość dziś Dziwi mnie ze kobiety chcą być same na stare lata będą płakać bo znudzi się picie alkoholu w klubie a dzieci nie będą mogły mieć z seksu rezygnują z mojej matki 30l bez seksu zrobił się wrak człowieka a w wieku 33 lat też wszystkie rozumy zjadła. Teraz by spać bierze prochy, myśli samobójstwa ma. Leczy się u psychiatry. x facet ja doprowadzil do takiego stanu, kobiety przez facetow biora prochy, sa wrakami, wyniszczone psychicznie i fizycznie, przez samcow to pieklo maja {czesc]

Gość gość
gość dziś Dziwi mnie ze kobiety chcą być same na stare lata będą płakać bo znudzi się picie alkoholu w klubie a dzieci nie będą mogły mieć z seksu rezygnują x Dziwi was ze nie chcemy byc przez was wykorzystywane? Boicie sie ze nie bedziecie mieli gdzie fiu.ta wsadzic? pelno desperatow w necie setki, tysiace ogloszen zamieszcza rozpaczliwie szukajac chetnej ci.py.

Gość gość
Jak powody dla ktorych kobieta nie chce mezczyzne to wtedy obrazamy ale nie to, ze kobieta nie chce tylko z jakiego powodu. Jak kobieta nie chce mezczyzny bo jest lesbijka to nikt nie ma pretensji ale jak wygaduje bzdury w stylu "samiec to twoj wrog", "kazdy mezczyzna to d**ek" to trudno nie powiedziec takiej osobie, ze jest zwyczajnie glupia.

Gość gość
gość dziś A nie przyszlo tobie do glowy zainteresowac sie porzadnymi, dobrymi mezczyznami?

Gość gość
sam jestes glupi

Gość gość
gość dziś Jak powody dla ktorych kobieta nie chce mezczyzne to wtedy obrazamy ale nie to, ze kobieta nie chce tylko z jakiego powodu. Jak kobieta nie chce mezczyzny bo jest lesbijka to nikt nie ma pretensji ale jak wygaduje bzdury w stylu "samiec to twoj wrog", "kazdy mezczyzna to d**ek" to trudno nie powiedziec takiej osobie, ze jest zwyczajnie glupia. x belkot zawsze jest powod, wiec zawsze bedziecie kobiety obrazac? przeciez to nie ma logiki

Gość gość
pomimo iż zostałem odrzucony bez słowa, za każdym razem gdy próbowałem porozmawiać leciały wyzwiska, do tego jeszcze rozmowa z dzielnicowym, nie udana próba p0odszycia się podając za kogoś innego, Mówiła żebym dał Jej spokój więc ani słowa tutaj nie napisałem, zaprzestałem szukać kontaktu, odpuściłem, dlatego widząc Ją czasem nie próbuje zagadać, zatrzymywać.....

Gość gość
kobieta jak faceta nie chce to nie chce, pogodzcie sie z tym

Gość gość
jak kobieta mowi ze nie chce miec faceta to zwyczajnie faceci traktuja ja jak skonczona idiotke Ja tak samo takie durne babska traktuje ale nie dlatego ze nie chca miec faceta tyle ze wygaduja takie durnoctwa. Jesli kobieta mowi ze nie chce miec faceta to zwyczajnie nietrafila na swojego ksiecia ze swojej chorej wyobrazni i teraz calemu swiatu chce oznajmic jaka ona jest niezalezna i swiadoma swoich wyborow. Wtedy dochodze do wniosku ze jednak kobiety sa glupie i a te swoje chore twory swojej wyobrazni moglyby zachowac dla siebie. I zyc szczesliwie nie majac faceta w koncu chyba do tego sie to sprowadza. A ile juz takich durnych bab sie nasluchalem co nie chca miec faceta jak co do czego to predzej czy pozniej trafia sie kolejny amant na jedna noc wiec tymczasowo chca faceta pozniej je rzuca i polowa tego durnego gatunku zali sie na kafa jacy to faceci sa zli a one chca byc same. :)

Gość gość
21:51- kolejny przykład męskiego "geniuszu"- tak trudno zrozumieć, że kobieta woli być sam niż w jakimkolwiek z was? Od razu durne babsko, tak? No i właśnie pokazałeś idealnie swój poziom :) Normalny facet normalnie to odbiera, tak samo jak ja normalnie odbieram jak jakiś facet mówi, że chce być sam- gdzie tu powód do wyzywania? bo nie wiem.

Gość gość
Wg ciebie to normalne, ze kobieta nie chce byc kochana? Problem z wami kobietami jest taka, ze wiekszosc z was nie chce byc z mezczyzna bo albo nie spelniamy waszych wygorowanych wymagan; lecialyscie na dupkow i same teraz obrazacie mezczyzn; mimo, ze niby chcecie byc same i tak narzekacie na to jacy sa mezczyzni i na to, ze jestescie same. Gdybyscie nie marudzily i umialy brac konsekwencje swoich decyzji nie byloby zadnych komentarzy z naszej strony. Ja ciagle slysze " jestes porzadny wiec zostanmy przyjaciolmi" a potem ta kobieta wybiera bad boya cierpi przez niego, wyzywa mezczyzn wszystkich i z tego powodu potem chce juz calkiem byc samej. Nie jest to normalne zachowanie.

Gość gość
Ja nic nie mam do mężczyzn, po prostu lubię być sama. Jeśli poznam kogoś w kim się zakocham, będę wolała być z nim niż sama, ale nie jest mi to potrzebne do szczęścia. Kocham moje życie takie jakie mam.

Gość gość
9.43 :-)

Gość gość
9:43- no właśnie, dokładnie tak, proste jak nie wiem co, ale ludzie typu 5:58 tego nie rozumieją i wiedzą "lepiej" :) I nawet nie rozumieją, że przecież nie było mowy o kobietach wyzywających facetów tylko o sytuacji, gdy któraś spokojnie mówi tylko jedno zdanie " wolę być sama."

Gość gość
Ja byłam w związku z takim grzecznym kochanym misiem , zostawił mnie a po miesiącu już się woził na imprezy ze szlaufami i je obmacywal, kiedyś chciałam mieć dzieci męża , wspaniała kochająca się rodzinę , dziś rzygam tym wszystkim ,każdemu facetowi mówię żeby spier.... bo i tak zrobię sobie sterylizacje w Niemczech i mam zamiar żyć sama, ten ból i wściekłość stuleji jest nie do opisania , teksty " nie znajdziesz już takiego jak ja " ...ja na to " i ok nie chce " ....on " żegnam " .....ja "ok nara miłego życia " a on i tak pisze 10 razy i zionie jadem bo go nie chce i tak z każdym

Gość gość
no dokładnie, boli ich, że ktoś ich może nie chcieć. A w temacie była mowa o tym, że kobieta ogólnie powie, że nikogo nie chce, a nie, że danego faceta- to jeszcze rozumiem, że może ruszyć, zaboleć itd, ale jak powie ogólnie? Że woli być sama? O co tu się oburzać?

Gość gość
Ja nie chce, bo nie lubie czucsie jak prostytutka. Nie zrobisz loda to juz foch, bo powinnam to kochac! W ogole mnie brzydzi juz ta cala fascnacja facetow seksem. wszystko jedno gdzie kiedy, w nocy, rano, co z tego ze do pracy trzba isc, chce isc do kina -po co jak mozna sie bzykac!! taka rozrywka.

Gość gość
20.10 temat pod kobietę, która zboczeńca nie chce, a taki bogaty:p wiec wmawia sobie, że żadnego nie chce.

Gość gość
wczoraj współczuję ja nigdy na imprezie nie byłem więc nie wkładaj grzecznych misiów do jednego worka

Gość gość
Ja pierd... Jak można się czepiać kogokolwiek o to, że czegoś nie chce? Ktoś nie chce faceta- ok. Ktoś kobiety- ok. Wmawiają sobie??? Wiesz lepiej co ktoś myśli? To jeszcze się przyczep wszystkich, którzy nie chcą mieć psa, dziecka, trwałej albo czegokolwiek i napisz, że wszyscy sobie wmawiają, ze tego nie chcą, bo przecież ty wiesz wszystko lepiej- co ktoś chce itd. Gratuluję jasnowidzenia, ale sorry- mylisz się.

Gość gość
"wszystko jedno gdzie kiedy, w nocy, rano, co z tego ze do pracy trzba isc, chce isc do kina -po co jak mozna sie bzykac!! taka rozrywka." X A to nie mozna isc do kina po lub przed ? :D

Gość gość
Mnie obrażają za brzydotę, nie uważają, że nadaję się dla faceta.

Gość gość
dziś zostań lesba, zamiast się seksem cieszyć robisz problem

Gość gość
20.45 niektórzy lubią chłopobaby, poszukaj biseksa, będzie miał 2 w jednym;)

Gość gość
Kobiety silne introwertyczki często mają wywalone na związki. Ja jestem mocną introwertyczka, nie potrzebuję znajomych, a co dopiero faceta. Tylko by mi przeszkadzał i wkurfiał.

Gość gość
dziś ja jestem introwertykiem, nie masz potrzeby miłość bliskość seks i spać razem?

Gość gość
20:51 A ile masz lat?

Gość gość
20:46 Jeden taki mówił, że jest bi, a stwierdził, że babochłopy go nie interesują :(

Gość gość
dziś 30 nie lubię ludzi ale tą żonę bym chciał, :)