Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego jak kobieta nie chce miec faceta to faceci ja obrazaja ??

Polecane posty

Gość gość
Po kilku sparzeniach można mieć dość i naprawdę być szczęśliwym solo. Albo po prostu i bez powodu. Nie każdy potrzebuje uzależniać swoje szczęście od drugiej osoby. I jedno i drugie ma plusy i minusy. Nie wiem jak można się czepiać kogoś, że woli być sam? No ale na idiotów nie ma rady. Z byle powodu albo i bez się czepiają. I jeszcze się dziwią, że kobieta woli być sama :D :D no raczej- lepszy święty spokój.

Gość gość
No ale jakich opinii można się spodziewać po znawcach życia sprzed kompa? :) Dla niektórych pewnie wszystkie kobiety złe, bo ich chcą...

Gość gość
Bo ich nie chcą miało być :)

Gość gość
no wiadomowo, faceci to prymitywy z sianem we lbie wystarczy ze kobieta powie "nie jestes w moim typie" to facet zaczyna bez powodu ja wyzywac, obrazac, ponizac i wysmiewac, oni maja mozgi wielkosci fasoli sa glupsi od malpy stad to ich nielogiczne zachowanie

Gość gość
Trochę mocno to ujęłaś :) ale coś w tym jest, bo niby czemu kobieta może robić kilka rzeczy na raz, a facet przeważnie jedną? Niby czemu oni nie mają empatii, która składa się na inteligencje emocjonalną? itd. No coś w tym jest. Wredota i siła to nie mądrość panowie...

Gość gość
Tak tak, wielka empatia, wystarczy poczytac opinie na temat mezczyzn. Wiec moze nie wspominajcie o czyms, czego kompletnie nie macie. "Zycie sprzed kompa" - gdyby tak bylo to pies ze zlamana noga by sie wami zainteresowal, bo normalny facet - absolutnie nie. Glupota jest probowac glaskac i udomowic jadowite zmije, predzej czy pozniej skonczy sie to zgonem.

Gość gość
Uderz w stół... Jadowici to są faceci, szkoda gadać. Udają dobrych, a potem wychodzi szydło z worka. Nie mówię, że nie ma żmijowatych kobiet, ale jak oni mogą jechać po nas wszystkich to ja sobie mogę napisać, że szkoda, że tak wielu z nich jest nie do życia. Mają się za nie wiadomo kogo, wymagania do kobiet takie, że szok, ale co do siebie to nie łaska krytycznym okiem spojrzeć. Jesteście żałośni! Na szczęście nie wszyscy, ale szkoda, że tak wielu. Jednostronne myślenie, najlepiej, żeby im wszystko było wolno, a kobietom nic, mają siedzieć cicho, robić swoje, wszystko znosić i wychwalać jaśnie pana- serio, niektórzy chyba tego właśnie oczekują

Gość gość
Moralna zgnilizna bab i ich brak jakiegokolwiek szacunku dla innych... to pokazujecie na kazdym kroku, a pozniej placz, ze dostajecie cos podobnego w zamian. Przymilacie sie tylko wtedy, kiedy mozecie z tego osiagnac jakies korzysci, po prostu coraz wiecej facetow widzi te wasza dwulicowa nature i przestaje sie nabierac na falszywe usmiechy, za ktorymi czai sie zwykla zawisc i wymagania, ktorym same nigdy byscie nie podolaly. Ale latwo jest wymagac od innych o wiele wiecej niz od siebie, po drodze bez najmniejszeo szacunku nienawistnie wysmiewajac. Tylko potem zdziwienie w tej swojej ograniczonosci, ze takimi zachowaniami faceci bardzo czesto zaczynaja po prostu gardzic. Bo niby co tu cenic?

Gość gość
dziś Przykro mi, że takie spotkałeś kobiety w swoim życiu, ale bierz pod uwagę, że nie wszystkie takie są. A ja akurat dokładnie takich facetów znałam zgodnych w 100% z Twoim opisem, a sama jestem tego przeciwieństwem.

Gość gość
15:39. W punkt. Od pewnego czasu oceniam swoje kontakty z kobietami, jakie miałem i mam i zawsze jest lub był to jakiś INTERES. W tym uśmiechem na twarzy to idealne właśnie, manipulacja. Zaczynając od najbardziej banalnych spraw jak na studiach "koleżanka" odzywała się do ciebie tylko jak potrzebowała coś, a tak poza tym miała cię centralnie w duuupie i cisza z jej strony. Ile razy słyszałem "podwieź mnie", "pomóż mi" - relacja skorelowana na jej zyski. Każdy facet powinien się zastanowić czy kiedykolwiek otrzymał prawdziwą pomoc od kobiety i namiastkę wdzięczności tak po prostu. Czy może był jak ten młotek na budowie człowiek-narzędzie, który jest od czegoś, a jej się wszystko od ciebie należy za sam fakt bycia kobietą. Ty jesteś za to oceniany nie jak człowiek tylko jak rzecz i jakie korzyści możesz zapewnić - ile masz kasy, jakie mieszkanie, jaki status. Wiele kobiet napisze, że to nieprawda, że one takie nie są - wszystkie tak zapewniają :) , ale może tylko chciałyby o sobie tak myśleć?

Gość gość
gość dziś Poczytaj sobie te parę zdań powyżej swojej wypowiedzi i spróbuj to chociaż przyjąć do wiadomości.

Gość gość
15:58- dziwne, bo ja będąc kobietą to samo mogłabym powiedzieć o facetach

Gość gość
Tak naprawdę to nikt was,tepe baby nie chce,a gadacie że to wy nikogo nie potrzebujecie.Ale to nic dziwnego jak na każdym kroku pokazujecie,jakie jestescie prymitywne i niedoedukowane.Ohh jaki jest ból dupy kurewek,jak im takie rzeczy wygarniam.I niech żadna suka nie mówi mi,ze nie wszystkie są takie,bo to chuja prawda,wszystkie ejstescie takie same.Obyście zdechły w cierpieniach ^^

Gość gość
gość dziś Wypier..... na oddział i to w podskokach!!!!