Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego jak kobieta nie chce miec faceta to faceci ja obrazaja ??

Polecane posty

Gość gość
czemu tak trudno ludziom pojąć, że to, że ktoś myśli/ robi/ żyje inaczej nie znaczy, że robi to gorzej? czemu mężatki wyzywają singielki i odwrotnie itd? I w każdym możliwym innym temacie tak jest? Ja jak jestem wolna nie tępie par, jak jestem w związku nie wyzywam singielek, ludzie, to naprawdę nie jest trudne. Za chwilę Ty możesz być na tamtym miejscu... Jak lubisz jeść lody z ketchupem to jedz i nie czepiaj się innych jak jedzą je solo. I odwrotnie. Takie trudne? Chyba nie.

Gość marawstala
Wiec sam sobie odpowiedziales dlaczego do siebie nie pasujemy : ) smacznego Trzynasty : )

Gość gość
dziś współczuję Ci albo sobie bo mi pieniądze szczęścia nie dały

Gość gość
dziś wątpię zielona skoro się oswiadczylas to zaakceptować że będę lizal pusie itp itd

Gość marawstala
W tamtym momencie o tym nie myslalam, chyba zbyt pochopnie postapilam, ale na cale szczęście odpowiednio zareagowales : )

Gość gość
Bo czują się zagrożeni. Sami z reguły chcą mieć kobiety, więc nie znoszą słyszeć, że kobiety ich już nie potrzebują koniecznie. Teraz kobieta może z powodzeniem i bez ujmy na honorze żyć sama, więc to oczywiste, że wymagania wobec mężczyzn się zmieniły. Oni często czują, że tym wymaganiom nie sprostają. Nie więc się zloszczą jak małe pieski.

Gość 7even
ale właściwie czym się tutaj przejmować? dlaczego to co myślą (po cichu czy na głos) mężczyźni, których i tak przecież nie chcesz, ma mieć znaczenie? nie rozumiem?

Gość gość
Autorko, to kwestia podświadomego lęku facetów, że nie są w stanie już dominować nad kobietami. A to oznacza, że stracili władzę. Ten, kto traci władzę, zostaje usunięty na margines. I tak się właśnie dzieje obecnie z facetami. Stają się agresywni, bo czują się zagrożeni i stają we własnej samoobronie. Oczywiście, czynią to nieadekwatnie do sytuacji i tylko pogrążają się (upadek kulturowy i szerzące się chamstwo wzmacnia efekt). Ale to typowe mechanizmy, biologia męska :)

Gość gość
dziś zielona jesteś niedojrzałą samica powinnaś zaprosić mnie do siebie pokazać jak golisz pusie jak nałożyć kremik mam tego oczekuję po twoim wieku jako prawiczek i miała byś mnie a tak robisz jak Piwniczanka ja mówię wróć a ona nie bo nie a chłopak to seks mamę już mam

Gość marawstala
Trudno Trzynasty, nie byliśmy sobie pisani : )

Gość gość
Dziwi mnie ze kobiety chcą być same na stare lata będą płakać bo znudzi się picie alkoholu w klubie a dzieci nie będą mogły mieć z seksu rezygnują z mojej matki 30l bez seksu zrobił się wrak człowieka a w wieku 33 lat też wszystkie rozumy zjadła. Teraz by spać bierze prochy, myśli samobójstwa ma. Leczy się u psychiatry.

Gość gość
dziś jak chcesz zielona fochaj dalej będziemy pisać na forum do 40

Gość gość
No patrz, to zupełnie jak kobiety w połowie znajomych mi małżeństw.

Gość marawstala
Albo krócej bo być moze forum zniknie : )

Gość gość
dziś się źle wybierze się źle ma, są ludzie co się kochają do śmierci a nawet po

Gość gość
Pewnie są. Jako mały odsetek.

Gość gość
dziś bzyk codziennie zielona tylko ja mam takie libido z pusi wiaderko plastyka i od nowa :)

Gość gość
Autorko, to kwestia podświadomego lęku facetów, że nie są w stanie już dominować nad kobietami. A to oznacza, że stracili władzę. Ten, kto traci władzę, zostaje usunięty na margines. I tak się właśnie dzieje obecnie z facetami. Stają się agresywni, bo czują się zagrożeni i stają we własnej samoobronie. Oczywiście, czynią to nieadekwatnie do sytuacji i tylko pogrążają się (upadek kulturowy i szerzące się chamstwo wzmacnia efekt). Ale to typowe mechanizmy, biologia męska x ale bzdury. Jako facet mam na to wyyyj****e:). Niech sobie żyje jak chcę, nie moja sprawa. Jeśli już żywię jakieś emocję to jest to rozbawienie, ale to do tych skrajnych wypranych ideologicznie bojowniczek-feministek. Tak samo mam gdzieś wymagania kobiet, przecież to śmieszne podporządkowywać swoje życie pod czyjeś wymagania.

Gość gość
dziś samemu można zostać zawsze żadne to osiągnięcie sukcesu

Gość marawstala
Chodziło mi o to, ze być moze przed 25 maja kafeterie tez usuna : )

Gość gość
co innego obrażać kobiete za to że go nie chce a co innego gdy kobieta go nie chcę i przy tym oszukuję, coś mu zrobiła, zdradziła itd

Gość gość
dziś nie kochasz mnie zielona :(

Gość gość
gość dziś przecież to śmieszne podporządkowywać swoje życie pod czyjeś wymagania. x Zabawne :) kobiety przez tak długi czas musiały podporządkowywać się wymogom facetów :)... teraz przyszła Wasza kolej ;) Swoją drogą, nie zrozumiałeś wypowiedzi, którą cytujesz. I masz zbyt niską samoświadomość, by móc ocenić obiektywnie własne obronne postawy i reakcje. Możesz co najwyżej właśnie stwierdzić ogólnie, że masz ''wywalone'', co mówi wprost żeś jest mało dominacyjnym samcem tylnego szeregu.

Gość marawstala
Jade na zakupy : )

Gość Hajime Sugoroku
Zawsze mnie zastanawiało w jakim towarzystwie się obracacie.

Gość gość
Swoją drogą, nie zrozumiałeś wypowiedzi, którą cytujesz. I masz zbyt niską samoświadomość, by móc ocenić obiektywnie własne obronne postawy i reakcje. Możesz co najwyżej właśnie stwierdzić ogólnie, że masz ''wywalone'', co mówi wprost żeś jest mało dominacyjnym samcem tylnego szeregu. x Mam taką świadomość, żeby nie warunkować swojego szczęścia od posiadania bądź i nie partnerki. To dużo. Kobiety to takie narcystyczne i egoistyczne istotki, które chciałyby, żeby świat kręcił się wokół ich tyłka i był dla facetów centrum świata oraz najważniejszym trofeum. Jeśli tak nie jest to już mamy szufladkę o słabym samcu. Kto tu ma niskie horyzonty. Robisz sobie projekcje mojej osoby na podstawie kilku zdań, brawo.

Gość szry
i o czyms takim jak cymbalka z 17:38 pisalem - ta "pani" to typowa przedstawicielka feminizmus kretynizmus, osob ktore najglosniej wolaja o (bardzo waptliwej) koniecznosci szanowania ich, kompletnie tego szacunku nie pokazujac absolutnie nikomu odmiennie myslacemu, dzialajacemu, a kazdemu osobnikowi plci meskiej - z racji urodzenia. to juz jest gorsze od faszyzmu, wiec nazywac(nie wyzywac, nazywac) takie osobniki kretynkami to nic obrazliwego - to tylko stwierdzenie faktycznego stanu mentalnego tego typu jednostek.

Gość gość
Szry również gdyż zalega z jedną odpowiedzią.

Gość szry
a faktycznie, umknal mi przy okazji innych zajec a pozniej niemilosiernego spamu tamten watek. bywa.