Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Staramy_sie

Starania o drugie dziecko

Polecane posty

Gość Staramy_sie

Dzień dobry wszystkim;) Czy jest tu jakaś kobietka która stara się o dziecko i tak jak ja nie może się doczekać aż będzie mogła zrobić test ciążowy? Kochalismy się z mężem w dniu płodne (mam taka nadzieje ze płodne) Chociaż ciężko powiedzieć czy to wtedy była owu bo miesiączkuje nieregularnie . W czwartek teoretycznie powinien nadejść okres oby jednak go nie było ;)

Gość gość
Ile lat ma Twoje pierwsze dziecko? Jak wspominasz początki macierzyństwa? Kurcze, mój syn ma rok. Podziwiam matki, które decydują się na kolejne dziecko, bo ja jestem w rozdarciu. Wiadomo, kocham mojego syna, ale na drugie dziecko bym się nie zdecydowała, ale z drugiej strony, gdzieś tam głęboko mimo wszystko pojawia się myśl o drugim dziecku.

Gość Staramy_sie
Moja córka ma 14 miesięcy. Postanowiliśmy z mężem że szybko postaramy się o kolejne dziecko a później już wrzucimy na luz ;) początki wspominam tak sobie bo miałam małą depresję ale wszystko minęło, uwielbiam być matką chyba jestem do tego stworzona;)

Gość gość
Ja mam już dwójkę i uwierz mi ze roboty przy tym co nie miara

Gość gość
Nigdy nie zrozumiem po co sie w to pakowac swiadomie..:-(

Gość Staramy_sie
No właśnie chodzi o to że trzeba się wpakowac w to tylko i wyłącznie świadomie...

Gość Kraksa321
Witaj ja również rozpoczynam starania o drugie dziecko. Mam już 4 letnia córkę. 3 miesiące temu straciłam ciążę i chcemy spróbować znów.