Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co pociąga młodych mężczyzn w starszych kobietach?

Polecane posty

Gość gość

Zastanawia mnie ten temat. Mam 50 lat i zauważyłam , że od kilku juz lat podrywaja mnie sami duzo młodsi mężczyzni. Fascynuje mnie ten temat i zastanawia. Możecie panowie sie wypowiedzieć? Co takiego was kręci w dojrzałych kobietach?

Gość gość
wszystko

Gość gość
1. Sa latwiejsze, tzn sam fakt że chce je młodszy już sprawia że są dowartosciowania i nawet komplementów nie trzeba 2. Nie chcą już rodziny dzieci itp 3. Sa otwarte tzn zgadzają się na wiele w sexie

Gość gość
ciałko dojrzałe , nie zaskoczą w ciążę , wyuzdane w wyrku no i mądrzejsze od młodych .

Gość gość
Nieprzeciętność i majestat.Mówię to jako młody facet.

Gość gość
jestem przed 40stką i uwielbiam starsze kobitki !

Gość gość
Nie gadają o pracy..

Gość gość
Dziękuję Wam bardzo.

Gość gość
Jestem po 20 i marzę o tym, żeby całować szpilki kobiecie w przedziale wiekowym 30-50 lat. Masaż pleców i stóp ustami kobiecie w tym przedziale wiekowym też byłby dla mnie czymś niesamowitym . Nie mówiąc o ssaniu piersi czy seksie oralnym ,bo to oczywiste ,że sprawiałoby mi to przyjemność i robiłbym to z zaangażowaniem .

Gość gość
Podsumowując,mógłbym zostać posłusznym kochankiem kobiety w tym przedziale wiekowym.

Gość gość
najlepsze są 50tki właśnie mmm

Gość gość
Piękne peezdy rasowe mają i wiedzą jak je używać.

Gość gość
bo to najlepsze kobitki są

Gość gość
pociąga: - doświadczenie - nie zależy im na kasie - nie wrobią cię w dziecko - są interesujące - jak masz dużego penisa to są bardzo zadowolone a 20 latki jęczą że je boli - są otwarte na eksperymenty w łóżku

Gość gość
Dziekuję Wam panowie za wyczerpujące odpowiedzi.

Gość gość
Kobiety dojrzałe, macie za sobą już trochę życia i jesteście pozbawione tego wszystkiego co nam przeszkadza u młodszych. A do tego umiecie dobrze o siebie zadbać, wiecie co zrobić, żeby nam szczęka opadła, a w łóżku robicie takie rzeczy, że za nic nie chcemy z niego wychodzić.

Gość gość
Intensywny smak i zapach pipki.

Gość gość
To akurat bardziej zależy od trybu życia i diety, a nie wieku.

Gość gość
Mam 43 lata pociągają mnie kobiety 55, 60 i więcej lat. Chętnie bym taką panią poznał z okolic Katowic.

Gość gość
Ja mam 31 i spotykam sie z 49 latka. Różnice w porównaniu z młodszymi - w ogóle nie rozmawiamy o pracy i kasie - zgadza się na praktycznie na wszystko i nie uważa że coś jest "upokarzajace" - więcej pokory wobec życia a nie "jestem naj..."

Gość gość
Nie myslalam nawet, że młodzi mężczyźni mogą mieć takie pragnienia. Myślałam, że zakladajac ten temat spotkam się ze spolecznym ostracyzmem . A tu taka niespodzianka. Miłe to bardzo. Dziękuję!

Gość gość
To zboczuchy. ☺

wiele z nich dla młodych chłopców są miłe jak mamy . Bez kłopotu robią loda i pozwalają się spuszczać do cipki bez strachu ciąży. Dla szesnastolatka u którego buzują hormony to idealne rozwiązanie. Moja kiedyś dawno temu szeptała jeszcze mi do uszka najpierw "wchodź i ruszaj się młody" w trakcie finału "super młody".

Gość Kminisz
Bo mogę wkładać do końca w każdej pozycji i nie robi z tego problemu a mam 20cm.

każdy młody chłopak zawsze myślał o tym aby szybko się podniecić i szybko spuścić. Dojrzała kobieta potrafi nauczyć jak to powinno być i zapanować nad takim "gejzerem"

Gość gość
Jaki ostracyzm :) .Sam studiuję, rozmawiam ze swoimi kolegami na różne tematy i wielu z nich bardziej lub mniej skrycie o starszej kilka/naście lat kobiecie. Chociaż jestem 3 lata po dwudziestce ,to w życiu miałem w łóżku dwie kobiety ,jedna miała 28 lat ,druga jeszcze 5 lat więcej . I nie żałuję. A chętnie nawiązałbym dłuższą relację z kobietą kilkanaście lat starszą i jak w/w ,chętnie zostałbym posłusznym kochankiem takiej Pani.

gość dziś Jaki ostracyzm xxx trzeba było zacząć z taką czterdzeistką+ jak miałeś 17 lat ... teraz jesteś już 10 lat starszy to duży z Ciebie chłopiec. Spróbuj .. teraz przecież można szukać takiej w internecie na różnych portalach randkowych. Za moich młodych czasów było trudniej.

Gość gość
Jak miałem 17 lat ,to nie miałem jaj jeszcze na coś takiego tak naprawdę.

nie masturbowałeś się w wieku 17 lat? Przecież z kobietą zawsze lepiej ... ;-)

Gość gość
Masturbowałem się i to od 10 roku życia. Jednak byłem dosyć nieśmiałym i zakompleksionym dzieckiem.