Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MoniM80

Medycyna estetyczna Marosz (Szczecin)

Polecane posty

Gość MoniM80

Dziewczyny proszę o opinię na temat doktora Marosza, przyjmującego na ulicy Kazimierskiej. Chciałabym rozpocząć swoją przygodę od delikatnego powiększenia ust. Szukam lekarza, który ma w sobie empatię i wykona zabieg bez stresu u takiej panikary jak ja. Słyszałam wiele dobrego o tym lekarzu oraz o mega przyjemnej atmosferze w gabinecie ro również dla mnie jest ważne. Podzielicie się opinią?

Gość KarinaKarina
Również polecam ze względu na profesjonalizm i wyczucie estetyczne. Spełnił moje oczekiwania właśnie co do ust i na pewno nie zamienię tego lekarza na żadnego innego. Ma dobrą opinię i dobre preparaty. Aktualnie jestem 2 miesiące po zabiegu ultraformers i nawet nie myślałam że taki będzie efekt. Policzki i podbródek to jest rewelacja. W niedługim czasie wybieram się na brzuch i boczki. Naprawdę gabinet warty uwagi.

Gość gość
Ja polecam chirurgię plastyczną w Szpitalu św Elżbiety,bardzo profesjonalny zespół lekarzy. Moja kolezanka miala tam zabieg korekcji nosa i odstającego ucha. Mogę powiedzieć że wszystko pięknie wyszło,a ona jest bardzo zadowolona.

Gość KatarzynaWu
Młody, zdolny, sympatyczny, profesjonalista. Zaczęłam od botoxu i na pewno na nim nie skończę. Wie co robi i dokładnie omawia zabieg, jestem mega zadowolona. Ceny przystępne. Na pewno tam wrócę.

Gość gość
Ja na zabieg jechalam do Bydgoszczy do http://bienkowscyclinic.pl/oferta/zabiegi# - tam robilam laserowe usuwanie blizny na twarzy. Opieka super, sprzet 1sza klasa, no czego chciec wiecej ? Efektow powiecie. Sa! po bliznie ani sladu.

Gość Kaska 565
u dr Marosza była moja znajoma i mówiła, że była zadowolona, robiła botox, a ja ze swojego polecenia mogę polecić dr Aleksandra Żmudzińskiego, robiłam u niego lwią bruzdę i nici, wyszło super, doktor doradza i słucha klientki, ale też umie przystopować, jak ktoś przesadza :) przyjmuje w Olimedica w Kupcu w Szczecinie ( www.olimedica.pl)