Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdarzyło wam się zakochać od pierwszego wejrzenia?

Polecane posty

Gość gość

Jak tak to co było tego powodem? I jak się to skończyło?

Gość gość
Spojrzenie masakra ! mamy romans półtora roku

Gość gość
Garść borowek

Gość gość
Tak, obustronne zakochanie, tak szybko jak się zaczęło tak szybko się wypaliło. Coś nas ciągnęło do siebie, zaczęliśmy się spotykać ale po paru tygodniach się okazało ze strasznie się różnimy i inaczej myślimy w ważnych kwestiach. To była bardzo krótka znajomość.

Gość gość
Nie wierzę w takie bzdety. To znaczy w swoim prywatnym przypadku. Bo czasami się zdarza.

Gość MUC
mi sie zdarzylo. wchodz,i patrze, a tam ON ❤️ milosc mojego zycia. to bylo prawie 19 lat temu i do dzis jestesmy w sobie zakochani :)

Gość gość
Tak

Gość gość
21:16 Napisz coś więcej. Czym cię urzekł/urzekla?

Gość gośćszczerydobólu
Od pierwszego wejrzenia w co?

Gość gość
zdarzylo mi sie i podobnie jak ktos napisal przeszlo po blizszym poznaniu, a szkoda

Gość gość
21:35 Szczerze- spodobał mi się fizycznie. Póżniej zaimponował mi aktywnością, pracą po 12 godzin dziennie, jazdą na łyżwach, wyczułam, że jest samotnikiem, ma pewne problemy ze sobą, potrzebuje spokoju i ciszy i drugiego człowieka.

Gość gość
Mi wiele razy ale zauroczenia rownie szybko mijaly. Lohoho to juz pewnie z ponad 100 razy gdzie strzala amora mnie ugodzila. I powiem ci najdluzej mnie uczucie trzymalo do dziewczyny ktora mi sie na poczatku nie podobala podobnie jak moja narzeczona byla traktowana jako koleznka. Zakochac sie mozna w osobie a nie jej wygladzie a pierwsze wrazenie najgorszy doradca.

Gość gość
Ja tak sie zakochalam, a to wcale nie moj typ.. zyjesz sobie spokojnie, niczego ci nie brakuje i niczego nie szukasz... nagle go spotykasz, patrzycie na siebie i juz nie mozecie sie od siebie oderwac.. a nie jestem juz taka mloda..

Gość gość
Niestety tak. To było piękne, mocne uczucie. Jednak on miał wtedy inną i to ją wybrał. Jak widać, dla niego to nic nie znaczyło, choć też twierdził, że zakochał się od 1 wejrzenia. A ja teraz cierpię i nie mogę w nikim innym się zakochać, wszystkich odrzucam, bo porównuję i z nikim nie mam takich uczuć od 1 spotkania. A spotykanie się z kimś bez tego czegoś nie jest już w stanie mnie zadowolić, to jak namiastka przy uczuciu od pierwszego wejrzenia.