Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do mężczyzn jak zachowalibyscie sie gdyby wasza żona poszla na siłownię?

Polecane posty

Gość gość

Żona, dziewczyna jest od was 7 lat mlodsza i atrakcyjna. Typ taka slodka, zgrabna, mala blondynka. Wy starszy, leniwy i grubszy facet. Jak zachowalibyscir sie gdyby ona chodzila na siłownię a w domu opowiadala jak jest tam podrywana i ze przystojni mężczyźni tam przychodza?

Gość zdumiony
To twoja żona/dziewczyna? Jakaś niedojrzała emocjonalnie chyba

Gość gość
A niby dlaczego niedojrzała? Sama trenuje od 5 lat bo lubię a Tobie autorze powodzenia :) Lepiej weź się za siebie i idźcie razem, będzie z korzyścią dla waszego związku.

Gość Ruddaa
Daje Ci do zrozumienia żebyś zadbał o siebie. Gadaniem o podrywaniu chce wzbudzić w tobie zazdrość i zmobilizować Cię żebyś zadbał o siebie. I mówię serio. Nie robi tego tobie na złość tylko widać przeszkadza jej to że jesteś otyly.

Gość gość
szuka tam tego czego od ciebie nie otrzymuje. wam sie zdaje że wystarczy raz w życiu powiedzieć kocham, jestes piękna, ważna a reszta jak było.

Gość gość
To skoro jesteś grubym oblechem to czemu bierzesz się za piękne kobiety a później masz pretensje że nie chce się zapuscic jak ty ? Kolejny zakompleksiony spaslor

Gość gość
No dokładnie. Liczysz że będziesz dla niej atrakcyjny jako knur gdy sama wylewa poty nad swoją figura?

Gość gość
Byłbym dumny że się nie chce zapuscic jak slonica

Gość gość
Czytaj ze zrozumieniem, zanim zaczniesz atakować - nie napisałem, że jest niedojrzała emocjonalnie dlatego, że chodzi na siłownię i dba o siebie, ale dlatego, że stosuje odnośnie swojego faceta podłe gierki pomniejszając w ten sposob jego wartość. Gdyby była kobietą dojrzałą emocjonalnie, to znalazłaby inny bardziej czuły sposób na to, że jej facet pewnie bardzo chętnie poszedł by z nią na tę siłownię, żeby też sobie poćwiczyć.

Gość zdumiony
Wyżej to ja - zdumiony. Zapomniałem się podpisać. A moja odp była do

Gość gość
Jeśli chęć dbania o siebie facet odbiera jako atak na jego osobę który ma za zadanie pomniejszyc jego wartość to sam jest niedojrzaly.

Gość gość
A moim zdaniem się jej udało :) Taki miała zamiar , wzbudzić zainteresowanie swojego faceta; czy to podejrzliwoscią czy zazdrością- nie ma znaczenia :-) Najważniejsze że poskutkowało! :-D 13. 40 Widać, że nie znasz nas , kobiet :)

Gość Ruddaa
Ha ha sama tak robię :D tyle że ja biegam bo nie znoszę spojrzeń facetow - ABSów na siłowni. I mój coś przebąkuje ze musi trochę zrzucić ;) Dobrze że nie czyta kafe bo by za dużo wiedział: P

Gość gość
Sprawdza rynek i wycenia się na nim. Jak widzi, że ma spore zainteresowanie to przechodzi do fazy kolejnej czyli ewakuacji, szukając lepszej partii czynem, bo psychicznie już zaczęła. Nie dowiesz się o tym do samego końca, gdy nagle ci powie, że odchodzi do kogoś kogo nie znasz. Ona z nim będzie kręcić od pewnego czasu. Nigdy nie odchodzą w próżnie, muszą mieć drugą gałąź. Tak działają kobiety. Ten schemat każdy facet powinien sobie wydrukować i przyswoić, żeby znać sygnały i odpowiednio działać, by zminimalizować straty własne (wspólne konto zlikwidować itd.).

Gość gośćzlosnica
to samo jak facet ma grubą żonkę w depresji a ten łazi do sauny i opowiada jej o świetnych ciałach i cycach innych lasek , co powiecie babolki ? haha

Gość gośćzlosnica
a 2 , słuchajcie nie ma opcji że zakochany facet pozwala sobie na tusze taką , chyba że czuje sie kiepsko psychicznie, a to znaczy ze nie macie mocy uszczęśliwiania go

Gość gość
jest 3 opcja, oboje grubi i uwielbiają żreć i im to nie przeszkadza , i są szczęśliwi w tym , widziałam taką parkę, bezmyślne jeśli chodzi o zdrowie ale pasowali do siebie w tym samym spojrzeniu na odżywianie i wygląd

Gość gość
To normalna rzecz że oglądają się za piękną kobietą, sam też się oglądam, poza tym też chodzę na siłownie więc miałbym ją na oku;)

Gość zdumiony
"to samo jak facet ma grubą żonkę w depresji a ten łazi do sauny i opowiada jej o świetnych ciałach i cycach innych lasek , co powiecie babolki ? haha" x Otóż to! Nawet niedawno był tu taki temat. I co wtedy krzykaczki zrobiły? - oczywiście zajechały męża, bo jego żona nie jest żadną grubą spasioną świnią ale biedną kobietką, która na rękach powinien nosić zamiast chodzić na siłownię :D Hipokrytki do kwadratu.

Gość gość
Pytam o to bo jestem w takiej sytuacji. Jestem kobietą, zgrabną małą blondynką. Mój facet jest przystojny ale ma juz 35 lat więc zrobił mu sie brzuch. Chciałabym żeby troche chocby dla zdrowia zrzucil ale on jest leniwy. Chce go w ten sposob namówic zeby ze mna zaczał chodzic na silownie. Ja mam karte sportowa z pracy i ide zeby mi sie nie marnowała tak raz w tyg rekreacyjnie.

Gość gość
22.12 Raz w tyg to stanowczo za mało, stracony czas. Żadnych efektów

Gość gość
Jestem zgrabna mam sylwetke 90-60-90 chodzę głównie zeby zwiekszyc wydolność i daje to efekty

Gość gość
Z takimi wymiarami to nie dziwie się że patrzą ze zdziwieniem czy zagadują;) Typowy trening kondycyjny w Twoim przypadku wystarczy ale ten jeden trening to moim zdaniem zbyt wiele nie pomoże w polepszeniu się kondycji bo myślę że nie jest zle. Rekreacja jest wskazana.

Gość gość
Ja własnie nie chce ani przytyć ani schudnąc. Ciało mam smukłe i jestem drobna. Chodzi tylko o wydolność własnie żebym sie nie meczyła wchodzac po schodach na pietro :)

Gość gość
22.49 Rozumiem:) W tym wieku i taka słaba kondycja co będzie pózniej. To powinno wystarczyć, tylko poświęć na trening około godzinki i nie zapomnij o zwiększaniu intensywność, a będą szybsze efekty.