Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci urywaja kontakt ze mna gdy mówię że już nie jestem dziewicą

Polecane posty

Gość gość
dziś szmaty zawsze mają swoje argumenty, kawałek błony a mówi wszystko o kobiecie

Gość gość
Chyba nie oczekujesz że 30 letnia kobieta nie będzie miała doświadczeń w związku? Dla ciebie to jest puszczalstwo? Uprawianie seksu w związku/ach? Właśnie dlatego prawiczek w pewnym wieku dla kobiety dojrzałej psychicznie to porażka i śmiech na sali. Tacy jak ty tylko dla dewot umysłowych rodem z kółka rozancowego.

Gość gość
dziś ja jestem facetem nie muszę w tym samym wieku brać kobiety, 18-42 i ok a uwierz mi 30+ dziewice znałem i w internecie i na żywo, teraz ludzie stawiają na mieszkanie, wykształcenie, pracę, to normalny czas 30 lat by aktywnie szukać męża i żony, szukają szmaty i dziewice, tylko te pierwsze się wybawily i nie są warte uwagi na dłużej :)

Gość gość
Jesteś odrealnionym prawiczkiem ktoremu sperma nie zdjęta z krzyża daje upust w postaci właśnie takiego zdziwaczalego myślenia infantylnego. Szkoda dyskusji. Pa.

Gość gość
Dziewictwo nic nie znaczy. Ja bym w zyciu nie chciala spotykac sie z facetem niedoswiadczonym w kwestiach seksu. Dla mnie facet musi miec bogata przeszlosc, to musi byc troche taki zboj, a nie nudny swietoszek. Przy takim umarlabym z nudow. Facet musi na mnie dzialac. Facet musi byc typem seksownego uwodziciela, ktory wie po co spotkal sie z kobieta.

Gość gość
Gdybym chciała być dziewicą do ślubu wcześnie wysłanym za mąż. Dziewice i prawiczkowie 30+ przespali swój czas. Był czas na zakładanie rodziny. Teraz to już po ptakach i tylko frustracje. Mam szwagierka 40 lat dziewicą. Może ktoś chętny? I nie pisze tego złośliwie bo ja lubię. Ale prawda jest taka ze co ona ma do zaoferowania facetowi oprócz dziewictwo. Na dzieci już raczej za późno.

Gość gość
Na dzieci już raczej za późno x wg polactwa za pozno, polki wychodza za maz jako jedne z pierwszych na swiecie, na równi z murzynkami z afryki, pod tym względem jestesmy trzecim światem, poloki biedoki hajtaja sie za szybko niestety