Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pilne! Ból zęba!!

Polecane posty

Gość gość

Czy można usunąć zęba w którym jest lekarstwo? Strasznie boli, jutro chce się umówić do dentysty, chce wyrwać i mieć spokój.. Czy można takiego zęba usuną? Czy wygląda to normalnie jak wyrywanie zwykłego zęba?

Gość gość
niejeden wydłubywał tę truciznę :) pewnie kanałowe ci zrobią, wez tabletkę by wytrzymać, jak to wyjmą to juz nie będzie boleć wcale po kanałowym ,inna rzecz ze już nei wiem czy to zdrowe miec kanałowo leczony ząb ,naczytałam się o biologicznych dentystach

Gość gość
Właśnie nie chce kanalowego, wolałabym usunąć, można?

Gość gość
Można. Ząb zawsze można usunąć. Nawet zdrowy, na życzenie.

Gość gość
Nie wiem z jakiego miasta piszesz ale u mnie działa pogotowie stomatologiczne kiedyś musiałem skorzystać polecam http://ladentica.pl/

Nie próbuj sama kombinować, zapisz się do http://www.denta.com.pl/cennik/ Dobry dentysta sprawdzi co się dzieje. Ból jest oznaką, że dzieje się coś niedobrego. Jeśli sama zaczniesz "grzebać" w zębie możesz go jeszcze bardziej podrażnić. Nie zwlekaj, tylko umów się jak najszybciej na wizytę.

Gość gość
I jak, udało się? Mnie uratowali zęba w enelmedzie dentyści, za co jestem im wdzięczna, mam nadzieję, że u ciebie też się udało. daj znać.

Gość Alina Marek
Wiem co tzn bol zeba. Dawno temu go nie miałam ale od kilku dni cos mnie pobolewa. I teraz nie wiem czy to osemka , czy stan zapalny dziąsła przy dolnej piatce :( Nic , w poniedzialek ide do dentysty. Ja chodzę do Ratyńscy Dental Clinic w Warszawie ;) ( Wlaśc. to bielany/żoliborz )

Gość gość
Alina Marek - jesteś tranzystor?

Gość gość
a ja miałam szczęście usunęłam ósemkę u Pana Piotra Radziszewskiego szybko i bez bólu! Przekonałam się że teraz są metody żeby leczyć zęby tak żeby było komfortowo dla pacjenta!

Gość gość
też usuwałem ósemkę u pana Piotra Radziszewskiego i uważam że jak usuwać zęby to tylko tam! Zna się na rzeczy szybko sprawnie i bez komplikacji i bólu