Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Abonament czy prepaid?

Polecane posty

Gość gość

kochani, na rynku ofert na abonament i prepaid jest milion chyba. oferty na kartę są zdecydowanie tańsze. dlaczego? czy to nie jest jakiś haczyk? zastanawiałam się aby zrezygnować z abonamentu bo to różnica jakaś jest jeżeli chodzi o finanse. Ale pytanie, czy nie odczuję żadnej różnicy w dzwonieniu itp? trochę się boje ofert na kartę bo od lat płacę abonament. Co o tym sądzicie?

Gość gość
ja też nie ufam tym ofertom na kartę. mam abonament w play, solo L i w czerwcu kończy mi się umowa i raczej przedłuże

Gość gość
Mooobile vikings, tylko karta, nie polecam Abo

Gość gość
ja nie polecam kart, mobile vikings ma jakieś punkty w polsce? dla mnie mniejsze sieci jak np virgin, a2 mobile są podejrzane. Podpiszesz umowe i zaraz jakies dodatkowe pieniądze. Tylko abonament w play,orange,plus albo t-mobile

Gość gość
ja akurat mam mobile vikings i jestem bardzo zadowolona, po pierwsze nie mam żadnej umowy, a ilość punktów stacjonarnych nie świadczy o niczym. Vikingowie są bardzo profesjonalni, a co abonamentu to właśnie zrezygnowałem, żeby przejść na prepaid i cieszę się że znalazłam się u wikingów

Gość gość
a jak wygląda cenowo? i czy faktycznie nie masz umowy?

Gość gość
ja płacę 25 zł za oferte no limit, w tym mam nieograniczone połączenia i sms/mms i do tego 15 gb internetu. I nie mam żadnej umowy i jak chce to mogę zrezygnowac nawet teraz. Nie jestem niczym zobowiązana w przeciwieństwie do abo, i na karte nie naliczają mi żadnych dodatkowych opłat, w abonamencie niestety tak, wystraczy odebrać jakiś lewy numer

Gość gość
a jak tam z zasięgiem? słyszałam, że mniejsze sieci mają ograniczony

Gość gość
mieszkam w gdańsku i nie mam problemu z zasięgiem, internet też działa szybko

Gość gość
polecam wRodzinie, mają mega ofertę 60dni za 30zł. polecam wszystkim znajomym i są bardzo zadowoleni