Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goscewa

Problem z zagniezdzeniem się zarodka?

Polecane posty

Gość goscewa

Hej, dziewczyny, może mieliście podobnie i będziecie w stanie cos mi doradzić? Za kilka dni powinnam dostać @, dowczoraj popołudnia ludzilam się, ze się udalo- ciężkie podbrzusza, aż zaprzestalam aktywności fizycznej, rozpalone piersi i całe ciało razem z dreszczami, ból jajników. Czułam, ze tam zachodzą jakieś zmiany- właściwie odkąd się staramy A są to 4 cykle, to mam takie objawy. A zapomniałam o wzdeciach. Ale wczoraj wiecorem nagle koniec, czułam, ze się nie udało, ze już nie ma szansy,zniknął nagle bol podbrzusza, piersi zaczęły boleć całe jak na okres- wcześniej tylko sutki i czułam, ze już koniec. Do okresu 3 dni. Mam wrażenie, ze moje ciałonie pozwala na implantacje. Pomozcie

Mnie do terminu spodziewanej miesiaczki (która w końcu nie nadeszła) piersi bolały dokładnie tak jak przed każdym okresem. Dopiero później doszły sutki i ból się nasilił. Zrób betę jeśli nie możesz wytrzymać, może coś już pokazać

Gość goscewa
Już nie będę robić, bo mnie tylko to wkurza. Czułam, ze coś się we mnie robi, Czułam się trochę jak lrsesiebiona i nagle odeszło. Już wiem, że nie ma szans w tym cyklu. Może powinnam kupić jakiś suplement najlepiej kompleksowy, bo póki co biorę tylko kwas folowy?

Gość gość
Po co sie nakrecacie jakimis objawami? Jedna moze miec druga nie. Co za durne myslenie. Moze jeszcze wymioty?

Gość gość
Jesteś głupia jak but. I jeszcze ta teoria o zagnieżdżeniu...ha hahahaha Wielka specjalistka. Zajście w ciąże to skomplikowany proces i na wielu etapach coś może nie grać. Objawy są dopiero od zagnieżdżenia, bo wtedy zaczyna być wytwarzany hormon ciążowy... Sama widzisz, że twoje objawy są nieobiektywne.

Gość goscewa
Chyba wiem, kiedy coś czuję, a kiedy nie? Być może to zbieg okolicznosci, ale co miesiąc po owulacji czuje, ze coś się dzieje i nie gadaj, ze dopiero po zagniezdzwbiu są objawy, bo równie dobrze być wcześniej i nie tylko ja tak mam. Nie wierzę, ze sobie to wymysłem, bo nie nakrecam się, tylko opisuję to co w danym momencie czuję, a nie co chciałabym czuć. Jeśli zaprzestalam cwiczen, bo w pobrzuszu miałam dosłownie kamień, to chyba sobie tego nie wymyśliłam.

Gość gość
Na problemy z zagnieżdżeniem polecam wiesiołek, migdały i czerwone wino do owulacji, po owulacji świeży ananas, a przez cały cykl po końcu miesiączki acard 75 1 tabletkę na nic. Powodzenia!

Gość gość
Byc moze mialas zaparcia. Skoro sobie nawet nie wymyslilas to idac twoim tokiem dedukcji ze nie wyszlo to co to oznacza? Szukanie objawow na sile i dopatrywanie sie wszystkiego -nawet chwilowe przrziebienie (?!) - akurat to bylo zenujace. Wiele kobiet ma objawy przed okresem fakt. Ale jak gosc wyzej napisal objawy zaczynaja sie po zagniezdzeniu. Wez sie za robote jakas a nie jak hipohondryk wyszukujesz objawow. Moze jeszcze d..pa cie swedzi? To tez wazny objaw lol

Gość gość
XXI wiek niby...wywroz wobie moze z fusow kawy albo idz do wrozki.

Gość goscewa
Sama jesteś totalnie żenująca z tym swoim językiem, którego używasz. Nie stawiam sobie diagnozy, ale czuję,ze coś jest nie ta zapaść na pewno nie mialam,idąc Twoim tokiem prowadzenia rozmowy, być może u Masz zaparcie mózgu. Dziękuję tej jednej osobie za poważna odpowiedź. Wybiorę się do ginekologa porozmawiać, bo szkoda mi tracić tyle cykli.

Gość gość
U ginekologa warto około 10-12 DC sprawdzić grubość endometrium i wielkość pęcherzyka. Możesz też zrobić monitoring, czyli sprawdzić czy pęcherzyki pękają, bo może tu jest problem.

Gość gość
Żenująca jestes sama autorko pytajac o takie rzeczy na kafeterii :))))

Gość gośćewa
:D

Gość gość
No tak wypisujac dyrdymaly jak desperatka ze przeziebienie mialam ale minelo i nie moze dojsc do implantacji bo mi przeszlo :) powiedz to ginekologowi napewno potraktuje cie powaznie :) doszkol sie proponuje podrecznik od biologii dla klas gimnazjalnych bo te objawy I wysnute z nich wnioski co wypisujesz sa serio ZENUJACE.

Gość goscewa
A czy nie wiesz, ze ciało reaguje na takie zmiany podwyższona temperatura? Czułam się osłabiona, miałam pewnie podwyższona temp i dreszcze jak w przeziebieniu. Widzę, ze masz problem ze sobą. Kończę roznowe z Tobą, bo widzę, ze chcesz się powyzywac a niewiele wiesz. Buziaczki :)

Gość gość
Tak podwyzszona temperatura jest w czasie no owulacji. Z pewnoscia czynnikiem nie zagniezdzenia byl spadek temperatury :) nie wyzywam sie tylko jestem uczulona na glupote. Zamiast wybrac sie do lekarza wypisujesz swoje spostrzezenia niczym gimnazjalistka :) buziaczki desperatko

Gość Naganiaczrogacz
Hmm...a może to selekcja naturalna?

Gość gość
Problem z zagniezdzeniem się zarodka?- Raczej problem z głową i nadmiernym skupianiem się nad zajściem w ciąże co w 99% przypadkiem kończy się brakiem ciąży.

Gość goscewa
Wyobraź sobie, ze wybiorę się do lekarza, bo na pewno na kafeterii polegać nie bede i na tym co Ty myślisz. Ja mówię o swoich obawach i objawach i czuję, ze znów się nie udało pomimo, ze czułam, ze mam walkę hormonów w sobie.A bądź uczulona sobie na co chcesz, fakt jest taki, ze kulturą nie grzeszysz, wiedzą prawdopodobnie też. Ja się nie znam na ciazach, bo lekarzem nie jestem, widzę, ze Ty tak i sobie hobbistyczjie przesiadujesz na kafe i douczasz ludzi.

Gość gość
Mialas skonczyc a dalej odpowiadasz. Gdzie wykazalam brak kultury? Zabolalo cie to ze skomentowalam i podsumowalam twoja paranoje i glupote? :) swoj ton i odpowiedzi dostosowalam do twojego brodziku intelektualnego :) szczerze kogo obchodza twoje obawy i objawy na kafe? :)))))

Gość gośćewa
Widzę, ze Ciebie obchodzą. Jak to nie brak Ci kultury, jak od początku wmawiają, ze jestem żenująca jak i moje pytania? To u Ciebie standard wypowiedzi? Tak, żegnam i znikaj stad trollu.

Gość gość
Od 4 cykli sie starasz i masz niby takie same objawy...to sa poprostu objawy nadchodzacej miesiaczki, a ty sobie wkrecasz. Daj na luz, bo zawriujesz. Niektore zdrowe dziewczyny staraja sie kilka lat...

Gość gość
Nie, przed zagnieżdżeniem nie ma prawa być żadnych objawów ciąży ponieważ nie wytwarza się hormon ciążowy i to jest wiedza z zakresu biologii na poziomie szkoły podstawowej. Przestań sobie wmawiać jakieś objawy w momencie, w którym nie ma prawa ich być.

Gość gość
To ze jestes zenujaca to fakt a nie brak kultury :) trolem nie jestem lecz osoba myslaca logicznie :)

Gość gość
To ze jestes zenujaca to fakt a nie brak kultury :) trolem nie jestem lecz osoba myslaca logicznie :)

Gość gośćewa
Dobra, daj sobie na luz i się nie g oraczkuj. Nie widzę niż zebujacego w moim pytaniu a forma Twoich wypowiedzi wcale kulturalna nie jest, bo trollujesz i wysmiewasz oraz obrażają. To mi jest fakt, tylko Twoja opinia, ktora mam gdzieś, skoro nie pznasz netetykiety to idź na bazar. Co za babsztyl z Ciebie, w realu tez taka, czy tylko tutaj spuszczasz z siebie ciśnienie?

Gość gość
Jak widzisz inni komentujacy maja takie samo zdanie na temat twojego posta. Na bazar nadajesz sie ty ze swoim zasobem wiedzy :) elementarne rzeczy no podstawa. Pewnie rowniez na innych plaszczyznach masz braki :) dalej tu siedzisz zeby ktos moze napisal : tak tak to ciaza? :D

Gość goscewa
Dziewczyny,jedne mają objawy, drugie nie przed zagniezdzeniem i sorry, ale dziwię się, ze tak piszecie, bo to nie nowość. Nie mówię o jakichś zaawansowanych objawach, ale ja zawsze czuję, ze w moim ciele coś się dzieje. I nie ja jedyną.

Gość gośćewa
Masz chyba naprawdę problem z czytaniem ze zrozumieniem, gdzieś napisałam, czy jestem w ciazy? Widzę, ze doszukujesz się czegoś czego nie napisałam, żeby się powyzywac. Sama masz braki, jeśli nie możesz zrozumieć mojego posta. Jakoś były osoby, które zrozumiały moja wiadomość. Ja nikomu nie mówię co ma pisać, każdy może myśleć co chce, ale nie będę tolerować pisania w celu ulzenia sobie czyimś kosztem, ale Ty tego nie zrozumiesz. Co do innych- wiem, ze o ciaze czasami trzeba się dłużej starać niż byśmy chcieli. Staram się nie nakrecac, ale dziwi mnie, ze mam takie objawy a nic z tego nie wynika. Nagle ustępują i przychodzi okres. Wybiorę się do lekarza porozmawiać i tyle.

Gość gość
Daj sobie spokój z szukaniem objawów. Bzykaj i czekaj na efekty. Ja przed miesiączką czasami nawet mdlosci mam, nie tylko ból piersi. Taki juz nasz urok że jednej dokucza bardziej syndrom napięcia przedmiesiączkowego a drugiej mniej. Byłam 3x w ciąży i żadnej nie rozpoznałam z objawów przed zrobieniem testu. Ciążowe objawy zaczynają sie w drugim miesiącu ciazy najwcześniej