Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Co ja zrobiłam, co będzie jak mąż się dowie?

Polecane posty

Gość gość

Wyjechałam w kwietniu na 3 dni. Spotkałam tam 3 facetów. Nie wiem co we mnie wstąpiło, ale zaczęłam uprawiać z nimi seks. To było dwa dni ciągłego rżnięcia- całe ranki, wieczory, przerwy w szkoleniu. Każdy z nich wiedział o sobie, raz zrobiliśmy oni trzej i ja jedna, robiliśmy to tez osobno, np. robiłam to z jednym, szłam do drugiego itd. Oni oczywiście wiedzieli, że są jedni po drugim. Pozwalałam im się spuszczać we mnie do tyłka i do c*pki i np nie myłam się i szłam do drugiego i zaczynaliśmy jazdę na nowo. Ciągle byłam, że tak napisze "zaspermiona"- i to najbardziej mnie podniecało. Oraz to, ze bardzo ryzykuję, nie tylko chorobę, ale i ciążę. Bo z mężem uprawialiśmy tylko stosunek przerywany, nigdy nie brałam tabletek itd. Najbardziej mi wstyd, że nawet nie wiem o tych facetach niczego. Gdyby to wyszło kiedykolwiek... straszne, ale nawet kiedy do dziś o tym myślę czuję wstyd pomieszany z podnieceniem. nie wiem co mnie naszło, ale dużo wtedy piłam i czułam rutynę w związku. Panowałam raczej nad tym czy nikt zdjecia nie robi ale strach jest.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować