Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy po raz pierwszy poczułyście się staro?

Polecane posty

Gość gość

Pytanie jak w temacie.

Gość gość
Tak naprawdę gdy znalazłam siwy włos :( do dziś mnie mdli jak o tym pomyślę.

Gość gość
Jak skończyłam 33 lata.

Gość gość
Byyyyyyło.

Gość gość
Powinnam teraz a czuję się coraz to młodziej :)

Gość gośćDaga46
Kiedy miałam kilkanaście lat czułam się zawsze stara. Bylam nastolatka a czułam się jakbym miała 49 lat tam pisałam w swoim pamiętniku. W moim zyciu było tyle beznadziejnych i tragicznych zdarzeń ze była stara kobieta. Obecnie jestem 46 letnia kobieta i czuje się mloda. Zmartwienia minely gdy moi rodzice pozostawili mnie na tym swiecie a sami odeszli już do innego wymiaru. Teraz jestem szczesliwa bo zyje już tylko w spokoju a nie w wiecznych klotniach. Zmarli a ja mam spokoj. Teraz sama decyduje o tym czy chce być w okropnym związku czy wybiorę spokoj. Bedac dzieckiem nie miałam wyboru. Kochalam rodzicow i miałam litość. Obecnie jeśli partner mnie zle traktuje i wywoluje awantury to nie czuje do niego nic poza tym ze jest to obcy człowiek a nie genetycznie spokrewniony. A obcy człowiek nie może mnie krzywdzić.

Gość gość
Jak urodzilam syna i po prostu zbrzydlam :/

Gość marawstala
Jak patrzę na moich rówieśników i to jak sie zmieniają to trochę czuje sie staro : ) wiadomo, ze i mnie to dotyczy, ale jak sie nie patrzy na swoje odbicie w lustrze to szybko zapomina o swojej metryce : )

Gość gość
Nie tyle staro, co brzydko;)) Miałam ok. 44 lata, kolega męża, taki szczurek z wyłupiastymi oczami po pijaku mi dogadał. Mąż zapomniał;(( go zgasić. Stwierdziłam więc, że zostanę laską, skoro nie mogę być zwykłą babą. Schudłam, zapuściłam włosy, rozjaśniłam deko (bo blondie to wiadomo);) Zoperowałam żylaki, zakupiłam kiecki, bo do tej pory preferowałam spodnie, przeszłam na wege i robię za seksi . Skoro okoliczności i pijane jelopy tego ode mnie wymagają to voila! Kwitnę, małżeństwo rozkwita, wszyscy hepi... PS: Skutek uboczny - przebudzenie.

Gość gość
Kiedy musiałam wziąć pierwszy kredyt. Zrobiłam to w banku. Czego żałuje. Teraz korzystam tylko i wyłącznie z ofert takich firm http://e-m2m.pl/5b02c9195bb00 i za darmo i z gratisem.

Gość gość
dziś & Pathetic

Gość gość
jeszcze sie tak nigdy nie poczułam a mam 42 lata :)

Gość gość
Dawniej, jak przechodziłam obok grupy nastoletnich chłopaków to słyszałam "hej, laska", albo coś w tym stylu. Wczoraj przechodząc obok kilku takich usłyszałam grzeczne "dzień dobry". Jeden nawet w panice próbował schować peta. Wtedy właśnie zrozumiałam, że jestem już stara.

Gość gość
Gdy miałam 30 lat, w busie ustąpił mi miejsca nastolatek ;) Nie poczułam się staro co prawda, na rękę było mi to wolne miejsce, ale jakoś tak dziwnie mi się zrobiło, że w tym wieku już ustępują mi miejsca w busie ;))