Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dość swojego chłopaka

Polecane posty

Gość gość
Tyle ze byloby mnie stac na polowe sredniego mieszkania.

Gość gość
Nie zmarnowała- zdobywała doświadczenie.

Gość gość
Zycie zaczyna się po 30-tce.

Gość gość
Pewnie sie zaczyna po 30 ale co to za zycie w pojedynkę? Przeciez mogłoby byc tak fajnie razem, gdyby tej drugiej stronie chociaż troche sie chcialo.

Gość Ruddaa
Ale helllloł jesteś z nim 10 lat. Wiedziałaś jaki jest. Teraz pali ci się do stabilizacji dzieci ślubu bo już "najwyzszy" czas i "wypadaloby". Co się nagle stało że jak dotąd było ok a teraz nagle frustracja? Wiesz przecież ze facet się nie zmieni. Taki etap związku owszem ale na studiach. Byłaś z nim bo nie miałaś innej lepszej opcji. Pojawiły się ktoś na horyzoncie to nie miałabyś oporów zeb y bo zostawić. Teraz pozostał Ci on bo brak innych widoków i najchętniej byś to zmieniła i dostosował w to do swoich upodobań. Z wiekiem dojrzewamy , mamy inne wymagania niż w wieku 20 lat ale nie nie spowoduje ze facet się zmieni. Bo on się naprawdę nie zmieni. Tzn może się zmienić jeśli sam tego chce. No ale po co?

Gość gość
Tak Wam się ułożyło, bo było fajnie, bo po co ślub, bo najpierw mieszkanie. Po 10-ciu latach to mogą się pojawić w małżeństwie pierwsze kryzysy, ale jak są dzieci , jak trzeba się dorabiać to nie ma czasu na frustracje i dzięki temu wiele rodzin nie ulega rozpadowi. A bez ślubu pojawia się frustracja, to trzeba się rozejść- bo po co się męczyć?

Gość Ruddaa
Sama z facetem jestem od 18 rż. Ślub brałam w wieku 23 lat jako bezrobotna. Chwilę mieszkaliśmy u rodziców. Kredyt na własną kawalerkę. Ja znalazłam pracę. Teraz w wieku 32 lat kawalerka spłacona i kredyt na dom. Mamy dziecko. Pomimo tylu lat trwamy razem. Były gorsze okresy też finansowe ale to nas jeszcze bardziej wmocnilo. "Kto chce szuka sposobu a kto nie chce szuka powodu". W takimzwuazku to o za 10 lat nie zamieszkanie razem bo zawsze coś.

Gość gość
No i co zamierzasz Autorko? Nie wróży to dobrze skoro facet tak bardzo Cię irytuje.

Gość gość
Up

Gość gość
Nie wiem... Najchetniej przeprowadzilabym sie na 2 koniec kraju. Zawsze chcialam mieszkac nad morzem. Tyle ze brak mi odwagi. Bo sama stalam sie taka niepewna, ciepła klucha. Porazka to wszystko

Gość gość
Życie jest jedno. W takim razie jak nie masz perspektyw szukaj pracy nad morzem. Jak coś sie znajdzie fajnego to zaryzykuję i się przeprowadź. Oszczędności w razie co na start masz.

Gość gość
Up up

Gość gość
Przypomina mi się dowcip. Rozmawiają dwie dziewczyny. Jedna żali się drugiej, że jej chłopak taki rozkojarzony, zapomina się. Druga pyta, a jak w łóżku. Na to pierwsza, a w porządku, jak się czasem zapomni, to mija dziesięć minut, dwadzieścia, trzydzieści, ja eksploduję, a on dalej rozkojarzony nie wie, kiedy skończyć.

Gość gość
tracisz tylko czas

Gość gość
Przychodzi panna młoda do księdza dać na zapowiedzi z gamoniem. Więc ksiądz mówi do niego- pokażę Ci co masz robić ze swoją żoną. Posadził młodą na komodzie i jedzie na cały gwizdek. Kiedy skończył młoda mówi do niego. Proszę księdza niech ksiądz pokaże temu gamoniowi jeszcze raz od początku, bo on zaraz zapomni.

Gość gość
Ale suchary tu ktos wypisuje :D

Gość gość
Kup mu konxole, albo w media expercie można wymienić 360 na one x. Dostajesz 250 zł i jeszcze fife 19.

Gość gość
Gdzie jest to info? Nie moge znaleźć.

Gość gość
Wymagania duze a nic nigdy nie dalas od siebie. A tak w ogole.uwazam, ze unia europejska powinna zostac zniszczona.

Gość gość
Dajcie link do tego mediaexperta z xboxem

Gość gość
Stosuje Piperinox od blisko 3 miesięcy i nie mogę wyjść z podziwu dla tego suplementu. Wcześniej miałam problemy ze zrzucenie nadmiernej wagi, jednak po zastosowaniu Piperinox schudłam już blisko 4 kilogramy! http://nplink.net/Wf8OO7u4

Gość gość
fajna ta promka, szkoda ze nie ma xboxa :P

Gość gość
zaluj stary. Ale to ME a oni czesto wrzucaja jakies fajne promki, wiec moze jeszcze na cos sie zalapiesz

Gość gość
wymiana tego xboxa to jeszcze tylko 2 dni, trza sie pospieszyć. nagłasniaj temat bo potem ludzi eobudza się zpalcem w nocniku.

Gość gość
wymiana tego xboxa to jeszcze tylko 2 dni, trza sie pospieszyć. nagłasniaj temat bo potem ludzi eobudza się zpalcem w nocniku.

Gość gość
tylko dwa dni? jutro biegne

Gość gość
A wtedy najstarszy z woyów zakrzyknął zayyebiem krzyżakow! Do ataku koorrffa! Za Yagiełło i Litwe zginiem!! Podnioswszy miecz ruszył cwałem wprost na zachodni zastęp krzyżaków. Za nim ruszyła lekka jazda i wilenczycy, ktorzy na łupy wojenne liczyli. Słychac było okrzyki "Do boju kurrfa, zayebac krzyzaków". Pierwsza fala wpadła z impetem w zaskoczonych rycerzy krzyżackich. Straty były bardzo wielkie. Pierwsze dwa rzędy pospadały z koni. Jeden z rycerzy zakonu podjechał do podnoszącego się litwina z zamiarem ścięcia mu głowy. Widząc kolegę w opałach jeden z woyów podjechał od tyłu i krzycząc " ja cię zapiiieeeooolę koorfa" skoczył wbił mu nóż w plecy. " Ohh du Scheisse!!!" krzyknął krzyżacki najeźdźca konając. Spadł z konia i wyzionął ducha..... Było gorąco, 15 lipca godzina 12:28 roku pańskiego 1410......

Gość gość
I dobył miecza Witold. " Zginiesz marnie chooyu yebbony, to ja jestem prawowitym królem" I ruszyli. W tym czasie niczego nie spodziewający się yagiełło siedział wstawiony na koniu i obserwował pole bitwy. "Teraz nadszedł czas na wyrównanie rachónków koorfa!!!" - krzyknął i podciągnął lejce. Było bardzo gorąco, 14:11 , 15 lipca roku pańskiego 1410........

Gość gość
z tym xboxem do wymiany to jest hit.