Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakieś propozycje jak ja przekonać

Polecane posty

Gość gość

Cześć mamtakie pytanko jest to mój pierwszy post tutaj wiec sorry za błędy. Sprawa rozchodzi się o to ze ostatnio zerwała zemną kobieta na ktorej mi zależy i która kocham, ona przez ten cały czas mówiła mi ze nic nie czuje ze to koniec ze pisze sobie z kimś innym ze się spotyka. Ze zerwała zemną bo byłem upierdliwy ze nie da się tego naprawić, i dziś chciała się spotkać przeprosiła za to jak mnie traktowała i to co mówiła to był blef, i żebym dał jej ten tydzień dwa spokoju żebym nie pisał nie dzwonił żeby mogła odetchnąć. Bo przez cała kłótnie to mówiła ze mnie nienawidzi nie chce mieć zemną nic wspólnego a teraz chce zostać na kontaktach czystko koleżeńskich od czasu do czasu popisać wyjść. I pytanie tutaj do was jak mogę to wszystko odbierać i jakiś plan działania aby wpłynąć na jej decyzje o powrocie bo mówi ze nie ma opcji żebyśmy do siebie wrócili

Gość gość
Nie ma to nie ma. Strzelby do czoła jej nie podlozysz.

Gość gość
nieżle ci poszczuła , że jeszcze za nią latasz

Gość gość
Po co była nformacja, że to niby Twój pierwszy post? Co to ma do błędów? Jak dla mnie to nowa wersja historii, która już tu była. A Twoja deklaracja tylko mnie w tym upewniła. 1/10 🖐️

Gość gość
Pierwszy post, rozumiem. Co wspólnego ma umiejętność pisania do pierwszego postu? ;)

Gość gość
Tak pierwszy post a chodzi o to ze nie pisałem. Nigdy na czymś takim i chciałem spróbować tutaj i zasięgnąć porady

Gość gość
Tak pierwszy post a chodzi o to ze nie pisałem. Nigdy na czymś takim i chciałem spróbować tutaj i zasięgnąć porady

Gość gość
Otrzymałeś poradę, że jeśli laska ma Cię dosyć to masz jej dać spokój. Temat do zamknięcia.