Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciagle samotna...jak żyć

Polecane posty

Gość gość

Witam.mam 26 lat niedługo..nie mam nikogo od 3 lat.. Pewnie i kolejny rok mnie czeka w samotności. Bylam w jednym związku trwal 6 lat..od 3 lat jestem sama.. Boje sie ze nigdy nikogo nie znajde nie poznam.. Mam portale randkowe umawiam sie ale co z tego za kazdym razem to nie jest to zawsze cos.. Nie chce nikogo na sile ale.meczy mnie to ze nie mam nikogo juz tyle czasu.. Pracy nie mam od kilkunastu tygodni..nie wiem czy wyjechać za granice czy w Polsce so większego miasta.. Jestem taka zamyślona moze depresje mam

Gość gość
żyj dalej... druga osoba nie powinna być wyznacznikiem Twojego szczęścia :)

Gość gość
A na jakim portalu randkowym jestes

Gość gość
Tak myslisz ze zyc dalej...dzieki kochana jestes wlasnie takie slowa bardzo mi duzo daja wiesz..potrzbuje zeby ktos mi to powtarzał..sama sie doluje a nikomu tego nie gadam ze tak sie czuje..boje sie ze po 30 bede i nadal z nikim w związku a chciałabym miex rodzinę dzieci..czy to wazne na jakim portalu..kazdy taki sam heh

Gość gość
Wole kochany :/ Nie rob nic z ciśnieniem, bo łapiąc się byle kogo mozesz sprawić sobie jeszcze więcej bólu i smutku :)

Gość gość
Gdy przekroczysz trzydziestke, to w koncu zmadrzejesz i zamiast czekac na "to cos", zaczniesz szukac na sile i racjonalnie.

Gość gość
A noo heh myslalam ze tutaj kobiety sie wypowiadaja... Nie szukam na sile cos Ty ale no za kazdym razem ciągle to nie jest to.. Moze mam pecha chwilowo heh lub ciezko mi sie zakochać i ciagle szukam tego jedynego nie wiem..najgorsze jest dogryzanie jak mi dogaduja ze tyle facetów sie kręci wokół mnie a ja nic z żadnym ze jak tak bede robic to sama bede do konca życia kiedy dzieci i wgl dobija to trochę

Gość gość
Skad ja to znam mam identycznie...

Gość gość
Zajmij sie soba nie patrz na innych. Zycie jest piekne ale trzeba wiedzieć jak sie za nie zabrac

Gość gość
Ja też mam podobnie.

Gość gość
Kolejna kandydatka na bezdzietna stara panne.

Gość gość
Widzę tutaj trzy chętne :) Proponuje związek poligamiczny, zainteresowane?

Gość gość
To takie Wasze wyobrażenie. A sądzicie że w związku będzie wszystko jak w bajce?

Gość gość
Nie nie bedzie wiadomo ze zawsze jest nie tak jak chcielibysmy ale jednak jest ktos z kim mozna spedzac czas myśleć o rodzinie dzieciach a samemu tyle lat czlowiek mysli ze juz nigdy nikogo nie pozna i sie tak przejmuje.

Gość gość
I dobrze ze taka jestes kobieto bys byla zdesperowana to juz dawno mialabys kogos a tak wiesz kogo chcesz lepiej poczekac mowie ci

Gość gość
Odpowiem Ci z perspektywy kogoś, kto jest sam 11 lat. Jak żyć? Normalnie. Facet i związek nie są wyznacznikami szczęścia. Teraz najważniejsze, żebyś znalazła pracę. Na tym się skup. Bo bez pracy nie da się, niestety, żyć w tym kraju. Pokochaj siebie, uwierz w swoje możliwości i nie pozwól, żeby brak związku spędzał Ci sen z powiek. Związek nie jest niezbędny by żyć. Nie jest nawet niezbędny do szczęścia.

Gość gość
Każdy potrzebuje miłości i drugiego człowieka, by móc się o niego troszczyć i by on troszczył się o nas, bycie samemu jest ciężkie, ale trzeba się przyzwyczaić, gdy nie ma nikogo przy nas.

Gość gość
Nie każdy, zapewniam Cię.

Gość gość
Nie mówimy o autystach

Gość gość
widzisz, a ja 25 i całe życie sama. Jedno nieszczęśliwe zakochanie, które zabrało mi kilka lat i kilkunastu facetów, którzy chcieli być ze mną, ale ja nie mogłam się zakochać w nich... bo byłam nieszczęśliwie zakochana. To dopiero przerąbane, ty masz chociaż związek i doświadczenie jakieś za sobą

Gość gość
gość dziś - z autystami mam tyle wspólnego, że z nimi pracuję i uczę ich otaczającego świata. Ale nigdy nie potrzebowałam miłości, cudzej troski, a już na pewno nie chciałam się troszczyć o kogoś innego. Dlatego świadomie wybrałam samotność i brak dzieci. Bo są w życiu ważniejsze rzeczy niż romanse, miłości i pieluchy. Przynajmniej dla mnie.

Gość gość
Hmm cieszę sie ze większości z was mi normalnie odpisuja.. Widze ze nie jestem sama.

Gość gość
Myślałam ze wyjazd za granice moze pomoże ale za kazdym razem jak wyjezdZalam wracalam po miesiącu dwóch zle sie czulam tam. Jak tutaj sie zle czuje to tam te będę i nic to nie zmieni poki nie bede myśleć pozytywnie nie wiem

Gość gość
Gosc 14;23 podziwiam Ciebie... I az zazdroszczę podejścia hah

Gość gość
Ja tez mam dola. Dowiedzialam sie ze moja siostra układa sobie zycie z kims jest mlodsza 4 lata a ja nadal sama.