Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Potrzebuje szybko pomocy jakie mleko mm kupić dla noworodka

Polecane posty

Gość gość

Dziecko ma 6 dni. Miałam dużo pokarmu. Dziś w nocy od 2 non stop siedział na cycku. Nie spał. W szpitalu 3 razy dokarmiłam mlekiem hipp cimpiotic 1. 1 buteleczke dostałam do domu. Dzisiaj Wypił 50 ml i śpi. Musze kupić szybko mleko tylko jakie? Może takie same? Skoro nic mu nie jest

Gość gość
Bebilon dla noworodka

Gość gość
A KTÓRY BO JEST ICH HYBA KILKA

Gość gość
Kup takie jakim był karmiony w szpitalu. Mój synek był w szpitalu na bebilonie a w domu podałam mu Bebiko i miał olbrzymie problemy z brzuchem. Wróciliśmy do Bebilonu

Gość gość
Hipp bio combiotic

Gość gość
12 40 Dokladnie takie samo pil w szpitalu. Dzięki to takie kupie. Mam tylko nadzieje ze w moim małym mieście będzie. A powiedzcie mi co robić by nie stracić pokarmu?

Gość gość
Przystawiac dziecko regularnie, pic dużo wody, ewentualnie herbatki laktacyjne

Gość gość
U nas Bebilon ProFutura swietnie sie spisal, dziecko najedzone, spalo, sklad ma bardzo fajny i kupki po nim normalne, nie zielone sznury.

Gość bedzieok
Nie stresuj sie to pokarm bedzie, jedz normalnie, a jak nie dasz rady psych czy fiz to nie sluchaj laktacyjnych terrorystow i butle daj ;)

Gość gość
No tak później kupki będą zielone. A w jakiej wodzie rozrabiac? Przegotowana? Czy żywiec zdrój?

Gość gość
Maluszkowi przygotowana.

Gość gość
Przystawiaj ciagle, to laktacja bedzie Ciagla.

Gość gość
Widzę ze ten bebilon pro Futura ma bardzo dobre opinie. No ale już kupie dla bezpieczeństwa ten hipp a później najwyżej ten bebilon pro Futura. Wczoraj przedwczoraj normalnie mleko samo mi kapalo a teraz taki zonk

Gość gość
Szlag nie ma tego mleka hipp. Jest tylko bebiko bebilon niebieskie. nan.

Gość gość
Do rosmann idź tam mają dużo mlek w razie co w aptekach ciężko 1 dostać

Gość gość
Najlepiej kupić takie, które dziecko dostawało w szpitalu. Nie zmieniać noworodkowi bo zafundujesz mu rewolucję.

Gość gość
Problem w tym ze w moim mieście nie ma Rossmana. No ale nic wyślę męża do miasta 30 km dalej

Gość gość
W jakiś hipermarketach też mogą być mleka, później najlepiej przez internet kupować bo niższa cena

Gość gość
13 47. Na jakiej stronie?

Gość gość
Na Ceneo wpisz jakiego potrzebujesz i wyskocza ceny tylko przesyłka najlepiej sprawdzić gdzie tańsza , ja w Gemini zamawiam ale u mnie jest odbiór za darmo i następnego dnia , większość aptek internetowych ma mleka początkowe

Kobieto, 6 dniowemu dziecku daj wisiec na cycku jesli chcesz karmic, a nie szukasz mm z pytaniem o to jak nie stracic pokarmu. To jak pytac jak nie zabic sie podcinajac sobie zyly. Sorry ale juz kolejny temat o tym jak to matki nie wyrabiaja z noworodkiem na cycku. On 9 miesiecy znał tylko Ciebie, nie ogarnia rzeczywistosci i jest jak na innej planecie. Połoz sie z nim, odpoczywaj, jedz i spokojnie wykarmisz dziecko, jesli nie bedziesz podawac mm. To jest NORMĄ, ze noworodek tak sie zachowuje. Bujdą jest ze dziecko je co 3h i spi kolejne 3.

Kobieto, 6 dniowemu dziecku daj wisiec na cycku jesli chcesz karmic, a nie szukasz mm z pytaniem o to jak nie stracic pokarmu. To jak pytac jak nie zabic sie podcinajac sobie zyly. Sorry ale juz kolejny temat o tym jak to matki nie wyrabiaja z noworodkiem na cycku. On 9 miesiecy znał tylko Ciebie, nie ogarnia rzeczywistosci i jest jak na innej planecie. Połoz sie z nim, odpoczywaj, jedz i spokojnie wykarmisz dziecko, jesli nie bedziesz podawac mm. To jest NORMĄ, ze noworodek tak sie zachowuje. Bujdą jest ze dziecko je co 3h i spi kolejne 3.

Gość gość
Oczywiście ze z nim leżę karmie. Ale on w tym czasie był niespokojny a jak podałam mm to się przyssal. Po za tym panie położne mówiły by dokarmiać bo może być mu mało bo jest duży. Ale o mleko juz nie pytałam

Gość gość
Ja tez od urodzenia dokarmialam bo płakał, w szpialu mial tez to hipp a w domu dawalam nan sensitive jest ono w rosmannie ,ale bardzo drogie łagodzi problemy brzuszkowe i lekarze polecali

Gość gość
Jezeli nie chcesz dziecku zalatwic ukladu pokarmowegi narazie kup takie samo mleko, na inne nie można przechodzić od tak tylko stopniowo.

Gość gość
Udało się kupić takie samo. W większym mieście. A teraz powiedzcie czy żywiec nie gotowany może być? Czy lepiej woda przegotowana? Czy powinnam czymś przepajac dziecko?

Gość gość
14 56 ale chyba nie przeszłas z hipp na nan tak od razu z butelki na butelkę? Tylko stopniowo?