Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tarantana

Papierosy, problemy, kłótnie :(

Polecane posty

Gość Tarantana

Jestem z moim chłopakiem pół roku. Jest nam dobrze. Na początku palił papierosy od 2 lat natomiast odkąd zaczęliśmy ze sobą być rzucił je gdyż uważał to za swój wielki błąd który ja popieram ( jestem nastawiona anty do fajek). Przedwczoraj dowiadziałam się że sięgnął po papierosy, robiąc to też przy mnie, na co zareagowałam szokiem i oburzeniem. Wywiązałam kłótnie, zaczęłam wyrywać mu tego papierosa mówiąc że nie będzie palił od nowa po takiej przerwie, a on na to że nikt nim nie będzie dyrygował. No i koniec tematu. Pozłościliśmy się na siebie i kazałam mu się odwieźć do domu. Teraz nie rozmawiamy od 2 dni i nie wiem co robić, kto powinien się odezwać pierwszy? Co o tym wszystkim myślicie? Dodam że bardzo byłam wtedy wściekła, "oberwał" jeszcze ode mnie jednym papierochem hehe.

Gość gość
Jebnieta jestes, daj temu biednemu facetowi zyc i trzymaj sie z dala od niego.. Pierdolona agresywna terrorystka

Gość gość
To niemożliwe, że takie kobiety żyją. :(

Gość gość
Nie wiem, kto powinien odezwać się pierwszy, ale jeśli wchodzisz w związek z nałogowcem to licz się z tym, że będą nawroty, chwile słabości itd. bo nałogowcem jest się całe życie. Oczekiwanie, że chłopak rzuci dla ciebie i z miłości nigdy nie sięgnie po fajki jest trochę naiwne - oprócz Waszej miłości jest ten nałóg nikotynowy, gdyby to było łatwe to nie byłoby palaczy.

Gość gość
Powinnaś się leczyć terrorystko a ten facet kopnąć cie w dupe. Inna normalna mu pozwoli palić

Gość Tarantana
A to takie złe, że nie chce żeby palił, bo go kocham? Że chce dla niego dobrze? Że nie chce by szkodził zdrowiu swojemu i otoczeniu? Że nie chcę by znów zaczął popełniać błąd którego wiem że będzie żałować? No faktycznie straszna ze mnie terrorystka :)