Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie mogę znaleźć krzyki kobiet z porodu naturalnego

Polecane posty

Gość gość
29:58 Już ci pisano, że twoja morda wygląda jak pisda, jeszcze gorzej,:(

Gość gość
Marawdtala, a weź i potnij się nozem, sama przyjemność, naprawdę, gimbsxa dyskutuje o porodach i nie planuję mieć dziecka, nie martw się kiedyś wpadniesz , chyba że jesteś lesbijka,to tym bardziej dyskusja nie dla ciebie

Gość gość
gość dziś O czym ty w ogóle mówisz?! Miałam 2xcc. Pierwszy raz zdecydowałam się rodzic naturalnie bo wszyscy tak to zachwalali. Trwało to 14 godzin i to był największy koszmar! Po 14godzinach zdecydowali ze nie dam rady urodzić wiec wykonali cc i to była największa ulga... Drugi poród już miałam na życzenie w prywatnej klinice bo nie chciałam znów tych całych skurczy :( ból po cc to pikus w porównaniu do sn!!!!! Autorko jeśli mogę ci doradzić to nie słuchaj męża i rób cc!!!!

Gość gość
20:08 wynocha zazdrosna rozklapiocho!!!!!

Gość gość
Do gość dziś przeciez moze sie zabezpieczac i nie wpadnie :P chyba ty wpadlas i dlatego taka wredna jestes :D ona tylko mówi ze kobieta powinna mieć wybor :/ wiele kobiet tak sadzi w roznym wieku...... myslisz ze jak bedzie miala 40 lat to zmieni zdanie? :D

Gość marawstala
Popekane krocze to tez sama przyjemność : ) Szkoda na Ciebie czasu, tro!!u : )

Gość gość
Ktoś zarabia na tym CC, więc straszy i namawia, a naturalnie jest lepiej, bez powikłań, żadnego masażu, żadnych luzów pochwy, zaraz po porodzie czujesz się dobrze i wstajesz , żadnych pęknięć, bólu przy nacinaniu, żadnych blizn x moze ktoś zarabia, ale szpitale z kolei zarabiaja na jego nierobieniu, nawet kiedy trzeba. Bo prawo w polsce słabe, odszkodowan prawie nie ma. u mnie na tej zasadzie, zeby było zdrowo, wyczekiwali na ostatni moment, w końcu i tak musieli zrobic to cięcie. Teraz syn ma 16 lat, i nie mówi, nie ubiera sie, nie rozumie co sie do niego, mówi, jedynie tylko kilka słów typu spac, jesc. TYlko zyczyc tego samego idiotkom, co pisza ze poród naturalny jest bezpieczny

Gość gość
poród nie jest tak bolesny jak pocięty brzuch.Wybor się ma zawsze. x e, że co? Ja bym porównywała, a rodziłam 12 godzin i po tym było cesarskie cięcie, i tak dwa razy, ze poród to bół mniej wiecej taki jak ucinanie reki na żywca, a blizna po CC boli jak skaleczenie, i to tylko jak sie człowiek smieje, zmienia pozycję, itp. Leząc zupełnie nieruchomo nic nie czuc, a na lekach przeciwbólowych nawet błogostan...

Gość gość
Wpisz w yt mnostwo tego tam

Gość gość
Pęknięcia czy nacięcia nie czujesz w tej adrenalinie. Po porodzie jeszcze za dużo emocji i dopiero na drugi dzien czuć. A po tygodniu już zagojone.