Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nowy w mieście

A już miałem się zapytać...

Polecane posty

Gość Nowy w mieście

... gdzie są przyjaciele z dawnych lat a w oryginale, to "Biała flaga" ;) Dziś pukałem do ciebie przez szybkę, pukałem do ciebie przez szkło. ;) Nie zaraz, że mi się to nie podoba, wręcz przeciwnie. Nie czekam na kolejny odcinek "Ucha prezesa" 😭 Tylko na kolejny odcinek Szparagów z tą jazdą pod archiwum X. Uwielbiam, wyraźne postaci, które popadają w przeróżne niezdrowe sytuacje ;)

Gość gość
.... nosisz spodnie więc walcz....

Gość gość
nowy, przystojny jesteś :classic_cool:

Gość gość
Nowy, ty jestes juz po 40-stce?

Chciałbym, ale tu rządzą co chodzą w spódniczkach. Zaprotestuję i już mam ciepło, choć dysponuję chuj̣em. I już wtedy nie ważne co sobą reprezentuję. ;)

Gość gość
W spódniczkach tu chodzą tylko transy.

Gość gość
TO NOWE WCIELENIE TAJEMNICZEGO DRUGANA

Tak pomyślały te Dzierlatki wpadły. Bardziej jako Ciotki znane. Choć w sobie nie zadufane. Na pomysła wpadają i od pedofila wyzywają. A to krótka ustawka, pomówienia, kłamstwa i taka ich zajawka. Ostatnia nadzieja upada. Ciotki to nie gwiazdozbiór w Galaktyce Magellana. x Bo się rymowało. ;) Tego jest tak dużo, znaczy się Gwiazd że kodują je numerami i znakami z alfabetu Tak ich jest dużo,ale Ciotki są naszymi "Gwiazdami", które nie mogą eksplodować, by stać się czarnymi dziurami. :D :D

Chrześcijańska Unia Jedności dziś x Szczęść Boże. :) Dobrze napisałem? Pytam, bo nie wiem czy dobrze zostałem wychowany. Nie jestem reformatorem, ani ateistą, ale mój świat się poszerza i mam pewne wątpliwości, czy istnieje Trójca Przymierza. Odbieramy sobie życie w imię religii i to jest złe, to nie przystaje ludziom myślącym. Co działo się na Wołyniu a co w byłej Jugosławii. Teraz jakieś "Tamagoci" :O Rządzi, bo mu źle i nie dobrze. Dezerter nie żył w takich czasach a tylko w takich, gdzie czekolada była oznaczona nazwą wyrób czekoladopodobny. Serio a nadal jest to aktualne co śpiewali chłopaki z dwie dekady temu... ♬♫♩https://www.youtube.com/watch?v=1BEm45a8NMI

Gość gość
nowy, ile masz lat? nie musisz podawać dokladnego wieku

gość dziś "ile masz lat? nie musisz podawać dokladnego wieku" x Dlaczego mam ci nie podawać. Dokładnie urodziłem się siódmego stycznia roku pańskiego, choć w tych czasach było to zabronione, to w Tysiąc dziewięćdziesiątym siódmym piątym roku. Zawsze chciałem to napisać nie używając liczb. :( I co najsmutniejsze wszyscy o tym wiedzą, tylko nie ty. To plus i minus znajomości twojej wiedzy ogólnej. I jak chcesz zaistnieć, to tak po cichu, ale kumpluj się z Ciotkami, tylko czekają by zrobić z kogoś ofiarę losu,

Gość gość
Nowy, masz 43 lata, a oglądasz takie gunwo jak szparagi ? :O

Gość gość
Nowy w mieście lubi jèbać małe dzieci :(

Sprośne Ciotki podtrzymują w tę jedną stronę batalii. Muszki. Evkie, czy nawet Vaderka podejmie się tej batalii. Bo jak mnie rozdepcze, zwyczajnie wyszczupleje w talii I chyba nie doczekam się końca tej litanii. x Do drzwi dzielnicowy nie puka. To znak że laski swędzi dụpa. A jak prawdę przyjdzie wyspowiadać. Już nie będą jak Doda kłamstwami opowiadać.Że kluczyki nie były od samochodu, tylko od domu Prokurator się zawiesi i jest dozór policyjny. Znowu kolejny niewinny skazany, bo jakieś leszcze pisały a Ciotki to potwierdziły i koniec zabawy. Nikt człowieka już nie przetyra normalnie. Będą szczuć, skakać do gardła a nikt nie pomyśli, że to zwykły niedorajd ;) 🖐️

No cóż, ani ty ani ja nie mieliśmy dziś "brania". :O Nawet pokaz penisów nie chwycił. Żałośni, ale jutro się odkujemy, bo jutro pokażę swojego, tylko się ogolę Do przeczytania :) cześć 🖐️

Gość gość
" Nawet pokaz penisów" x chyba od/bytów :D ;)

Działa Wam F8 bo mi chyba nawala. :O Albo to coś z moją głową już coś nie tak, widzę i czytam tylko jakieś teksty że "NAMARIN WAS POZDRAWIA". :O A może to nowoczesny "ban". Wszyscy sobie w dobre piszą a ja widzę tylko spam. 😭 Pięknie, wiedziałem że sobie nagrabię, ale gdzie najpierw przestroga, nagana, normalne pouczenie a nie tak z treści tu dostępnych, gwałtem wykluczenie. ;) Dobry wieczór 🖐️ Witam w końcówce tego naprawdę pięknego wiosennego maja. Co prawda nie zaṛuchałem, ale w moim wieku to już nie priorytet i wpisuję to jako drobną usterkę ;) 🖐️

Gość gość
Przestań wyć z rozpaczy. Któraś cię zechce. Może Sami. Sam zostałeś:D