Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety czemu zdradzacie tych dobrych mezow? A tych zlych ktorzy was krzywdza

Polecane posty

Gość gość

kochacie? Czy to raczej strach? Wiecie ze Ci dobrzy nie ukarza was ?

Gość gość
Z reguły "ci dobrzy" nie mają dużego powodzenia u płci przeciwnej, często wynika to z nieśmiałości i braku wiary we własne zalety i siły niż faktycznie braku atrakcyjności. Często "ci źli" nawet nie są specjalnie atrakcyjni fizycznie, ale mają właśnie tę arogancje, nonszalancje i sa ekstrawertykami, czyli potrafią i lubią rozmawiać z ludźmi (nawet nie z kobietami tylko), a to bardzo pożądana cecha. Introwertycy ogólnie mają trudniej z nabywaniem i utrzymywaniem znajomości, co dopiero z kobietami. Kobiety , ludzie ogólnie lgną do ludzi, z którymi nie można się nudzić..a z reguły z taki "złym chłopcem" mają emocje, nie ważne, że często negatywne. Jest grupa ludzi, którzy kochają emocje i przeżywanie ich. Często jest to kwestia młodego wieku i niedojrzałości, nierozumienia czym jest i na czym polega związek, a czasem po prostu ktoś ma taką osobowośc kobieta czy mężczyzna, że nie jest w stanie poczuć nic do kogoś, kto nie dostarcza skrajnych emocji. Generalnie nie warto robić niczego wbrew sobie i dostosowywać się do takich kobiet czy mężczyzn, którzy lubią tych "złych" ;)

Gość gość
Mężczyźni chcą dobrej kobiety w salonie i kuchni, a dziwki w sypialni. Kobiety chcą dżentelmena w towrzystwie, w domu złotej rączki i miłego gościa, a w sypialni złego chłopca z tajemnicą w oczach.

Gość gość
generalnie po 10 latach zwiazku kazda kobieta juz mysli o zdradzie, a po 40 kazda chce zdradzac najlepiej z mlodszym. oczywiscie niektore od razu chca zdradzac tak mysle gdzies z 40%

Gość gośćv
Na życie niema recepty,kto chce to zdradza,bez względu na to czy ma życie super czy nie.

Gość gość
x

Gość gość
bo moga

Gość gość
Bo kobiety chca dupkow dlatego usilnie niszcza dobrych mezczyzn by stali sie dupkami. Dlatego czest polek nie chce Polakow bo sa tymi milymi dobrymi kolesiami a chca muzulmanow bo sa dupkami.

Gość gość1123
bo biora slub z rozsadku/przez wpadke/boja sie zerwac z facetem po x latach mimo ze juz go nie kochaja i pozniej trafiaja na kogos, kto wzbudza jakies tam emocje i doprawiaja rogi...

Gość r_d
Ja nie trafiłam na fajnego faceta, mam dwójkę małych dzieci i każdego dnia chce mi się wymiotować na widok facetów. Nie mam nic, seksu, bliskości, nawet miłego słowa. Ci fajni porządni faceci wyginęli albo ich złe kobiety zniszczyły.

Gość gość
Bo ten dobry przez lata się zdążył znudzić :-(

Gość gość
aa

Gość free palestina
AA ;)

Gość Izumi z Meiji
Poniewaz przeciwienstwa czesto przyciagaja sie. Zla kobieta dobry mezczyzna i zly mezczyzna dobra kobieta. Czesto to tych dobrych mezczyzn nie interesuja dobre kobiety tylko wlasnie te zle albo te zle maja wiecej tupetu i potrafia same poderwac tego dobrego a po latach ten dobry staje sie nudny i czas na zmiane.

Gość gość
7.30- tylko GDZIE dzisiaj szukać tych dobrych mężczyzn? Chętnie takiego poznam jeśli w ogóle istnieje.

Gość gość
to dobrych kobiet nie ma same wulgary, mezczyzni dobrzy sa wszedzie zalezy jaki masz obraz dobrego mezczyzny? bo jak filmowy to lipa

Gość gość
znowu znudzone koniotrzepy sie nudza i zakladaja topiki z doopy x a wlezcie pod spodniczke mamusi i wypad na procesje🖐️

Gość gość
9:01 - skąd wiesz czy ten dobry chciałby poznać Ciebie?

Gość gość
Glupi temat. Bo rownie dobrze mozna odwrocic pytanie: czemu mezczyzni zdradzaja dobre kobiety? Bo jakby byly zolzami to ani nie dalyby soba pomiatac, wymagalyby szacunku, troski, prezencikow, zabiegania, a dobre kobiety daja serce na dloni, sa zahukane, maz starac sie nie musi a jak cos za latwo dostaje to szuka dalej , taki instynkt lowcy, wiec zdradza, nieszanuje, poniewiera,a nawet bije. I tak samo u kobiet. W zwiazku nie zawsze musi byc tylko jedna okreslona rola dawcy i biorcy, te role powinny byc wymienne, raz kobieta moze byc wymagajaca i z pazurem a raz kochana i ulegla, tak samo mezczyzna, raz czuly, troskliwy, dobry i ulegly a raz wulkan, stanowczy, nieustepliwy. Jesli jest obrana tylko jedna rola, to ta druga strona szuka wrazen :(. Stad "zle" kobiety zdradzaja dobrych mezczyzn, a "zli" mezczyzni zdradzaja dobre kobiety. Tu nie ma zadnej filozofii ani odkrycia na miare Nobla. A poza tym jak komus brak kompasa moralnego to jaki by nie byl na pozor to i tak zdradzi.

Gość gość
gość dziś 9:01 - skąd wiesz czy ten dobry chciałby poznać Ciebie? XXX Wiem, że chciałby poznać. Dobrzy faceci marzą o "niegrzecznych dziewczynkach" ale tak naprawdę szukają dobrej kobiety. Ja jestem dobrą kobietą i szukam dobrego, mądrego, czułego faceta ale wiem, że takiego nie znajdę.

Gość gość
dziś -ale stereotypowa odpowiedź, :O to bardziej złożony proces, wynika raczej z kultury i mody na seks i zdrady, szukanie wrazen i orgazmow, bez wzgledu na to czy facet sie postawi czy nie, a czasem lepiej nic nie mowic bo nieustepliwosc to poczatek rozpadu wiezi emocjonalnej, najczesciej zdradzaja te co maja mezow nieustepliwych

Gość gość 1980
Ja właśnie zostałem zniszczony przez taką kobietę. Byłem z tych złych, aż znalazła się kobieta którą mnie pokochała, przez 8 lat dałem jej wszystko co miałem w sobie najlepszego a teraz słyszę że to wszystko co jej dałem jest nic nie warte. Chyba poskromiła moją prawdziwą naturę ale i tak znajdę w sobie siłę żeby wrócić do normalności i poukładać sobie wszystko od nowa. Rada dla Pań które uwielbiają dupków. Jeśli chce się dla was zmienić to znaczy że was kocha, jeśli wam się to nie podoba to nie niszczcie go bo inna kobieta może zobaczyć w nim prawdziwy skarb.

Gość gość
gość dziś - bardzo mądra wypowiedź :) Pozdrawiam.

Gość gość
gość 1980 dziś - nie Ty pierwszy zostałeś zniszczony i nie ostatni. Mężczyźni też potrafią być okrutni i bez serca, uwierz mi, to działa w obie strony. Wszystko zależy od CHARAKTERU. Pozdrawiam :)

Gość gość
u

Gość gość
Mężczyźni też zdradzają dobre żony :P

Gość gość
9:20 Ci co podają się za ofiary- najbardziej zawinili.

Gość gość
gość dziś - akurat się z tym nie zgodzę. Wina zawsze leży po środku. W związku jest zawsze DWOJE LUDZI- prawda???

Gość gość
u