Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety czemu zdradzacie tych dobrych mezow? A tych zlych ktorzy was krzywdza

Polecane posty

Gość gość
emocje muzg kobiety zyje emocja milosc to reakcja chmiczna w muzgu po seksie

Gość gość 1980
Pewnie że wina leży po dwóch stronach. Tylko od kiedy jestem sam to większość moich dawnych znajomych twierdzi że i tak długo wytrzymałem w toksycznym związku i że dopiero teraz to do mnie dociera.

Gość gość
gość 1980 dziś - wiesz, najważniejsze, żeby w kolejnych relacjach z kobietami/mężczyznami nie popełniać tych samych błędów i z tych nieudanych związków wyciągać pewne wnioski na przyszłość. Wina zawsze leży po obu stronach choćby dlatego, że w związku działo się coś złego a druga strona tego nie zauważyła lub ignorowała. Czasem jest też tak, że w związku źle się dzieje i mamy tego świadomość a tkwimy w nim w pełnej świadomości, ponieważ boimy się końca a przede wszystkim PRZYSZŁOŚCI. Perspektywa samotnego życia niestety przeraża, zwłaszcza że czas płynie jesteśmy coraz starsi i szansa na ułożenie sobie życia jest niestety coraz mniejsza. Dobrze, że uświadomiłeś sobie "toksyczność" swojego związku (cokolwiek to znaczy) i ważne jest, żeby nie popełniać drugi raz tych samych błędów. Pozdrawiam :) 9.40.

Gość gość
x

Gość gość
up!

Gość gość
nie ma czegos takiego jak "ci dobrzy faceci" i "ci zli faceci", faceci nie dziela sie na zadne dwie grupy, bo kazdy czlowiek, facet ma rozne cechy. temat jest strasznie glupi, musial go zalozyc jakis dzieciak, chlopiec w mlodzienczym wieku dorosnac jeszcze musisz

Gość gość
Lafiryn_da wczoraj Z d**y wzięte teorie lapka.gif albo głupie prowo jezyk.gif x a kto takie glupie tematy zaklada i takie dupne teorie wymysla? tylko glupie prawiki, specjalisci o zwiazkow:D BUAHAHAH kobiety ogladaja tylko w necie a maja tyle do powiedzenia o nich, prawiki to zalosni idioci, nie maja wlasnego zycia bo tylko w swoim zyciu konia wala a najwiecej szczekaja na kobiety, idioci bez mozgu,

Gość gość
Ja mam dobrego meza i jestem mu wierna. Od obcych facetow odwracam wzrok. Kocham mojego meza i mysle tylko o nim. Szanuje go.

Gość gość
gość dziś - brawo droga Pani. Tak trzymać :) !

Gość gość
gość dziś Niby wszystko fajnie ale nazwalas mezczyzn facetami wiec jestes mizoandryczka i na bank robisz pieklo swojemu mezowi.

Gość gość
gość dziś Ja mam dobrego meza i jestem mu wierna. Od obcych facetow odwracam wzrok. Kocham mojego meza i mysle tylko o nim. Szanuje go. x x x pytanie tylko na jak dlugo jak siwerzo po slubie to kazda tak mowi

Gość gość
Nie zdradzam.mój mąż nie jest ani ideałem ani też złym facetem. Natomiast 20 lat w związku to szmat czasu.oddaliliśmy się od siebie i wina jest zapewnie obustronna. Wolę, gdy go nie ma, bo gdy jest działamy sobie na nerwy, kłócimy o bzdurne sprawy. Przez ten czas zmieniły się nam priorytety i światopogląd. Łączy nas dziecko, dom i pieniądze. Żyjemy obok siebie pod jednym dachem.

Gość gość
o

Gość gość
x