Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chłopak był kiedyś pijakiem a teraz znów zaczyna pić

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy razem od około 2,5 roku, mieszkam od roku. Ogólnie jak go poznałam to był jak wymarzony dla mnie chłopak i tak było bardzo długo, niestety nagle od pewnego czasu zrobił się strasznie drazliwy i nerwowy, obraża się o wszystko a potem wybiega z domu. Ostatnio po takiej akcji wrócił cały pijany, bełkotał od rzeczy potem przez trzy dni leżał w łóżku bo "go głowa bolała". Po tym wyrzuciłam go z domu i powiedziałam że albo będzie taki jak kiedyś albo z nami koniec. Z tego co się dowiedziałam on już kiedyś pił ale potem przestał pić i zaczął palić papierosy, ostatnio rzuca palenie i znów zaczyna pić. Myślicie że w ogóle warto to ciągnąć czy po prostu go olać?

Gość gość
Alkoholikiem jest się całe życie- ewentualnie mażna być alkoholikiem niepijacym (tylko kwestia jak dlugo).

Gość gość
wiesz co wez porzadny rozbieg nachyl glowe i tak z calej sily przy..eb w sciane. Pozniej nam powiedz czy warto bylo ok?

Gość gość
co tak agresywnie do autorki ? ;/

Gość gość
czemu agresywnie po prostu jestem ciekaw czy warto walic glowa w sciane czy moze to jednak nie daje ciekawych doznan :) Bo nie jestem pewny :) Tez mam takie filozoficzne dylematy kobiece dylematy. Jak czy byc z pijakiem czy dac mu tryliard drugich szans bo na pewno sie zmieni.

Gość gość
autorka i tak się szanuje, bo on nie pił przez czas związku, więc uwierzyła, że sie poprawił, jednak troche tolerancji dla ludzkich wad się należy, przecież niektórzy wychodzą z picia na zawsze trudne pytanie zadała w ogóle mężczyźni alkoholicy to ogromne źródło problemów, niszcza rodziny z miłości do płynu ;/

Gość gość 00
Ja jestem zdania że jak ktoś ma pociąg do kieliszka to nie przestanie pić ,owszem jak się zakocha to może na początku przestanie , ale jak przyjdzie rutyna to wróci do kieliszka. Znałam taki przypadek , związek trwał 10 lat.

Gość gość

Gość marawstala
Będą z nim same problemy, ale jak chcesz....

Gość gość
ja też znam kogoś kto nie wytrzyma dnia bez picia albo palenia... dlatego bałam sie zaangażować, kurcze gdyby chociaż tylko palenie a nawet trawa dochodzi u niego rzeczywistość jest aż tak straszna, że trzeba sie tak otumaniać? bez tych nałogów bym go chciała ale przez nie nie dość, że będzie chorował to jeszcze psychika mu siada, jest nerwowy, ma bardzo zmienne nasttroje, dr Jekkyl Mister Hyde, wręcz sie go boję a oni się dziwią, że kobiety są złe, ze to niby przez kobiety piją :DDD

Gość gość
Kobiety wola alkoholika od niepijacego mezczyzny. Tylko w Polsce tak jest?

Gość gość
kobiety wolą facetów z ikrą, wesołych a niestety alkohol powoduje, że facet jest weselszy;) ja uciekłam od pijaka, choc był bardzo taki...kochający życie, wesoły i nie wiem czy on rzeczywiście takie był czy to dzięki piciu ;/ jak nie pijesz to wystarczy ci tylko byc ciekawym, zabawnym i już nie zrzędzić tylko być fajnym