Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przejęta

Pomocy.

Polecane posty

Gość Przejęta

Mam nadzieję, że nikt nie będzie oceniał mojego życia, tylko raczej mi pomoże. Mam ogromny problem, nie wiem z kim mam dziecko.. Ostatnia miesiączka prawdopodobnie 23 Sierpnia ale nie jestem tego pewna na 100%moje cykle były nieregularne, miesiączka raz trwała 5 dni raz 4 dni czasami 7 dni. Chodzi o to, że kochałam się z facetem z 1 na 2 Września, podkreślam nie byłam wtedy ze swoim facetem, zerwalismy. Ale we Wrześniu do siebie wróciliśmy chyba kilka dni po tym jak przespałam się z tamtym gościem, i teraz mam wątpliwości kto jest Ojcem, zawsze kiedy się kochałam ze swoim facetem bez zabezpieczeń i we mnie kończył to przez 2 lata nie zaszłam w ciążę, termin porodu miałam na 30 Maja, urodziłam 21 Maja, mam zdrowa piękna córeczkę, ale nie wiem kto jest jej ojcem, dodam jeszcze, że tamten we mnie nie skończył ale kochalismy się bez zabezpieczenia machnął z 4 razy i wyszedł, a z partnerem długi przyjemny sex i skończył we mnie, pomóżcie proszę.. JEGO MAMA ZROBIŁA TESTY DNA i przyjdą po niedzieli strasznie się boję.. Boję się że go stracę, nie wiem co mam myśleć..

Gość gość
A jego matka cos podejrzewała? A facet wie o tamtym i o twoich obawach?

Gość gość
0/10