Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dwu tygodniowe maleństwo pod opieką taty przez 5 godzin ?

Polecane posty

Gość gość

Nasza córeczka jutro będzie miała dwa tygodnie. Mój mąż ma jutro wolne, więc ja nie myśląc za wiele umówiłam się na hybrydy u rąk i nóg, brwi, oczyszczanie twarzy. Nie będzie mnie z 5 godzin. Moj mąż ma zostać z nią. Dopadły mnie wyrzuty sumienia. I zastanawiam się czy da sobie radę. Przewinie ją, mleko zrobi. Ale boję się.

Gość gość
A męża dopadają wyrzuty sumienia jak ty z nią zostajesz 5 godzin?

Gość gość
Czego? To jej ojciec czy zul spod budki z piwem?

Gość gość
Jeszcze nie zdarzyło mi się zostać z nią sama. Od poniedziałku za to zobaczę jak to jest.

Gość gość
Dlaczego nie karmisz piersia?

Gość gość
Takie malenstwo potrzebuje matki! Ono nie czuje sie odrebna istota, mysli, ze jest jednoscia z matka, poczytaj o tym. No ale jesli wazniejsze sa paznokcie to sorry...

Gość gość
Nie mogę karmić piersią.

Gość gość
Co za debilki- autorko nie czytaj tych bredni, ojciec jest tak samo ważny, jak matka, idź i zadbaj o siebie, domyślam się, ze męża masz normalnego i sobie z dzieckiem poradzi.

Gość gość
Raczej nie chcesz...

Gość gość
Sama jestes debilka! Oczywiście, ze ojciec jest tak samo wazny ale dziecko takiemalutkie musi czuc matke przy sobie!

Gość gość
Ale durne baby tu siedzą, takiemu małemu dziecku nie ważne kto, ważne żeby przytulił. Nie rozróżnia jeszcze osób imbecylki

Gość gość
Ojca ma

Gość gość
Oczywiście ze idz Przecież to ojciec O siebie też musisz zadbać . Podziwiam Cię i zazdroszczę bo Jz po porodzie to nie miałam siły przez 6 tygodni ruszyć sie z domu

Gość gość
Ja musiałam zostawić tygodniową córkę na kilka dni z mężem. Jej siostra bliźniaczka urodziła się z wadą serca i byłam z nią w szpitalu na kontroli. Mąż spisał się super, to on przyjmował położną środowiskową. Przez 5 godzin Twój mąż na pewno sobie poradzi a córka na tym nie ucierpi.

Gość gość
O losie, ja w 2 tyg. połogu ledwo się ruszałam i krew się ze mnie lała, jakoś nie wyobrazam sobie zwlekać sie z łożka, a ostatnie na co miałabym ochote to lecieć na paznokcie i do kosmetyczki z podkładem poporodowym miedzy nogami.

Gość gość
18:19 racja a autorka to pusta jak bęben lambadziara, kudły i pazury ważnejsze od noworodka, piersią też nie karmi zeby jak najszybciej wrócić do formy i sie seksic, co za pustak i prymityw

Gość gość
Podziwiam Cię i zazdroszczę xx haha a co tu podziwiać, że "uroda" ważniejsza od kp i noworodka. Czego zazdrościć? Że wyglad najważniejszy bo sooka ma chcicę???Poród to czas dla noworodka i regeneracji, minimum 6 tyg., nawet w swiecie zwierząt połóg to połóg a nie czas na latanie i pindrzenie się! Autorka to baba nie do zayebania, jeszcze miotłę w doope i niech leci z chałupy.

Gość gość
takiemu małemu dziecku nie ważne kto, ważne żeby przytulił. Nie rozróżnia jeszcze osób imbecylki xx sama jesteś imbecyl, noworodek odróznia głos i zapach matki!!! wypiepszaj szm/ato!!!!

Gość gość
noworodek odróznia głos i zapach matki!!! - --- to prawda, ale co wobec tego ma począć noworodek, którego matka zmarła przy porodzie, lub od razu oddała do adopcji? załamać się ma? pewnie od razu wyrośnie na bandytę gwałciciela czy jakiegoś innego nieudacznika ...? :O

Gość gość
18.19- to, ze z ciebie lało się jak ze swini, nie oznacza że każda tak ma. Autorka nie zostawia dziecka na 5 dni, tylko na 5 godzin, wy to serio macie nasrane w tych łbach. Ja urodzi, to już kaplica i do 18 nawet pierdnac nie można, bo dziecko

Gość gość
Dziecko odróżnia także ojca, który codziennie spędza z nim czas, nie przesadzajcie. Poza tym nawet w przypadku trwałego odłączenia od matki (np. jej śmierć) jeśli dziecko otrzymuje nowego opiekuna to nawiązuje z nim więź i tyle (choroba sieroca rozwija sie dopiero po dłuższym czasie ciągłej zmiany opiekunów).

Gość gość
hybrydy są szkodliwe, pełno teraz artykułów o tym żeby sobie tego g... nie robic

Gość gość
jezuuu jakie rozhisteryzowane madki polki

Gość gość
15:53 Nie posraj się matko polko. Same odseparowujecie facetów od dzieci robiąc z nich kaleki a później placzecie że się nie angażują.

Gość gość
Powiem ze swojej perspektywy, bo niedawno rodzilam.Gdyby to byla koniecznosc wyjsc np do lekarza itp to tak, ale po 2 tygodniach na paznokcie czy kosmetyczke? Zreszta niewazne gdzie, ja bym swojego dziecka 2 tygodniowego nie zostawila na tyle godzin samego z ojcem.

Gość gość
Ja nie wyobrażam sobie zostawić noworodka i iść na hybrydy. Nie mówimy o śmierci matki czy chorobie, szpitalu. Autorka wybiera się do kosmetyczki na 5 godzin. Trochę za wcześnie, jeszcze organizm nie wrócił do formy, na pewno krwawisz, serio teraz kosmetyczka jest na pierwszym miejscu? Nie uważam się za matkę polke, ale po porodzie nie mogłam rozstać się z dzieckiem, pomijając że chyba nie miałabym ochoty na kosmetyczkę w połogu. Obecność mamy jest dla dziecka bardzo ważna i nikt jej nie zastąpi.

Gość gość
A z jaki go powodu? Wierzysz że kilka godzin rozlaki zrobi mu z psychiki koko dzambo? Zwłaszcza gdy będzie spało? Masakra.

Gość gość
No nie, bo przecież ojciec dziecko pozre, zamorduje albo utopi

Gość gość
Obaj moi synowie zostawali z ojcem prawir od początku. Karmiłam piersią ale odciagałam mleko I podawał z butli a ja jeździłam do pracy na kilka h lub spotkać się ze znajomymi czy np na basen albo paznokcie.

Gość gość
19.10- ale z Ciebie wyrodna matka egoistka ;)