Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przegrałam życie nic mi się już nie chce

Polecane posty

Gość gośćwaga
Autorko ja mam kolegę lat 43 naprawdę uczuciowy facet,pracuje w lesie jako pilarz i tez tak samo gada jak ty ,ze chcialby mieć rodzinę ale nie moze trafic na taką co by tez chciala .Nie pije nalogowo, nie brzydki facet ,ma swoje mieszkanie w bloku , samochód ,wiadomo nie jest bogaty ,mieszka w podlaskim ,jak bys chciala i mogla gdyby sie spodobal przeprowadzic to daj znac.Ostatnio nawet pytal czy nie mam kolezanki bo nie ma z kim isc na wesele.Tez jak chcemy go wyciagnac by poznal kogos to nie chce boi sie chyba odrzucenia sama nie wiem .

Gość gość
Jeżeli chcesz to szybko się ogarnij, znajdziesz faceta a i dziecko jeszcze mozesz mieć. Tylko rusz się, zadzialaj, bo siedząc na pewno sytuacji nie poprawisz. Mieszkasz u rodziców teraz, jak będziesz miała kogoś to mozesz to zmienić. Nie poddawaj się i nie rezygnuj z marzeń. Jesteś młoda a piszesz jak staruszka.

Gość gość
Taki, to dopiero ma zobowiązanie ! Mamusi słuchać :-D

Gość gość
Hej

Gość gość
Autorko chcesz poczuć knagę w sobie? ;)

Gość gość
W tym wieku to już na pewno nie będę myśleć o mężu i dzieciach :D ale mieszkać z rodzicami? O kurwa nigdy w życiu. Zacznij coś robić w kierunku zmian kobieto.

Gość gość
pracuje w lesie jako pilarz lol juz lece

Gość gośćwaga
Ten moj kolega 43 lata nie mieszka z mamusia bo ma swoje mieszkanie w bloku.Autorko czasem warto zaryzykowac,moja bliska mi przyjaciółka poznala przez internet faceta gorala i sie przeprowadzila 600 km z dzieckiem byla i znalazla kawalera bez zobowiazan a mloda nie byla ,miala 39 lat,mozna? Mozna! :-)

Gość gość
Wszystko można, ale trzeba działać.

Gość gośćwaga
No właśnie laski w wieku 40+ chca miec rodzine, a gowno widac ze prawda wy szukacie bogaczy jesli tak to se siedz do smierci z mamusia :-) nie moze sobie znalezc zony bo kazdej tyle co on zarabia to za malo.To siedzcie same z mamusia i placzcie ze bogatego nie znaleźliście :-) :-) :-) :-)

Gość gośćwaga
Z skąd jestes autorko????

Gość gość
19:29 Prawdopodobnie tekst mający wywołac gunwoburze albo autorka to typowa stara panna która myśli że jej spadnie z nieba kąsek.

Gość gość
Prawda. Rozwodnik, choćby był super gość, ale po przejściach - bleee. Ale niezaradna życiowo 40- ka - super partia.

Gość gość
nie bogatego a ladnego jak don johnson nie fizycznego pracownika

Gość gość
Gdyby był taki super gość to by nie był rozwodnikiem. Fajni faceci są zonaci albo w związkach.

Gość gość
Serio ? Myślenie nastolatki. Życie pisze swoje scenariusze. A stare panny ? Są same, ponieważ ....?

Gość gość
Gdyby były takie super, nie byłyby same ...?

Gość gość
byly stalkowane przez 7 lat i maja dosyc

Gość gość
Co za bzdura ! Wszyscy żonaci - fajni ? Ci w związkach też ? Naprawdę w to wierzysz ?

Gość gość
Mój mail rock.and.roll@o2.pl

Gość gość
Większość rozwodnikow w moim otoczeniu jest po rozwodzie bo to oni nie nadawali się do związku. Owszem nie każdy facet w związku czy małżeństwie jest fajny. Ale każdy fajny facet jest już w związku. Pisałam ze gdy był czas na zakładanie rodziny byłam chorobliwie niesmiala. Później mi przeszło ale już było za późno bo rówieśnicy pozajmowani juz.

Gość gość
Do osoby która pisała o koledze z podlaskiego. Dla mnie kawał drogi. Ciężko się tak poznawać (wiem z doświadczenia ) a w tym wieku ciężko ot tak zmienić pracę.

Gość gość
gość dziś pracuje w lesie jako pilarz lol juz lece Zgłoś pasztet a szuka k'rwa księcia, jprdl

Gość gość
Skreśla człowieka, bo chce cudzych zobowiązań, ale swoje przyzwyczajenia i nawyki staropanieńskie „daje” w prezencie :-D

Gość gość
Każdy człowiek ma jakieś swoje przyzwyczajenia i nawyki.nie tylko ludzie samotni.