Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mynia96_786

7 miesiąc

Polecane posty

Gość Mynia96_786

Chciałabym zapytać mam jak i przyszłych mam. Czy w trakcie ciąży miałyście większy apetyt na seks? Jestem aktualnie w 7 miesiącu ciąży z pierwszym dzieckiem. Tak jakoś od 2 miesiąca mam niesamowitą, nieprzerwaną ochotę na seks. Z moim mężem kocham się niemal codziennie, a zdarza się czasem, że i dwa-trzy w ciągu dnia. Ciągle też myślę o seksie i czekam tylko aż mąż wróci z pracy, żeby zaciągnąć go do łóżka. Któreś z was też tak miało?

Gość gość
Ja tak nie miałam. Dziecko ma prawie 3 lata, a dla mnie seks mógłby nie istnieć. W ciąży też ochota na seks była raczej słaba.

Gość gość
to chyba dobrze:) maż pewnie w siódmym niebie z twojej wypowiedzi wnioskuję ze z ciążą wszystko dobrze wiec używaj a co tam:) bo potem to przechodzi wiem po sobie a i czasu dla siebie mniej

Gość Mynia96_786
Z ciążą wszystko wręcz książkowo, a mężuś jest zachwycony. Teraz to nawet rzadziej wieczorami wychodzi na "męskie wieczory" z kolegami, bo woli w domu zostać :-) Mówi też, że w moim obecnym stanie wyglądam jeszcze seksowniej :-)

Gość gość
Ja też tak miałam. Odkąd minęły mi mdłości i wymioty w 16t dostałam ogromnej ochoty na seks. Problem był w tym, że mój facet nie bardzo miał siłę i ochotę na to tak często jak ja. Trochę się nie dziwię, bo miał dużo pracy i w domu i w pracy (remont i dużo nadgodzin), po porodzie pierwszy raz kochaliśmy się po 4tyg od porodu. Było jeszcze lepiej niż przed ciążą, z tym że moja samoocena nie była jakaś super. Niestety ten idiota wszystko spierdolił, znudziło mu się życie rodzinne.

Gość gość
U mnie było trochę inaczej. W trakcie ciąży nie czułam większej ochoty na seks, za to po porodzie wszystko zmieniło się o 180 stopni. Kochałam się z moim partnerem kilka razy w tygodniu. Byłam tak napalona, że po pół roku znowu okazało się, że będziemy rodzicami. W drugiej ciąży było podobnie jak w pierwszej, za to po urodzeniu drugiego dziecka było zupełnie tak jak wcześniej i ochota na seks znowu mi wróciła ze zdwojoną siłą. Wciąż uprawiamy seks kilka razy w tygodniu.

Gość gość
Ja mialam w ciazy ogromna ochote na seks ale moj maz sie chyba brzydzil i bal bo na poczatku ciaza byla zagrozona ale gdy juz sie wszystko uspokoilo nie chcial mnie nawet dotknac. A teraz jak urodzilam seks w ogole mnie nie interesuje minelo 4 miesiace od porodu a ja mam to gdzies inna sprawa ze przy dziecku nie ma tez za duzo czasu

Gość gość
Nie pamiętam kiedy byłam tak często napalona jak w drugim i trzecim trymestrze. Piękny czas. :-)

Jestem 3 miesiące po porodzie i moje libido wynosi 0.Sex mógłby nie istnieć,nic nie jest w stanie mnie pobudzić.

Gość KaŚkA_Ti
Seks w ciąży był super. Mąż wprost nie mógł oderwać ode mnie wzroku. Po porodzie wciąż mam spory apetyt na seks, lecz mój mąż niemalże kompletnie stracił ochotę na współżycie. Kochamy się raz na 2-3 miesiące. Kilkakrotnie pytałam go czy wszystko w porządku, on mówi, że tak, ale nic się w tej kwestii nie chce zmienić.