Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asiulka123

Kobiety !!! Czy mój chłopak chce ode mnie tylko seksu ?

Polecane posty

Gość Asiulka123

Spotykam się z chłopakiem od pewnego czasu, poznałam jego rodzinę ale problem tkwi w jego dziwnym zachowaniu np. nie chce mnie pocałować w miejscu publicznym bo mówi że nie wypada albo potrafi pokazać mi środkowy palec przy ludziach. Zwykle zaprasza mnie do siebie kiedy jesteśmy sami, wczoraj jego rodzice wyjechali i spędziliśmy razem cały dzień u niego i można się domyślić co robiliśmy. Dzisiaj miałam przyjechać, jednak powiedział że wracają jego rodzice i ewentualnie mogę iść z nimi na kolację, że mam nie przyjeżdżać. Wydaje mi się że on nie traktuje mnie poważnie. Proszę o wasze rady dziewczyny :( boję się że chce ze mną tylko sypiac

Gość gość
od pewnego czasu...czyli jak długo?

Gość gość
Tylko a co może chcieć i miłości i tak ci to nie da

Gość gość
pokazywanie faka mnie niepokoi:D raz mi jeden pokazał i zaniepokoiło mnie to bardzo, dziecinne zachowanie i to nawet nie każde dziecko sobie na to pozwala...

Gość gość
Nie szanuje Cie, pewnie w publicznych miejscach nie chce pokazywać ze jesteś jego dziewczyna (stad nie chce Cie pocałować)- a nuż spotka jakas ładna koleżankę, pewnie nie chce by inni widzieli ze jest zajęty. Intuicja zwykle nie myli, raczej jest z Toba tylko dla seksu i nie traktuje Cie powaznie. Na fb pewnie statusu zwiazku tez nie ustawil? Nie zdziwie się jak się okaże ze bajeruje inne, koniecznie sprawdź po kryjomu jego telefon, smsy, rozmowy na FB, z kim i o czym pisze, możesz się zdziwić... On w życiu się nie przyzna o co chodzi, jedyny sposób żeby dowiedzieć się prawdy jest przetrzepanie jego telefonu. Chyba wolisz mieć pewność i nie tracić czasu?