Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziś 40 stka Rozenek. Co sądzicie o wieku, który podaje?

Polecane posty

Gość gość

Czy na prawdę ma te 40 lat?

Gość gość
Nie wiem, wali mnie to ile ona ma lat

Gość gość
W zyciu! W wieku 40 lat ma sie tak napompowane policzki?? Ja sama mam 39lat, mam znajome ktore maja 40, i zadne nie potrzebuja medycyny estetycznej. Ona na swoich starych zdjeciach wyglada na 40. Jest w wieku swojego bylego meza aktora albo cos kolo tego a robi wszystkich w bambuko i klamie z ta metryka.

Gość gość
20 20 no a mimo wszystko wysililes sie odpisujac w temacie

Gość gość
20 20 no a mimo wszystko wysililes sie odpisujac w temacie

Gość gość
Jesli ma teraz 40 lat to na starych zdjeciach z jackiem rozenkiem ma okolo 30 a przeciez tam.na nich wyglada jak taka 40-stolatka

Gość gość
Nie wiem ile ona ma ale wygląda na 48-50.

Gość gość
skoro twierdzi ze tyle ma to ma

Gość gość
Gadac to se moze ale po co klamac to nie wiem

Gość gość
Nie ma tyle, odjela sobie 10. Jak jeszcze nie byla znana wystapila w jakims programie o in vitro i tam podali jej prawdziwy wiek. Poza tym gdyby mowila prawde to syna z invitro mialaby w wieku 26 lat, nierealne.

Gość gość
22.14 Tak, wystarczy wpisac rozenek rozmowy w toku. Jej wiek w tamtym okresie to 41 lat....a ten odcinek o in vitro nie swoje byl przeciez daaawno temu krecony. Jaki cel ma w zanizaniu wieku nie wiem bo tylko glupka z siebie robi

Gość gość
Kolejne idiotki. Rozenek ma tyle lat ile podaje. Zobaczcie sobie kto jest jej ojcem i kto jest jej bratem. I ile musiałby mieć jej ojciec, płodząc jej brata, gdyby Gośka była choćby nawet ten rocznik 1970, a nie 1978. Kretynki do kwadratu. Rozenek jest idealnym przykladem, że nie ma brzydkich kobiet, tylko biedne, albo zaniedbane.

Gość gość
Wierzę, że ona nie jest starsza o 10 lat niż podaje. Może 2, 3 ale nie 10. Była zaniedbana ( co dziwi biorąc pod uwagę, że tańczyła i pochodzi z majętnej rodziny) i nieszczegolnie ładna. Dopiero przy Rozenku zaczęła inwestować w siebie i tak się w to wkręciła, że teraz nie przypomina siebie . Co do in vitro przed 30 to jeśli na 100% wiedzieli, że inaczej się nie da to może nie chcieli czekać.

Gość gość
Ma ok 50,zresztą w necie są zdjęcia z jej stufniowki w 88 roku.I widać to po naciagnietej twarzy.

Gość gość
Ma 50 lat

Gość gość
Jej ojciec to 49 rocznik, a brat starszy. To ile miał lat jak ich spłodził?

Gość gość
Wierze,ze ma swoje lata,bo wyglada na podrasowana 50-ke. Co sie oszukiwac?

Gość gość
Przecież są kobiety starzej wyglądające. Ona mi wygląda normalnie. Może przez to, że jest jakby wychudzona na twarzy wygląda starzej, ale nie jakoś bardzo. Naprawdę nie znacie kobiet wyglądających starzej niz swój wiek. A z resztą ona ma kochajacego faceta, kasę, dzieci, więc co ma się przejmowac waszymi głupkimi gadkami :D Nie wygląd jest najwazniejszy.

Gość gość
Jej tato byl mlodym ojcem,teraz juz wiecie skad Gosia sie pojawila?

Gość gość
Goska zaczela w siebie inwestowac jak podpisala kontrakt z Tvn. Zrobila z siebie upiora we wlasnej skorze. Efekty widac.

Gość gość
Ja majac 40 lat nie pomyslalam,zeby isc do pompowni . Ona bez tych wynalazkow,bylaby 50-letnim sucharem. Mimo wszystko wyglada teraz o wiele lepiej,niz przed laty.

Gość gość
gość wczoraj napisanie jednego krotkiego zdania nie jest dla mnie wysilkiem , nie mierz mnie swoja miara

Gość gość
Jej ojciec wziął slub z jej matka gdy miał 23lata. Gdyby ona miała 50 to urodzilaby się gdy miał 19... Może i jest starsza niż 40 lat, ale w tamtych czasach panieńskie dziecko? Nieeee. Rozenkowa po prostu nie była zbyt ładna, jak się trochę poprawiła to się w tym zatracila i mamy taki efekt....

Gość gość
Piękna zgrabna zadbana kobieta !chciałabym tak wyglądać.co ma do tego wiek?

Gość gość
Wygląda jak napompowana 50tka

Gość gość
Plastik fantastik.Laska nie ma nic naturalnego.W wieku 40 lat mało możliwe.Żadna z moich znajomych 38-42 nie wygląda tak staro.Żadna też do tej pory nie musiała korzystać z zabiegów medycyny estetycznej.

Gość gość
Ma około45-47 lat. 40 latki jakkolwiek nie maja już gładkich buziek to tak nie wyglądają. Ale ma udany związek, ułożyła sobie życie, co za różnica, czy ma 35 czy 55 lat. Wiek to tyllko liczba. Ale z tą 40ka to pojechała.

Gość gość
Przeciez jest zdjecie z jej studniowki w 88, wiec z prostej matematyki wynika ze ma 49 lat i to by sie zgadzalo jak sie patrzy na jej dlonie i kolana, tego tak latwo nie mozna odmlodzic.

Gość gość
A mnie z prostej matematyki wynika, że jeśli ona ma 50 lat, to jej brat 55, czyli brat byłby z rocznika 1963. Ojciec rocznik 1949, więc ile ojciec miał lat jak się syn urodził? 14 idiotko. Tak, tak Gocha wygląda za staro jak na te 40 lat, co podaje. Za to jej brat Michał wygląda zaskakująco młodo jak na sugerowane mu przez was 55 lat.

Gość gość
idiotke to ty widzisz w lustrze. Myslisz ze jest starszy bo tak rozenkowa powiedziala?Pomysl troszke to nie boli:D Kostrzewski senior jest z rocznika 49, spokojnie mogl miec corke w wieku 20 lat, a syna 4 lata pozniej, moze cie zaskocze ale wtedy ludzie nie czekali ze slubem i dziecmi do 40.