Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak usypiacie swoje noworodki niemowlaki

Polecane posty

Gość gość

Na rękach? Nosząc kołysajac w wózku? Przy kp.? Czy po prostu odkładacie do łóżeczka i dziecko samo zasypia?

Gość gość
Podnosze

Gość gość
Po jedzeniu , trzeba ponosić żeby dziecku się odbiło potem odkładałam do łóżeczka i dziecko przyzwyczaiło się do zasypiania . Nie rozumiem co to znaczy usypiać dziecko , dziecko powinno chyba samo zasypiać jeżeli ma wszystko czego potrzebuje .

Gość gość
Ja zawsze swiezym pierdem. Sukces murowany.

Gość gość
Staly rytm - kapiel, pizamka, kp i odkladam do lozeczka bez zadnego bujania na rekach. Czasem jest juz polsnieta po kp, a czasem tylko zrelaksowana. Przymykam drzwi do pokoju i tyle. W ktoryms momencie sama zasypia. Na drzemki tez zasypia albo sama, albo od bujania w wozku na spacerze. Na rekach nie lubi byc usypiana, tylko mi sie denerwuje.

Gość gość
Przy piersi dopoki karmilam czyli ponad rok. Potem kladlam się obok dziecka az nie zasnelo. Obecnie czytamy bajki, buziak i zasypia sam.

Gość gość
22:47 - nastepna mądralinska, ktora nie rozumie pytania, bo wg niej dziecko powinno to czy tamto. Ale niektorzy ludzie usypiaja swoje dzieci, rozumiesz czy nadal nie?

Gość gość
a ciebie tez ktoś usypia ostatni gościu?

Gość gość
A jak sie to ma do tematu o noworodkach/ niemowletach?

Gość gość
Delikatne muzyczki z glosnika laptopa. Cichutko, specjalne sa dzwieki do usypiania niemowlakow, moj lubi tez mruczenie kota na YT

Gość gość
Siedzę sobie wygodnie ja albo mąż. Ona przytulona na kolanach oparta o moją/męża klatkę piersiową ze swoim kocykiem. Jeszcze kot przychodzi pomruczeć i gotowa :)

Gość gość
Mam miesięcznego synka.Po karmieniu chwilę noszę,aż mu się odbije po czym odkładam do łóżeczka i w przeciągu maksymalnie kilkunastu minut maluszek zasypia :)