Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem mały, zazdroszczę...

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Jestem dość niski i chudy jak patyk. Mam ledwie 168cm wzrostu i ważę jakieś 60kg. Zawsze gdy widzę tych wysokich, umiesnionych facetów odczuwam ogromną zazdrość i delikatne podniecenie na ich widok. Często sobie wyobrażam że jestem nimi, jestem wysoki i silny. Czy to normalne?

Gość gość
chciec nie znaczy móc ale przypakowac mozesz i duzo umieć zrobic sam

Gość gość dziewczyna
Kup sobie nike się mąż zawsze te kilka cm Ciebie podwyższa. Przybierz na wadze są specjalne odżywki jeśli nie da się naturalnie przez jedzenie. Głowa do góry. Jest sporo niskich kobiet i to nie jest żaden problem że jesteś niższy. Problem masz w swojej głowie. Zaakceptuj siebie A życie będzie lepsze. Jak można mieć kompleks z powodu czegoś na co nie mamy wpływu?

Gość gość dziewczyna
Nike air max miało być sorry :-)

Gość gość
Ja czuje do wysokich osób obrzydzenie

Gość gość
Ja mam 170 i nie mam problemu z kobietami, zawsze znajdzie się jakas mniejsza sexowna kicia dla której jestem wysoki. Obecnie sie z taka spotykam i te wielkie matoly mogą o takiej pomarzyc

Gość gość
Mój mąż ma 175 A ja 173 w szpilkach jestem wyższa. Mam to nie przeszkadza. Mąż mojej kuzynki był chudy jak patyk. A za przeproszeniem zarl. Dopiero odżywki troszkę go podbudowaly. Nie jest namalowany, tylko wygląda lepiej :-)

Gość gość
Napakowany *