Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zmienił się?

Polecane posty

Gość gość

Od pół roku jesteśmy razem. Tydzień temu jego znajoma postanowiła ostrzec mnie. Według mnie on jest wykształcony, szarmancki, kochany, miły, inteligentny. Za to ta znajoma powiedziała mi, że jest skończonym chamem, który nie potrafi kochać, wykorzystał swoją byłą była starsza i bogata, wszystko kręci dla siebie,a kobietami tylko bawi się i podrzuca. Nie wiem co o tym myslec. Dopiero po zapytaniu wprost odpowiedział mi o przyszłości. Niby czuje się kochana, a co jeśli on bawi się mną?

Gość gość
Nie.

Gość gość
Mężczyźni ot tak się nie zmieniają , więc albo się naprawdę w Tobie zakochał i stara się zmienić albo udaje bo jesteś kolejną jego ofiarą . Jeśli się zmienił chwilowo , jego charakter po czasie i tak wypłynie więc skoro masz obawy to raczej się zdystansuj do tej znajomości.

Gość gość
Jak zapytałam go o jego przyszłość i zadałam pytanie jak po tym wszystkim mam mu ufać powiedział ,,Bo ciebie kocham". Ale nie wiem czy mogę wierzyć w każde jego słowo.

Gość gość
Odejdź

Gość gość
nigdy nie można nikomu ufać do końca

Gość gość
Ja nie wierze w takie zmiany

Gość gość
taaak ...powiedział 'bo cię kocham"...hmmm ..pewnie każdej to mówi więc żaden to argument .