Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maszkol

Czy warto PRACOWAC NA KOLEI ??

Polecane posty

Gość maszkol

Ponizej zapytalem czy warto robic kurs na maszyniste kolejowego ale teraz chcialbym poszerzyc pytanie -- czy warto wgl szukac pracy n kolei? podobno tam brakuje pracownikow a sama praca stabilna i nie za najgorsze pieniadze chcialbym tez wiedziec czy gdybym byl zapisany do urzedu pracy to spolki moglby zadeklarowac ze po kursie mnie zatrudnia tak zeby urzad pracy zaplacil za szkolenie ogolnie potrzreba mi stabilnej pracy z zadowalajacymi zarobkami mam juz 28 lat

Gość gość
Tak jeśli pracodawca zadeklaruje ze cię przyjmie po odbytym kursie to urząd pracy raczej sfinansuje kurs w całości bądź częściowo,u mnie była taka sytuacja.Sasiad kiedyś pracował na kolei i ma znajomych którzy nadal pracują i mówił ze zarobki są ok

Gość maszkol
N o tak tylko czy te spolki wydadza taka deklaracje? podobno brakuje tam ludzi mimo zarobkow (to dziwne) wiec ciekawi mnei jakby to bylo fajnie gdyby odezwal sie ktos w temacie obeznany np pracujacy tam ale dziekuje za odp ;)

Gość gość
moze proboj

Gość gość
w ogóle nie warto nigdzie pracować

Gość gość
zależy jakie chcesz zarobki czy 3 tyś do 4 tyś do dla ciebie dużo

Gość maszkol
Dzieki za odp a moz ektos jescze cos wie?

Gość maszkol
podbijam

Mnie to przeraża, kierowca samochodu, autobusu zawsze ma szansę uniknąć wypadku z powodu czyjegoś błędu a taka praca moim zdaniem jest dla ludzi odważnych. Nigdy nie chciałabym mieć męża, który tak by się narażał, żadnego wojskowego, pilota samolotu, piłkarza itd.

Gość gość
dzieki choc nie pytam o mężów ;) wgl to poza MASZYNISTA sa tez inne zawody ale przyznam nieiwm czym sie zajmuja np rewizor ustawiacz a np konduktor sie nic nie naraza ;) szczerze to NIEWIEM wlasnie na jaki z tych zawodow by isc? chcialby zrobic tak iz jkas spolka dala by znac kogo potrzebuja i zatrudnia a ja z ty poszedlbym do urzedu pracy o sfinanowanie kursu - nastepnie do pracy w tatmtej hipotetycznej spolce nie chce sam wydawac swoje pieniadze i czas w ciemno lub na slowo pisae patykiem na wodzie sami chyba rozumiecie

Gość maszkol
dzieki choc nie pytam o mężów ;) wgl to poza MASZYNISTA sa tez inne zawody ale przyznam nieiwm czym sie zajmuja np rewizor ustawiacz a np konduktor sie nic nie naraza ;) szczerze to NIEWIEM wlasnie na jaki z tych zawodow by isc? chcialby zrobic tak iz jkas spolka dala by znac kogo potrzebuja i zatrudnia a ja z ty poszedlbym do urzedu pracy o sfinanowanie kursu - nastepnie do pracy w tatmtej hipotetycznej spolce nie chce sam wydawac swoje pieniadze i czas w ciemno lub na slowo pisae patykiem na wodzie sami chyba rozumiecie ************************************8 zapomnialem sie podpisac haha :D

Gość gość
niezdecydowany?

Gość maszkol
Raczej nieiwm na co jest popyt poprostu dokladnie :D