Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość elwira21756

Zarabianie poprzez przeglądarke bez wysiłku

Polecane posty

Gość elwira21756

LINK --> https://8c.pl/1TaON Od ponad dwóch miesięcy testuję wtyczkę do przeglądarek (Google Chrome lub Firefox), która pracując w tle wydobywa nam Bitcoina. Istnieje również aplikacja na Androida, która działa bez zarzutów i można kopać na jednym koncie zarówno na komputerze jak i telefonie jednocześnie. Wczoraj zleciłem swoją 3 wypłatę z tego serwisu, jak na razie wszystko zgodnie z 'obietnicami', bez żadnych problemów, weryfikacji, dodatkowych pytań czy innych sytuacji uprzykrzających życie, więc postanowiłem się tym podzielić z Wykopkami. Polecam tą wtyczkę dla osób, które pracują na komputerze (np. w korpo, szkole etc. gdzie możemy zostawić włączony komputer 24h na dobę i wtedy samo będzie kopało - wystarczy zablokować ekran i wyłączyć monitory - SPRAWDZONE :D ) - jeżeli potrzebujesz ukryć istnienie wtyczki a nie wiesz jak o zrobić to napisz do mnie a Ci pomogę :). NA CZYM TO POLEGA? Wtyczka mocniej absorbuje nasz procesor - przez co odbywa się 'miningowanie'. Nie jest to aż takie absorbowanie jak typowe koparki od BTC za 20 000 zł, więc nie ma co się martwić o zużycie sprzętu. Możemy sami ustalić moc z jaką ma nam kopać. Ja od początku lecę na 'high' i nie odczuwam ŻADNEJ różnicy przy użytkowaniu kompa. A użytkuje go do normalnych czynności (filmy, gierki, photoshop etc.) Na bieżąco (minimum raz w tygodniu) sprawdzałem, czy nie uszkadza to płyty głównej, procka lub grafiki - nic z tych rzeczy. Chociażby ilość FPSów w grach jest taka sam jak przed zainstalowaniem wtyczki. Na stronie nie ma żadnej opcji depozytu, żeby "podkręcić" nasz hashrate (ilość h/s), więc nic nie ryzykujemy zaczynając kopanie. Nie podajemy również swoich danych (możliwe połączenie konta z facebookiem lub google). W większości takich stron, trzeba najpierw zrobić depozyt, aby móc wypłacić - NIE TUTAJ!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować