Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lęk przed dziećmi(dziewczynkami)

Polecane posty

Gość gość

Od pewnego czasu po przeczytaniu kilku artykułów o Pedofilli pojawił się u mnie silny lęk przed dziećmi ,konkretnie tylko dziewczynkami.Powodem tego lęku jest to że po dowiedzeniu się czym jest Pedofilia odkryłem u siebie że ja też podziwiam urodę dzieci.Przykuwa moją uwagę czasami np: widok bardzo ładnej dziewczynki gdziekolwiek. Przestraszyłem się że to Pedofilia,ale z drugiej strony skoro żyłem tak z 30 lat i w życiu nawet przez chwilę nie pomyślałem o jakimkolwiek kontakcie seksualnm(brzydzę się wykorzystywaniem dzieci i nie rozumiem tych ludzi którzy tak postępuja) to jaki ze mnie Pedofil? Czy podziwianie urody dziecka to naprawdę coś nienormalnego? Przecież myślami nikogo nie skrzywdzę ! Ja mam żonę i dwóch synów i zabiłbym gdyby ich ktoś wykorzystał.

Gość Teppic   No1
Bycie pedofilem a to, że ma się skłonności pedofilskie, to 2 różne sprawy.

Gość gość
Zachwycanie się dziećmi czy ich urodą (o ile nie to podtekstu seksualnego) nie ma nic wspólnego z pedofilią, co ty gadasz.

Gość gość
Teppic No1 dziś Bycie pedofilem a to, że ma się skłonności pedofilskie, to 2 różne sprawy. Wyjaśnij ten bełkot!

Gość gość
ale głupoty. Pedofil pragnie kontaktu seksualnego z dzieckiem. Jeśli nie masz potrzeby kontaktu to nie ma Pedofilii,bo Pedofilia to właśnie kontakt seksualny. Skłonności to można znaleźć u każdego,wystarczy dobrze poszperać. Są badania z których jasno wynika że przeważająca ilość facetów jest w stanie seksualnie zareagować na dzieci,ale to nie znaczy że chcą to robić. 5000 mężczyzn brało udział w badaniu i aż 80% z nich zareagowało podnieceniem na wyświetlane treści Pedofilne,ale zaraz pojawiała się refleksja i autoblokada.

Gość gość
Ludzie mają zryte berety.Ja z żoną wychowałem trzy piękne dziewczyny i nie baliśmy się żartować ani mówić o seksie.Wyrosły na świadome swojej wartości kobiety.Mówiłem nieraz gdy były małe i nastoletnie że ładne z nich laski,że mają piękne figury i wiele innych zdań które mówiłem z wnętrza swojej męskiej seksualności ! Tak! Bo to seksualności się podoba i seksualność ocenia wygląd. Pedofil przedewszystkim podnieca się tylko dzieckiem,pragnie i potrzebuje seksu z dzieckiem ,ci którzy się stopują i nie dotykają dzieci w dalszym ciągu pragną i potrzebują.Pedofila nie interesują dorośli tylko dzieci.Może odbyć stosunek z dorosłym ale nie będzie miał przyjemności.Pedofile potrzebują i pragną dzieci ! a czym innym jest ocena walorów seksualnch dojrzewającej dziewczynki a czym innym potrzeba seksu i kontaktu z tą dziewczynką. Normalny facet popatrzy,oceni sobie itp. i tyle ,pójdzie sobie wieczorem do żony. Pedofil popatrzy oceni i będzie szukał jak zbliżyć się do dziecka bo on w przeciwieństwie do zdrowego facetta potrzebuje kontaktu seksualnego.