Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co się ze mną dzieje? Miał tak ktoś? Pomóżcie plissss

Polecane posty

Gość gość
gość dziś gość dziś dziś Wredna baba to ciebie wysrała w rowie i dlatego taka głupia jesteś. Żaden chłop nie chce ciebie bzykać poczwaro dlatego nawet tarczyca ci zwariowała. smiech.gif x to ze cie nikt nie wybzykał to tez do ciebie Wredna sooka xx Ha ha wredna suko mnie ma kto bzykać, a ciebie nie i stąd twój atak na każdego w necie, kto nie bredzi tak jak ty frustratko.

Gość gość
O patrzcie to jest przykład głupich, starych bab dookoła nas W realu też jesteś taka chamska? Serio robisz wrażenie jakby nikt Cię nie chciał wybzykać :(

Gość gość
Taaa twoj pies cie bzyka, pokrył cie dlatego wiesz co to leiszmanioza :D

Gość gość
Dobrze ci radzę wesoła suko stań przy drodze to może się skusi jakiś ślepawy desperat. :D Od razu ci ulży kaszalocie zarośnięty pajęczyną. :D

Gość gość
gość dziś dziś sama jesteś wariatka z meliny, która nigdy nie trzeźwieje i stąd twój notoryczny bełkot w necie, oraz wyzywanie ludzi, który mają wiedzę. Ja mam prawo do własnego zdania, a ty kretynko z ptasim mózgiem nie musisz czytać tego co ja piszę. Laikom możesz bełkotać o chorym sercu, chorych płucach, chorej tarczycy i chorej wątrobie, czyli typowych dolegliwościach przy chorobach pasożytniczych. Leiszmanioza to też choroba pasożytnicza, która atakuje ludzi i jak cię komar zarazi to zdechniesz, bo lekarze nie będą mieli czym ciebie wyleczyć, a ty jesteś na tyle głupia, że nie będziesz wiedziała co trzeba zrobić. smiech.gif x wypiertalaj szmato xx Sama szmato wypiertalaj ty ściero wytarzana w gnoju

Gość gość
Do budy parszywa suko, bo na łańcuch zapnę - to do ciebie mendo zakłamana z rozjepaną tarczycą :D

Gość gość
za często szczekało suczysko to i jej tarczyca zgniła hahahahaha

Gość gość
gość dziś Taaa twoj pies cie bzyka, pokrył cie dlatego wiesz co to leiszmanioza xx Ciebie nawet pies bzykać nie chce dlatego gnijesz :D

Gość gość
Ciekawe ci ci teraz odpadnie, jęzor? :D Tarczycy i mózgu już nie masz. :D

Gość gość
a wiadro między nogami ci gownem zarosło. Umyj się. :D

Gość gość
Ej syfiaro bez mózgu i tarczycy gdzie się nie pojawisz tam fetor zostawiasz, no wszędzie i każdy ucieka od ciebie. :D

Gość gość
pomyliło ci sie z kim sie kłocisz :D wiecej osob cie tu wyzywa nie tylko od tarczycy jestes wredna i tyle ;) w realu tez tak ładnie mowisz do ludzi? :)

Gość gość
Nie wierze ze to wszystko pisze kobieta która ma dwójke dorosłych dzieci. Świat schodzi na psy.....

Gość gość
właśnie stara debilko :D ja nie jestem od tarczycy po prostu widze twoje wypowiedzi az ciezko ci nie napisac zebys wypiertlała. Jesteś rozwódka? Maz ma kochanice? Jesli tak to sie nie dziwie :D

Gość gość
gość dziś Taaa twoj pies cie bzyka, pokrył cie dlatego wiesz co to leiszmanioza x Nie, to ciebie pokrył zarażony kundel i dlatego zgniła ci tarczyca oraz mózg :D:D:D

Gość gość
gość dziś gość dziś Taaa twoj pies cie bzyka, pokrył cie dlatego wiesz co to leiszmanioza x Nie, to ciebie pokrył zarażony kundel i dlatego zgniła ci tarczyca oraz mózg smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif x Proszę Was puste dzieci... Wyjdźcie stąd.

Gość gość
gość dziś właśnie stara debilko ja nie jestem od tarczycy po prostu widze twoje wypowiedzi az ciezko ci nie napisac zebys wypiertlała. Jesteś rozwódka? Maz ma kochanice? Jesli tak to sie nie dziwie xx Nie debilko nie jestem rozwódką tak jak ty i mój mąż nie ma kochanicy tak jak twój eks żałosna kreaturo. A ty jesteś tą wariatką, co wszystkim wmawiasz zdrady? :D

Gość gość
dziś ej ty jepnięta a widzisz teraz mojego męża koło siebie np. w wannie? :D :D :D

Gość gość
Pani co mówiła o leiszmaniozie... czyli najpierw byś radziła zrobić badania krwi i kału na pasożyty? :)

Gość gość
buhaha ta kretynka wmawia zdrady w każdym temacie, nawet o zdrowiu. do psychiatry wypiertalaj wariatko

Gość gość
14.03 zrób sobie badania na hiva i na kiłe hahahaha

Gość gość
Autorko, a może mąż ciebie truje, bo ma kochankę. To ja ta co każdą na forum pytam, czy ją mąż zdradza :D

Gość gość
dziś Przecież się odrobaczasz to i robali nie masz i nic ci w badaniu kału nie wyjdzie.

Gość gość
Nie jestem autorka ;)

Gość gość
Kobiety!!! Co wy mi tu z moim tematem robicie? Tyle wpisów od rana, myślałam że ktoś coś ciekawego napisał, a tu taki bełkot, aż żal że chce wam się te bzdury wypisywać. Gdybym ja miała tyle energii...zazdroszczę :( autorka

Gość gość
Mimo wszystko będę dalej tu zaglądać i pisać, bo mam nadzieję, że co niektórym znudzi się ten hejt. Może ktoś pomoże mi, a może ja komuś. Autorka

Gość gość
Co zrobisz...takie patuski każdy temat rozwalą. I to jedna co ma dorosłe dzieci. Pewnie się do niej nawet nie przyznają, bo wstyd taka matka :(

Gość gość
Autorko jak dzisiaj żyjesz?

Gość gość
Dzięki, drugi dzień leci całkiem nieźle :D

Gość gość
Dzisiaj byłam u psychiatry. Mam chorobę afektywną dwubiegunową :( autorka