Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Awantura w sklepie o porozwalane przez synka ubranka co wy na to

Polecane posty

Gość gość

Byliśmy w sobotę na zakupach i weszlismy do Zary. Oni mają tam porozkładane ubrania jedno na drugim na takich niskich stołach czy ławach, nie wiem jak to nazwać. I jak szukałam czegos to syn popchnął jedną taka kupę i spadła na ziemie, przyszła kobieta i napadła na mojego syna wraciłam się ale niesmak pozostał, wyszliśmy, nic nie kupiłam, na złośc to co trzymałam powiesiłam wszystko jak leciało na jednym wieszaku. Czy te sklepy nie powinny być nauczone że dzieci moga zrobić i mają prao troszke narozrabiać?

Gość gość
jestes bezczelna, trzymaj na smyczy swojego bachora

Gość gość
Ja jeszcze rozumiem jakbyś zrobiła zakupy za naprawdę dużą kwotę, była stałą klientką, ale tak? Przyszła nic nie kupiła i jeszcze rozwaliła, ja bym dobrze ciebie zapamiętała, i kazała ochronie nie wpuszczać.

Gość gość
Kolejna wyniosła Matka która nie potrafi zająć się swoich dzieckiem tylko nogi rozkładać przed facetami i brać 500 plus. Na złość? Haha przyjdą następni! Na złość zrobiłaś sobie, ze nie kupiłaś tych ciuchów które Ci się podobały.

Gość gość
Lubie to robić z obcymi facetami w galeriach za kase a potem panoszyć się w Zarze, Autorka

Gość gość
Bez sensu prowo, ale odpowiem - nie wiesz, ze swoj bałagan sie sprzata? Gówniak rozwalił, to bierzesz podnosisz.

Gość gość
Ty miałaś podnieść, a od układania są sprzedawczynie, które i tak nic nie robią całymi dniami tylko ględzą, a tak przynajmniej miały jakieś zajęcie ;)