Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aleksander Stellar

Czy facet który zostawia kobietę po ciąży to dupek?

Polecane posty

dziś Temat dotyczy porzucania gdy faceta przestaje pociągać kobieta, może przestać pociągać z miliona powodów, zmiany ciała po ciąży jest tylko jednym z nich.

dziś "dokładnie, co innego ciało po ciąży, chcąc nie chcąc zmienia się, robią się rozstapy, nadwaga i potrzeba co najmniej kilku miesiący żeby wrócić go wagi sprzed ciąży. To nie następuje na pstrykniecie palcem, życie to nie bajka ale debile tego Nie rozumieją." A kobiety to debile i nie rozumieją, ze tak jak nie jest winą kobiety, ze jej ciało zmienia się po ciąży, tak nie jest winą faceta dostającego kosza z powodu, że nie wygląda atrakcyjnie to, że nie ma urody modela.

Gość gość
"Temat dotyczy porzucania gdy faceta przestaje pociągać kobieta, może przestać pociągać z miliona powodów, zmiany ciała po ciąży jest tylko jednym z nich." X Cytuję tytuł " czy facet, który zostawia kobietę po ciąży to d**ek". Ale to jego ciało nie będzie się zmieniać z wiekiem, a kobiety będzie?

Gość gość
"A kobiety to debile i nie rozumieją, ze tak jak nie jest winą kobiety, ze jej ciało zmienia się po ciąży, tak nie jest winą faceta dostającego kosza z powodu, że nie wygląda atrakcyjnie to, że nie ma urody modela." X Ale dlaczego nie wygląda atrakcyjnie? - bo się zapasł i szuka wymówki że tak wygląda.

Gość gość
"A kobiety to debile i nie rozumieją, ze tak jak nie jest winą kobiety, ze jej ciało zmienia się po ciąży, tak nie jest winą faceta dostającego kosza z powodu, że nie wygląda atrakcyjnie to, że nie ma urody modela." X Nie do końca się zgodzę- niektóre zmiany (np nadmierne utycie - nie mam na myśli paru dodatkowych kilogramów po ciąży, które w przeciągu paru miesięcy do roku można zrzucić) są winą kobiety (w ciąży nie trzeba jeść bez opamiętania). Jakim trzeba być debilem, żeby nie odróżnić typowych zmian po ciąży (chociaż nie każdy je ma) typu rozstępy i zmian w wyniku starzenia, a zapuszczenien się. Jak ludzie są ze ze sobą , kochają sie i dbają o swoje ciało to pomimo zmiany ciała w wyniku upływu czasu- są dla siebie atrakcyjni.

dziś "Cytuję tytuł " czy facet, który zostawia kobietę po ciąży to d**ek"." Proponuję na przyszłość czytać coś więcej niż tytuły. "Ale to jego ciało nie będzie się zmieniać z wiekiem, a kobiety będzie?" Będzie. Baaa... ciało kobiety, która daje kosza facetowi bo jej się nie podoba też będzie się zmieniać z wiekiem, no ale kobiety są chyba za głupie by mieć tego świadomość.

Gość gość
"Będzie. Baaa... ciało kobiety, która daje kosza facetowi bo jej się nie podoba też będzie się zmieniać z wiekiem, no ale kobiety są chyba za głupie by mieć tego świadomość." X Ale to rozumiem, że kobieta daje kosza starszemu od siebie mężczyźni- ja akurat nigdy nie lubiłam starszych od siebie mężczyzn i nie ma to nic wspólnego z tym czy jest atrakcyjny czy nie. To może podaj przykład co konkretnie kobiecie nie podoba się w mężczyźnie, któremu daje kosza - jeżeli to, że jest otyły to akurat nie jest zmiana typowa dla wieku (kobieta z wiekiem otyła być nie musi- zresztą podobnie jak mężczyzna).

dziś "Ale dlaczego nie wygląda atrakcyjnie? - bo się zapasł i szuka wymówki że tak wygląda." No tak, wszyscy ludzie są tak samo atrakcyjni, różnią się tylko wagą :-D

Gość gość
Myślę, ze jest na to taka sama szansa jak na to, że Ty powiesz wcześniej swojemu partnerowi "kochanie, jak mnie z jakiegoś powodu przestaniesz pociągać to poszukam sobie nowego dostawcy dobrego seksu". X Mnie mąż przestałby pociągać gdyby się roztył (nie mam na myśli paru kilogramów)- nie zostawiłabym bo wtedy tylko poprosiła aby schudł.

dziś "Nie do końca się zgodzę- niektóre zmiany (np nadmierne utycie - nie mam na myśli paru dodatkowych kilogramów po ciąży, które w przeciągu paru miesięcy do roku można zrzucić) są winą kobiety (w ciąży nie trzeba jeść bez opamiętania)." Bywa i tak, natomiast tycie to tylko jedna z przyczyn spadku atrakcyjności, tych przyczyn jest całą masa, najczęstszym jest starzenie się komórek. "Jak ludzie są ze ze sobą , kochają sie i dbają o swoje ciało to pomimo zmiany ciała w wyniku upływu czasu- są dla siebie atrakcyjni." Oczywiście, że nie musi tak być ktoś może np. spodziewać się tego, że partnerka gdy się zestarzeje będzie wyglądała lepiej niż myślał.

dziś "To może podaj przykład co konkretnie kobiecie nie podoba się w mężczyźnie, któremu daje kosza" Jak to co, np. to, że nie jest po prostu przystojny.

Gość gość
A dlaczego ma jej facet nie pociągać- bo urodzi i jego ciało nie będzie już takie idealne?" Bo on się zestarzeje, bo zmienią się jej preferencję odnośnie tego co ją w mężczyznach pociąga lub jakikolwiek z miliona innych powodów. X Ja też nie będę coraz młodszą- to, że się zestarzeje to nie problem tylko naturalna rzecz. Dla mnie nie ma innych powodów, niż nadmierna otyłość aby mężczyzna z którym jestem mnie nie pociągał .

dziś "Mnie mąż przestałby pociągać gdyby się roztył (nie mam na myśli paru kilogramów)- nie zostawiłabym bo wtedy tylko poprosiła aby schudł." To muszę Cię uświadomić, że nie masz racji. Jest cała masa historii, gdzie kobiety znały jakiegoś faceta, ale nie chciałby się wiązać bo im się nie podobał, dopiero później z jakiegoś powodu zaczął się podobać. To są znane historie zaczynające się od "na początku mój mąż w ogóle mi się nie podobał...." Jak więc widzisz można stracić lub zyskać pociąg do kogoś ot tak po prostu. Niezbadane są sposoby działania naszego mózgu :-)

dziś "Ja też nie będę coraz młodszą- to, że się zestarzeje to nie problem tylko naturalna rzecz." Naturalnym jest również to, że nie każdy jest atrakcyjny fizycznie, no ale dla większości kobiet to problem i jak facet ich nie pociąga to dają kosza. "Dla mnie nie ma innych powodów, niż nadmierna otyłość aby mężczyzna z którym jestem mnie nie pociągał ." To muszę Cię uświadomić, że nie masz racji. Jest cała masa historii, gdzie kobiety znały jakiegoś faceta, ale nie chciałby się wiązać bo im się nie podobał, dopiero później z jakiegoś powodu zaczął się podobać. To są znane historie zaczynające się od "na początku mój mąż w ogóle mi się nie podobał...." Jak więc widzisz można stracić lub zyskać pociąg do kogoś ot tak po prostu. Niezbadane są sposoby działania naszego mózgu :-)

Gość gość
Mało konkretów piszesz - wiecznie tylko "z jakiegoś powodu", "inne zmiany", itd. Najwyraźniej dała Ci dziewczyna kosza o nie możesz tego przeżyć- w sumie to bez względu na to jak wyglądasz miała rację, bo z Twoimi teoriami szybko znalazłbyś sobie powód, żeby ja zostawić.

Gość gość
"Oczywiście, że nie musi tak być ktoś może np. spodziewać się tego, że partnerka gdy się zestarzeje będzie wyglądała lepiej niż myślał." X A konkretnie co myślał, a jak wygląda?

dziś "Mało konkretów piszesz - wiecznie tylko "z jakiegoś powodu", "inne zmiany", itd." W takim razie najwyraźniej jesteś zbyt leniwa by przeczytać wszystkie moje odpowiedzi bo jest zawarte cała masa konkretów.

dziś "A konkretnie co myślał, a jak wygląda?" Większość kobiet na pytanie co to znaczy, ze chłopak jest przystojny też by Ci zapewne nie potrafiły odpowiedzieć, po prostu albo się ktoś podoba albo nie.

Gość gość
Przeczytałam- konkretów brak.

dziś Powodów przez które ktoś może kogoś nie pociągać jest cała masa, a to zmiana wyglądu po ciąży, a to zbyt obwisłe piersi przy starzeniu się w stosunku do tego czego się facet spodziewał, a to zmiana sylwetki przez to, że z wiekiem nie ma się już tak dobrego metabolizmu, a to zmiana preferencji odnośnie tego jaki typ kobiety się facetowi podoba lub preferencji odnośnie tego jaki rodzaj seksu go pociąga itd. A czasami pociąg zanika bez wyraźnego powodu, jest całą masa historii gdzie kobieta nie chciała być z jakimś facetem bo jej się nie podobał, ale po czasie zaczął jej się pociągać (słynne słowa "na początku mąż w ogóle mi się nie podobał..."). Niezbadane są wyroki ludzkiego umysłu :-)

Gość gość
Całe szczęście nam z mężem preferencje się nie zmieniły - wyglądamy tak samo jak 25 lat temu kiedy się poznaliśmy ( po za normalnymi efektami starzenia, które są dla nas zrozumiałe). Naprawdę na równi jest dla Ciebie przypadek pozostawienia żony dlatego że ma inne piersi niż 20 parę lat temu , a danie kosza chłopakowi który od początku się nie podoba dziewczynie? Jeżeli facet nie rozumie, że człowiek się starzeje to z jego mózgiem jest coś nie tak.

dziś "Naprawdę na równi jest dla Ciebie przypadek pozostawienia żony dlatego że ma inne piersi niż 20 parę lat temu , a danie kosza chłopakowi który od początku się nie podoba dziewczynie?" Czyli facet, którego dziewczyna już nie pociąga przez słabe piersi musi z nią być bo inaczej jest dupkiem, a facet, który daje kosza dziewczynie bo go nie pociąga z racji słabych piersi już jest ok? Fajne dwulicowe postrzeganie świata ;-) "Jeżeli facet nie rozumie, że człowiek się starzeje to z jego mózgiem jest coś nie tak." A jeśli rozumie, ale nie spodziewał się, że będzie aż tak źle, że ten widok przestał go pociągać?

Gość gość
Jeżeli głównym spoiwem małżeństwa są cycki kobiety to naprawdę nie pozostaje mi nic innego jak współczuć takiej żoni. Straszny wizerunek mężczyzn przedstawiasz. Co innego długoletnie szczęśliwe małżeństwo oparte na miłości dwojga ludzi, a co innego umawianie na randkę. Pomijając wszystko facet, który przy doborze partnerki kieruje się cyckami to jakiś kretyn. Jeżeli facet ma taką odrazę to piersi żony i tylko to jest przeszkodą aby go pociągała, to proponuję aby kupił jej seksowna bieliznę - wtedy i piersi będę się dobrze prezentowały.

dziś "Jeżeli głównym spoiwem małżeństwa są cycki kobiety to naprawdę nie pozostaje mi nic innego jak współczuć takiej żoni." Piersi wpływają na pociąg do danej kobiety tak samo jak przystojna twarz czy "to coś" wpływa na pociąg kobiety do danego faceta, więc jeśli współczujesz takiej żonie to powinnaś też współczuć wszystkim facetom, którzy dostają kosza bo nie są "w jej typie", a w zasadzie nie współczuć a cieszyć się ich szczęściem, że nie zwiążą się z pustakiem. "Co innego długoletnie szczęśliwe małżeństwo oparte na miłości dwojga ludzi, a co innego umawianie na randkę. " A niby dlaczego co innego? Bo tak Ci akurat pasuje? Przecież po to się człowiek umawia na randki by poznać drugą osobę, zakochać się w niej, a jak z miejsca daje kosza bo stwierdza, że nie pociąga fizycznie więc nie chce być w związku z kimś kto jej nie pociąga fizycznie to niby czym to się różni od faceta, który odchodzi bo nie chce być dłużej mężem kobiety, która go nie pociąga? "Pomijając wszystko facet, który przy doborze partnerki kieruje się cyckami to jakiś kretyn." A kobieta, która kieruje się tym czy jest przystojny to niby kto?

dziś "Jeżeli facet ma taką odrazę to piersi żony i tylko to jest przeszkodą aby go pociągała, to proponuję aby kupił jej seksowna bieliznę - wtedy i piersi będę się dobrze prezentowały." A Ty ilu facetom dałaś kosza bo Cię nie pociągali? Przecież zawsze można chodzić na randki a faceta zachęcić by chodził do stylisty, na siłownie itd. by lepiej się prezentował. Może więc zanim innym dasz rady by kupowali seksowną bieliznę to sama zaczniesz stosować się do swoich rad?

tak na prawdę jeśli się kocha kobietę, która jest jednocześnie matką dzieci to ślady po ciążach, które widać na piersiach brzuchu i innych miejscach ciała, nawet rozstępy itp. są czymś pięknym co jednoczy związek bo pokazują, że kobieta jest wartościową osobą, ponieważ rodziła i jest matką . Niema nic piękniejszego niż dać nowe życie. I takie znaki przebytych ciąż podnoszą wartość kobiety. Jest co raz więcej serwisów, w których pokazuje się nagie ciała kobiety, z takimi znakami przebytych ciąż (często pokazują je dumni mężowie) z podpisami "mother of three" itp. I w komentarzach zazwyczaj te kobiety uzyskują bardzo wiele miłych opinii. My po prostu podobnie jak Rosjanie jesteśmy burakami, których kręcą tylko młode ciała (które owszem są piękne ), nie doceniające dojrzałych kobiet . Oczywiście nie znaczy to, że kobiety po ciążach mają się zaniedbywać. Ale naturalne znaki przebytej ciąży mają bardzo duży, emocjonalnie pozytywny ładunek

dziś "tak na prawdę jeśli się kocha kobietę, która jest jednocześnie matką dzieci to ślady po ciążach, które widać na piersiach brzuchu i innych miejscach ciała, nawet rozstępy itp. są czymś pięknym co jednoczy związek bo pokazują, że kobieta jest wartościową osobą, ponieważ rodziła i jest matką ." Po pierwsze, dobrze wiedzieć, że dla Ciebie kobieta, która nie urodziła i nie jest matką nie jest wartościową osobą :-D Po drugie, ciekawe czy jak Twój partner przytyje i będzie ważył 150 kg to każdy element tłuszczu na jego ciele będzie dla Ciebie piękny. "Jest co raz więcej serwisów, w których pokazuje się nagie ciała kobiety, z takimi znakami przebytych ciąż (często pokazują je dumni mężowie) z podpisami "mother of three" itp. I w komentarzach zazwyczaj te kobiety uzyskują bardzo wiele miłych opinii. " Podobnie jak kobiety pokazujące swoje zdjęcia w wersji otyłej z podpisem "jestem puszysta i jestem z tego dumna". Z wszystkiego można być dumnym, nawet z tego, że jest się złodziejem, ale to nie zmienia tego, że złodziej łamie prawo a puszyści łamią swoje zdrowie (o ile ich puszystość nie jest efektem choroby). "My po prostu podobnie jak Rosjanie jesteśmy burakami, których kręcą tylko młode ciała" No tak, wszak na całym świecie robi się konkursy miss dla puszystych a tylko w polsce i rosji dla szczupłych :-D

temat jest o porzucaniu kobiet w ciąży - najprawdopodobniej nie masz jeszcze dzieci i nie wiesz dlatego o co chodzi

Gość gość
A baba, która łapie faceta na dziecko to szmata?