Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aleksander Stellar

Czy facet który zostawia kobietę po ciąży to dupek?

Polecane posty

dziś Jak facet zaprasza kobietę na randkę ale jej nie pociąga to też to się może w przyszłości zmienić bo może jej się gust zmienić, może wysłać faceta do stylisty, na siłownie itd. ale nie, kobieta z góry daje mu kosza mimo, że to nie jego wina, że nie ma naturalnie wyglądu modela. Rozumiem, że dawanie w takiej sytuacji facetowi kosza jest ok, ale rzucanie kobiety bo aktualnie faceta nie pociąga to już jest źle? Gdzie tutaj jakakolwiek wyrozumiałość?

Gość gość męskie sumienie
to naturalnie, biologicznie uwarunkowane zachowanie powszechnie występujące u samców wielu gatunków, geny zostały przekazane, gatunek przetrwa czas podjąć się kolejnego równie ważnego zadania pod tytułem przedłużenie gatunku:)

Gość gość
co za bełkot u autora nie wierze, jak sie ktos komuś nie podoba od razu to krótka piłka. Facet zaprasza kobiete na randke bądź na odwrót i kazde ma prawo odmowic, bo nic na siłe ktoś komuś może sie nie podobać. Ale jak facet jest w zwiazku z kobietą, która zaciąży, po ciąży ciało się zmieni bo wiadomo, że troche czasu zajmuje ok pol roku moze rok zannim wróci do formy sprzed ciąży... A facet który zaraz po urodzeniu dziecka ją zostawi samą, z dzieckiem bo ma w d***e to dziecko, bo byl z nia widocznie tylko dla wyglądu, to dzieciak i d**ek. Wyobraz sobie, że nagle zachorujesz- powiedzmy rak i ona Cb zostawia bo straciles wszystkie włosy przez chemie schudłes,, albo że się roztyłeś bo musiałes przyjmować jakieś leki po których puchłeś, ale wiadomo że potem jest szansa ze wrocisz do poprzedniego wyglądu, ale Twoja luba Ciebie zostawia bo wyglądasz już inaczej niż kiedyś.

dziś Ciało po ciąży może dojść do starej formy ale nie musi. Rozumiem więc, ze jak facet odchodzi bo kobieta wygląda tak jak ta, którą przed randką by odrzucił to jest d**ek, a jeśli nie chce mieć łatki dupka to ma się męczyć na siłę i musi z nią być mimo, że mu się nie podoba? "A facet który zaraz po urodzeniu dziecka ją zostawi samą, z dzieckiem bo ma w d***e to dziecko, bo byl z nia widocznie tylko dla wyglądu, to dzieciak i d**ek." A kto powiedział, ze ma dziecko w d...? Może się nim opiekować poza związkiem. Hahah czyli jak kobieta odrzuca faceta tzn. nie chce iść z nim na randkę, poznać go, bo nie podoba jej się fizycznie to to ok i nie świadczy o tym, że liczy się dla niej tylko wygląd :-D "Wyobraz sobie, że nagle zachorujesz- powiedzmy rak i ona Cb zostawia bo straciles wszystkie włosy przez chemie schudłes,, albo że się roztyłeś bo musiałes przyjmować jakieś leki po których puchłeś, ale wiadomo że potem jest szansa ze wrocisz do poprzedniego wyglądu, ale Twoja luba Ciebie zostawia bo wyglądasz już inaczej niż kiedyś." Moja dziewczyna mnie nie zostawi bo ja sobie znalazłem taką, która nie dawała facetom kosza jeśli nie był ekstra przystojny.

Gość gość
10.49 dokładnie, a Ty Aleksander Stellar przeczytaj to sobie debilu! Dotarło w końcu ze to co innego, zrezygnować z kogoś NA POCZATKU znajomości, gdzie jeszcze nie ma miłości, niż po wspólnych latach razem?!

Gość gość
Ale rozumie, że powiesz wcześniej swojej kobiecie coś w stylu " kochanie jak po ciąży nie będziesz wyglądać tak samo to licz się z tym, że Cię zostawię "

Gość gość
"Czyli jak kobietę po kilku latach związku facet już nie pociąga i zmusza się do seksu to ma się zmuszać nadal?" X A dlaczego ma jej facet nie pociągać- bo urodzi i jego ciało nie będzie już takie idealne?

dziś "Ale rozumie, że powiesz wcześniej swojej kobiecie coś w stylu " kochanie jak po ciąży nie będziesz wyglądać tak samo to licz się z tym, że Cię zostawię "" Myślę, ze jest na to taka sama szansa jak na to, że Ty powiesz wcześniej swojemu partnerowi "kochanie, jak mnie z jakiegoś powodu przestaniesz pociągać to poszukam sobie nowego dostawcy dobrego seksu".

dziś "A dlaczego ma jej facet nie pociągać- bo urodzi i jego ciało nie będzie już takie idealne?" Bo on się zestarzeje, bo zmienią się jej preferencję odnośnie tego co ją w mężczyznach pociąga lub jakikolwiek z miliona innych powodów.

dziś "Jeśli szuka tylko idealnego ciała, niech sobie dmuchaną lalę kupi." Taka sama rada dla Ciebie jeśli dajesz kosza facetom, dlatego, że Cię nie pociągają.

Gość gość
Słuchaj co innego jak ktoś się zapuści. Jakby sama przez to, że o siebie nie dbam przytyla 20 kilogramow w trakcie związku to nie zdziwilabym sie jakby facet mnie zostawił, bo go nie pociągam przez swoje niechlujstwo, lenistwo itp tak samo ja bym mogla zostawić faceta ktory o siebie nie dba i sie roztyl , przestal dbac o higiene i wyglada jak stary wieprz.

dziś Ty chyba nie zdajesz sobie sprawy, że nie każda kobieta po ciąży może wrócić do poprzedniej figury, nawet jeśli bardzo chce. Tak samo nie każdy może bardzo schudnąć mimo, ze bardzo chce. Wszystko zależy od właściwości ciała. Widać za mało masz wiedzy.

Gość gość
O jakie zmiany ciała konkretnie Ci chodzi?

Gość gość
"Tak samo nie każdy może bardzo schudnąć mimo, ze bardzo chce. Wszystko zależy od właściwości ciała." X Oczywiście, że każdy może schudnąć jak bardzo chce - kwestia zmiany diety (samo odchudzanie nic nie da bo potem jest powrót do wagi). Kwestia dobrania diety na całe życie i jej stosowanie- gdybym ja jadła pieczywo, kartofle, kluchy i slodycze (jadam sporadycznie) to bym nie ważyła tyle co jak miałam 20 lat ( wtedy to wszystko wcinalam i nie tyłam- z wiekiem się zmienia).

Gość gość
"O jakie zmiany ciała konkretnie Ci chodzi?" Hahaha proponuję wrócić do szkoły i nauczyć się czegoś o starzeniu się ciała/komórek. smiech.gif X To o zmianach ciała związanych że starzenie piszesz, czy o zmianach ciała po ciąży- już się chyba pogubiłeś inteligenciku.

Temat zmyślony :D żaden facet nie zostawia żony tylko dlatego że jej ciało się zmieniło po porodzie . Jemu też przybędzie tłuszczu i brzucha za kilka lat.

Gość gość
"Schudnąć to może każdy ale nie każdy do tego samego stopnia. Przeczytaj sobie coś na temat wpływu genów na wagę." X Tak sobie wszystko tłumaczą grubasy- wiecznie mają jakieś wymówki, żeby nawet nie próbować zmienić diety ( najlepiej się obrzerać i zwalać wszystko na geny, itd). Dziwne, że często ludzie po rozstaniu nagle znowu są szczupli, a w związkach wypas jak do uboju.

Gość gość
"Organizm zapamiętuje wagę i przyzwyczaja się do niej. Zatem nawet jak się schudnie, to z czasem wraca do poprzedniej wagi." X Pewnie, że nie wystarczy schudnąć- trzeba zmienić dietę i trochę ruszać. Jak się schludnie po czym zaczyna znowu obrzerać to wraca się do wagi.

dziś "To o zmianach ciała związanych że starzenie piszesz, czy o zmianach ciała po ciąży- już się chyba pogubiłeś inteligenciku." Napisałem o zmianach ciała, które mogą być wywołane przez różne czynniki inteligenciku

Gość gość
12.07 dokładnie, co innego ciało po ciąży, chcąc nie chcąc zmienia się, robią się rozstapy, nadwaga i potrzeba co najmniej kilku miesiący żeby wrócić go wagi sprzed ciąży. To nie następuje na pstrykniecie palcem, życie to nie bajka ale debile tego Nie rozumieją. Szkoda ze oni nie mogą być w ciąży i rodzic, zobaczyliby jak to jest.

Gość gość
To o zmianach ciała związanych że starzenie piszesz, czy o zmianach ciała po ciąży- już się chyba pogubiłeś inteligenciku." Napisałem o zmianach ciała, które mogą być wywołane przez różne czynniki inteligenciku X Temat jest o zostawieniu kobiety po ciąży, a nie że skończy x lat.

Gość gość
"Żal mi Twojej córki jak będziesz ją męczyć by schudła a ona się stara ale geny robią swoje." X Nikogo nie mecze - cała nasza rodzina odżywia się zdrowo i smacznie i wszyscy jesteśmy szczupli. Jak będę traktować swoje ciało moje dzieci, kiedy będą już dorosłe to ich sprawa- mam jednak nadzieję, że wyniosą z domu zasady żywienia.